Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : ja ;/



xshyvy
05-03-08, 16:02
czesc... chcialbym Was prosic o ocene oraz o jakies rady nad czym jeszcze powinienem popracowac, co postarac sie zmienic...
dla wyjasnienia... mam 188 cm wzrostu, zaczalem cwiczyc w listopadzie 2007 roku, wazylem wtedy 67 kg, do wakacji przytylem juz do 80 kg, wtedy nastapila 3 miesieczna przerwa i od pazdziernika znowu cwicze 4xtyg, nie wazylem sie ostatnio ale watpie zeby cos sie zmienilo bo strasznie trudno jest mi teraz przytyc... wymiarow nie znam ale sucho;/ pozdrawiam
oto moje foty:
http://www.imagic.pl/public/pview/120916/DSC00138.JPG
http://www.imagic.pl/public/pview/120880/DSC00151.JPG
http://www.imagic.pl/public/pview/120881/DSC00155.JPG
http://www.imagic.pl/public/pview/120882/DSC00156.JPG
http://www.imagic.pl/public/pview/120883/DSC00159.JPG
http://www.imagic.pl/public/pview/120884/DSC00167.JPG
http://www.imagic.pl/public/pview/120885/DSC00168.JPG

noiser
05-03-08, 16:05
klatka calkiem w porzadku. Plecy male, bic nie za wielki. Ale i tak SOGas

Paluch
05-03-08, 16:08
Jeszcze dluga droga przed Toba... Diete masz?

xshyvy
05-03-08, 17:07
hm staram sie nie byc glodnym i taka jest moja dieta lol, ogolnie staram sie wybierac jedzenie z duza iloscia bialka/wegli tyle ze praca + szkola troche mnie ograniczaja... teraz jade na kreatynie, wczesniej jak jadlem gainery mialem jakas tam niby diete.. ogolnie nie ma mi kto gotowac wiec tu lezy spory problem haaha :D

Street Fighter
05-03-08, 19:57
Wyglądam podobnie :P Tylko plecy większe i bicho no i tego sadła na brzuchu nie mam tylko kratka fajna ;) a no i kaptury mniejsze masz 188 ja 190 :P staż podobny :P

Paluch
05-03-08, 20:26
bez diety nie urosniesz...

gotowac mozesz sobie sam... ugotowac makaron i "posadzic jajko" kazdy idiota potrafi. To samo wrzucic torebke ryzu do gotujacej sie wody, posypac sola i przyprawa do kurczaka KAMIS piers z kurczaka, i polozyc na patelnie z oliwa.

Zapraszam do dzialu dieta.

Deathbreaker
05-03-08, 20:49
Na oliwie się nie smaży bo traci dużo własciwości odzywczych , oliwę to na zimno np.
do sałatek , z twarogiem wymieszać itp. , ale nie na gorącą patelnię.

lo3
05-03-08, 21:46
tylko na oliwie sie smarzy

lo3
05-03-08, 21:48
męcz brzuch ! ogólnie widac, ze cwiczone

xshyvy
05-03-08, 22:45
brzuch robie z pol roku mam tam eleganckie miesnie bo czuje:D tyle ze pod tym tluszczem nic nie widac;< ale i tak brzuch sie poprawil, nie wiem tylko jak pocisnac z tym tluszczem bo on tu zawsze chyba bedzie... ogolnie dziekuje za rady:p

lo3
05-03-08, 22:46
bigamy :D

xshyvy
05-03-08, 23:07
tja tylko nie to :D nie ma jakichs lzejszych sposobow?.. co do kapturow to cwicze je 4 x w tyg (2x sztrugsy 5 serii x 20- 80 kg + 2 x podciaganie sztangi do szyji 5 x 10 x 40kg) a rezultaty marne... kolega mial ogromne kaptury i mowil ze nawet ich nie cwiczyl... czemu tak jest?

Piotroszka
05-03-08, 23:10
genetyka bym powiedział...

Paluch
05-03-08, 23:13
Masa na razie, na spalanie przyjdzie czas...

Co do oliwy to smaŻymy tylko na niej, traci troche wartosci, ale bez przesady... nawet po smazeniu jest zdrowym i wartosciowym produktem...