Zobacz pełną wersję : kreatyny i tauryna
witam mam pytanie czy to dobrze bede robil ze bede bral rano 5 gram kreatyny i 3 kapsy tauryny i po treningu 5 gram kreatyny i znowu 3 kapsy tauryny acha i 5 gram to mala lyzka do herbaty? nic sie nie stanie jak raz sie wiecej sypnie a raz mniej?
Tauryny starczy 1 kaps. na 5 gram krety,poza tym ok.Aha rano na czczo oczywiście!
ale nic sie nie stanie jak wezme 3 kapsy?
acha i jeszcze takie pytanie czy jesli jestem w szkole to moge wziasc np 80 gram mass xxl w miedzy czasie cos tam przegrysc a po 1.5-2 godzinach znowu 70 gram mass xxl zeby zachowac dawke 150 gram? a potem do domu i juz normalna kolacyjka
gainera bierz wtedy kiedy nie możesz zjeść normalnego posiłku, ja myśle że 1 porcja (70g) gainera wystarczy w szkole, do tego możesz zjeść jakąś kanapke albo banana. A drugą porcje gainera jeśli chcesz możesz wypić przed/po treningu, lub między posiłkami.
a powinien byc zachowany odstep miedzy gainerem a obiadem np? zeby sie wchlonol?
gainer to posiłek w proszku. To nie jest kreatyna że trzeba ją jeść na czczo. Obiad możesz nawet popić gainerkiem, ale lepiej by było w miare możliwości więcej zjeść zdrowego obiadku niż poprawiać gainerem. Gainera pijesz jak nie masz jak zjeść normalnego posiłku, lub ten posiłek jest ubogi w wartości odżywcze.
Jak możesz powiedzieć, że jeden kaps tauryny starcza? Myślisz, że wszystkie kapsy są takie same?
Napisz w gramach, a nie kapsach.
Co wy gadacie masakra!!?? Jak popijesz obiad gainerem to powodzenia sraka na miejscu!! Gainera bierz najlepiej przed i po treningu i opcjonalnie kolo poludnia w szkole i absolutnie nic do tego nie jedz przerwa miedzy posilkami a gainerem okolo 30 min ma byc zachowana.
napisałem że jak będzie miał jakiś kiepski obiad, albo mały posiłek to może wypić, ale lepiej między posiłkami pić gainerka.
Racja Punisher,ale kolega nie napisał jaka ma Taurynkę,mój błąd.Ja biorę Vitala MC tak jak napisałem,ale one maja 1000mg w 1 kaps.Poprawka.