Zobacz pełną wersję : Dieta
Witam! Chcialbym zeby ktos pomogl mi ulozyc diete.Waze okolo 60kg i jak narazie nie cwicze.Chce poprostu przybrac troche kilogramow a dokladniej okolo 5-10 i pozniej zaczac cwiczyc.Prosba :P
poczytaj podwieszone tematy i uloz cos sam,wtedy sie sprawddzi i poprawi ewentualne bledy.
Znaczy nie chodzi mi o te zeby ktos wypisywal mi diete na kazdy dzien tylko co powinienem lub co musze jesc i jaka ilosc.A ze zlozeniem tego w calosc na caly tydzien juz nie bedzie problemu.
chcesz przybrac kilogramow nie cwiczac? To mam dla Ciebie diete
8:00 200g Chispow Lays+200 ml Coca Coli
10:00 Tabliczka cvzekolady
14:00 kilka cheesburgerow+0,5l Fanty do tego duze frytki
16:00 100g cukru-ot tak sobie:P
20:00 chipsy Laysy 5 batonow marsow
22:00 Pol litra coli+3 browary do tego duza pizza lub golonka po bawarsku
Efekty beda piorunujace:P A tak powaznie to nie rozumiem ludzi zakladajacych takie tematy...
moze powinienes zrozumiec
ehh wystarczy tylko poszukac ;/
http://e-kulturystyka.info/showthread.php?t=228
Przeciez on pisze ze chce przybrac na wadze bez cwiczen-to wiadomo ze miesni mu nie przybedzie wiec jak cos to tluszcz:P i podalem CI odpowidnia diete na przybranie KILOGRAMOW
Wymyslilem sobie 1 dzien jak narazie;p moze byc cos takiego ?
I dzien - poniedzialek
5:30 - 1 sniadanie :
Musli z rodzynkami i orzechami +mleko, 2 kromki ciemnego chleba + szynka, kawa
10:00 - 2 sniadanie :
2 kromki ciemnego chleba + salatka jarzynowa, herbata
16:00 - Obiad :
Zupa pomidorowa z makaronem,Ryż z jablkami + sok z marchwi
16:30 - Podwieczorek :
2 banany,jogurt
21:00 - Kolacja :
2 jajka sadzone, 2 kromki jasnego chleba z serem zoltym i ogorkiem
zla dietya,nie przeczytales podwieszonych tematow
czytalem tylko tam piszeo dietach dla luzi ktorzy juz cwicza(jest wogole roznica cwiczy czy nie ?) i przewaznie na mase miesniowa.
jak ty niemasz zamiaru cwiczyc to dieta ci nic nie da,musisz cos cwiczyc,nawet jak zaczynasz mozesz od razu sobie diete ulozyc.
co ty gadasz jak to nic nie da??? cos napewno da np bez cwiczenia zaleje go tluszczem jak by nie patrzec to tez masa... :P
nic ci nie da w sensie miesni nie przyjdzie xD zawsze lepiej jesc zdrowo niz fast foody