PDA

Zobacz pełn± wersję : Dieta Redukcyjna Dla Kolezanki !! Pomagac:p

3W
05-03-08, 20:56
siema. Mam taki problem. Mam taka dobra kolezanke w sumie:P. Nie umie sie odchudzic. A ja cisne mase ciagle i na redukcji zbytnio sie nie znam. Dodam, ze nie bedzie cwiczyla. Chce schudnac na dietce. Je te niby 3posilki dziennie. Je slodycze^^. Zastanawiam sie, jak ma zmienic na 5czy 6 skoro nie zje tego? Ma jesc malutko? Wiadomo, jak kto sie nie zna i odchudza to nie je nic a potem jojo. Jak jej pomoc? co jesc czego nie? obcinac kcal? O ktorej jesc, o ktorej konczyc jesc. ile przed snem, ile wody? itp ;] jej wzrost-174cm, chce zrzucic ok 10kg. Wagi mi nie chce powiedziec O_o. Ale nie jest tak ze anorektyczke chce zrobic z siebie, poporostu normlanie wygladac. pzdr

johny
06-03-08, 10:04
musi jesc ze 6 posilkow na dzien,regularnie co 3 godziny +-.posilki moga byc male,po 18 skromnie z weglami,i przydalo by sie troche pobiegac,odpuscic sobie slodycze i jesc w miare zdrowe zarcie,co do wody to mineralna zwykla nie gazowana woda zimna..

Rynju
06-03-08, 15:37
temat walkowany duzo razy:
http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=8979

Deathbreaker
06-03-08, 15:54
musi jesc ze 6 posilkow na dzien,regularnie co 3 godziny +-.posilki moga byc male,po 18 skromnie z weglami,i przydalo by sie troche pobiegac,odpuscic sobie slodycze i jesc w miare zdrowe zarcie,co do wody to mineralna zwykla nie gazowana woda zimna..
W godzinach wieczornych to raczej węgli jak najmniej powinno być , skromne to swoj± drog± ale praktycznie wogóle bez węgli (w godzinach wieczornych)