Zobacz pełną wersję : dieta dla początkującego
witam chciałbym żebyscie pomogli mi dobrać diete dla początkującego jak narazie ćwicze miesiąc czasu waże 64kg wzrost 178cm co byście zmienili dodali w mojej diecie
7:00
mleko 250 ml
płatki kukurydziane 90gr
10:35
szynka 15gr
pieczywo (chleb) 200gr
pomidor,cebula,papryka
13:30
3 jajka
Chleb 150g
18:00 posiłek przed treningowy
ziemniaki z kotletem lub jakaś zupa (zależy co tam na obiad jest zrobione jak przychodze po pracy)
19:00-20:30
Trening
21:00
jogurt 150gr
wielkie dzieki pozdrawiam
a gdzie posilek po treningowy ?? i zmien jogut na kolacje na serek wiejski
te 3 jakja i chleb to w szkole czy kiedy ?? jak juz w domu to ryz z cyckiem z kurczaka daj
co najlepiej zjeśc po treningu?? 3 jajka i chleb to w pracy jestem od 9 do 17
no to tak odrazu po treningu mozesz wypic kakao albo carbo do tego bananka, a pozniej jak bedziesz juz w domu to mozesz ryz z kurczakiem zjesc jak wczesniej nie mozesz a te 3 jajka i chleb to troche maly posilek
ok to o tej 21:00 zmienie na ryż kakao i banan kurcze a na ta 13.30 nie wiem co jeszcze dodać
kurde a o ktores spac chodzisz?? bo najlepiej jak bys przed snem jeszcze dodal serek wiejski tak o 23
p.s. 1,5 odziny to sporo jak na trening w godzinke powinienes sie wyrobic
ok nie przepadam za serkiem wiejskim ale co zrobic:) wielkie dzieki ci ikar za fatyge
7:00
mleko 250 ml
płatki kukurydziane 90gr
10:35
szynka 15gr
pieczywo (chleb) 200gr
pomidor,cebula,papryka
13:30
3 jajka
Chleb 150g
18:00 posiłek przed treningowy
ziemniaki z kotletem lub jakaś zupa (zależy co tam na obiad jest zrobione jak przychodze po pracy)
19:00-20:00
Trening
21:00
kakao lub carbo,banan
22:00
serek wiejski
czy tak może być?
zamiast kukurydzianych lepiej platki owsiane i musi byc jakies bialko jajko albo ser bialy
w drugim posilku tez brak bialka
przed treningiem zaiast ziemniakow pasowalby ryz brazowy, kasza akaron razowy z miesem
po treningu moze byc banan lub carbo
ale po ty musi isc pelnowartosciowy posilek
tu moze byc pare zieniakow z miesem
ok to płatki zmieniam na owsiane w pierwszym posiłku dodam 1 jajko w drugim 2 z chlebem i szynka hmm to o ktorej bym mial jesc dopiero obiad jak przed treningiem bym zjadl worek ryzu z cynamonem po treningu kakao i banan a obiad dopiero ok 22:00 :/ troszke pozno a nie mozna tego jakos zamienic obiad przed treningiem a na wieczor ryz? dzieki pozdrawiam