PDA

Zobacz pełną wersję : Dieta dla otyłego

Razer
05-03-08, 16:15
Witam!
Mam 179 cm wzrostu a waże 120 KG!!!!
Rok temu ćwiczyłem u kumpla na siłowni, przez 2 miesiące i waga powoli ale spadała. Byłem bardziej zbity, biceps, triceps i barki wyglądały dużo lepiej.
Lecz z powodu operacjii nogi nie mogłem dalej ćwiczyć. Po roku czasu lekarz zezwolił na zabawe z ciężarami. Zamierzam kupić ławke+ ciężary.
Lecz tym razem zamierzam zrzucić ciało. Więc chciałbym aby ktoś rozpisał mi diete. Z góry dzięki za pomoc.

johny
06-03-08, 10:07
po 2 miechach nie wydaje mi sie zeby twoj biceps i triceps byl ubity...na twoim miejscu zaczol bym od zredukowania tkanki tluszczowej (moze byc nawet bez silowni,same aeroby) co do diety to redukcyjna oczywiscie.oblicz sobie zapotrzebowanie kaloryczne,wybierz jedna z diet podwieszonych dodaj troche wegli tak zeby pasowala na twoja mase i wraz z utrata wagi ucinaj wegle w diecie,oczywiscie aeroby musza byc.

Razer
06-03-08, 14:23
Moje zapotrzebowanie to 2437 kalorii, wyliczyłem to za pomocą podwieszonego tematu. Czy ktoś z was może ułożyć mi diete redukcyjną?
Zamierzam trenować 3x w tygodniu. Prosze o pomoc.

dzako18
06-03-08, 14:54
przeciez masz w podwieszoych diety, wszystko co masz jesc pomysl troche poczytaj i sprubuj sam cos ulozyc i Ci pomozemy ale nikt za Ciebie nie ulozy

johny
06-03-08, 14:55
zle ci wyszlo