PDA

Zobacz pełną wersję : Problem :(

Arek17
04-03-08, 22:28
Od pażdziernika ćwiczyłem porządnie na krecie cykl miałem długi chyba koło świąt skończyłem bożego narodzenia.Ładnie mi siła poszła i masa dużo jadłem ale też na brzuchu się odłożyło . Od nowego roku miałem przerwe i zacząłem 18 lutego.I teraz jak znowu zacząłem ćwiczyć na krecie i do tego białko dodałem wogóle siły nie mam i szybko sie męcze na treningach często jestem zmęczony i nie jestem w stanie ćwiczyć w niektóre dni.Nie wiem co się dzieje :(
Odkad białko biore mało jem.Może dlatego że nie trzymam teraz diety i mało jem jestem przemęczony i brak mi siły i motywacji na treningi??

pablo91prg
04-03-08, 22:34
zmień trening, odpocznij, aczkolwiek to raczej nie przetrenowanie. Kup sobie jakieś witaminki, duzo spij.

Arek17
04-03-08, 22:39
no właśnie trening zmieniony witaminki biore i odpoczynek był długo bo prawie 2 miesiące. I po powrocie jak ćwicze jestem słaby i brak mi motywacji.Nie mam chęci nawet ćwiczyć.Kiedys sprawiało mi to przyjemność teraz już nie.
Nie wiem co jest.Czy zmiana pory roku na mnie tak działa??już sam nie wiem

Punisher
04-03-08, 22:49
Jakie masz witaminki i jakie białko.

Arek17
04-03-08, 22:52
białko treca ultimate protein 2,7 kg a witaminki to vigora biore.
Ale dzisiaj juz mam nowe witaminki z wyciągiem z guarany, żen-szenia i z czegoś jeszcze tam

Punisher
04-03-08, 22:54
Kup Chela-Zynk - Olimp.
Śpij więcej.

Arek17
04-03-08, 22:58
Jak chodze do szkoły to śpie tak po 7-8 godzin.
I własnie ciągle mi sie chce spac jak jestem w budzie na lekcjach.Jak przychodze do domu to często potrafie sobie pospać ze 2 godziny w dzień.

HuGsoN
04-03-08, 22:59
Zrób badania na cukier, choresterol i morfologie z rozmazem i wyślij mi na maila skany, albo idz do doktora, ale to dopiero jak wyższe poczynania nie pomogą.

Punisher
04-03-08, 23:04
Kup sobie chela-zynk i chela-mag, mzb Olimpa albo jakieś ZMA.
Powinno pomóc !

Do tego jakieś witaminki np Daily Formula - Universal - 35zł na 100dni.