Zobacz pełną wersję : Jak brać metke w dni treningowe
xavierrr88
07-03-08, 19:37
Witam, wiem ze metke powinno sie brac w ilościach 15mg/dzień więc 3 tabletki dziennie. A jak wygląda sprawa w dni treningowe? ile tabletek powinienem brac i ile czasu przed treningiem i po treningu?
TESTOSTERON
07-03-08, 20:17
Weź skoro zadajesz takie pytania to odpuść sobie tą metkę i kup parę tuńczyków :D
pablo91prg
07-03-08, 20:42
metke zjadasz do posiłku
ja też biorę metę i spożywam ją bezpośrednio po posiłku popijając 200ml płynu ja pije cargo . i 45min po treningu i znów cargo . jeżeli ci pomogłem klinki song
lolokebab, tak samo jak w nie treningowe czyli do sniadania obiadu i kolacji
metke zjadasz do posiłkudobre, ciagle 15 mg dawke bez wzglendu czy dziem treningowy czy nie i oslona na watrobe bo widze ze oto niepytasz albo wiesz albo zapomniales sie zapytac ,a tak pozatym ilemasz lat
pablo91prg
07-03-08, 22:48
metke zjadasz do posiłku
chodziło mi o to że 1 tabletke wraz z posiłkiem 3 x dziennie, do tgo 1 tabletka syli na 1 tab mety.
zgadzam sie. odpowiedziano juz. topic do zamkniecia
xavierrr88
08-03-08, 16:54
dobre, ciagle 15 mg dawke bez wzglendu czy dziem treningowy czy nie i oslona na watrobe bo widze ze oto niepytasz albo wiesz albo zapomniales sie zapytac ,a tak pozatym ilemasz lat
Wiem o osłonkach, mam 19lat. A tak pozatym to chłopaki dzięki za odp :smile:
zawsze wszyscy pisza ze do posilkow,metka ma okres poltrwania ok 6h wiec w ok takich odstepach ja jesc.bo niektorzy jedza obiad a np kolacje po 10 h i co wtedy?
moim zdaniem każdy kto ćwiczy to nie powinien mieć mniej niż 5 posiłków dziennie