Zobacz pełną wersję : Problem :(
Od pażdziernika ćwiczyłem porządnie na krecie cykl miałem długi chyba koło świąt skończyłem bożego narodzenia.Ładnie mi siła poszła i masa dużo jadłem ale też na brzuchu się odłożyło . Od nowego roku miałem przerwe i zacząłem 18 lutego.I teraz jak znowu zacząłem ćwiczyć na krecie i do tego białko dodałem wogóle siły nie mam i szybko sie męcze na treningach często jestem zmęczony i nie jestem w stanie ćwiczyć w niektóre dni.Nie wiem co się dzieje :(
Odkad białko biore mało jem.Może dlatego że nie trzymam teraz diety i mało jem jestem przemęczony i brak mi siły i motywacji na treningi??
pablo91prg
04-03-08, 22:34
zmień trening, odpocznij, aczkolwiek to raczej nie przetrenowanie. Kup sobie jakieś witaminki, duzo spij.
no właśnie trening zmieniony witaminki biore i odpoczynek był długo bo prawie 2 miesiące. I po powrocie jak ćwicze jestem słaby i brak mi motywacji.Nie mam chęci nawet ćwiczyć.Kiedys sprawiało mi to przyjemność teraz już nie.
Nie wiem co jest.Czy zmiana pory roku na mnie tak działa??już sam nie wiem
Jakie masz witaminki i jakie białko.
białko treca ultimate protein 2,7 kg a witaminki to vigora biore.
Ale dzisiaj juz mam nowe witaminki z wyciągiem z guarany, żen-szenia i z czegoś jeszcze tam
Kup Chela-Zynk - Olimp.
Śpij więcej.
Jak chodze do szkoły to śpie tak po 7-8 godzin.
I własnie ciągle mi sie chce spac jak jestem w budzie na lekcjach.Jak przychodze do domu to często potrafie sobie pospać ze 2 godziny w dzień.
Zrób badania na cukier, choresterol i morfologie z rozmazem i wyślij mi na maila skany, albo idz do doktora, ale to dopiero jak wyższe poczynania nie pomogą.
Kup sobie chela-zynk i chela-mag, mzb Olimpa albo jakieś ZMA.
Powinno pomóc !
Do tego jakieś witaminki np Daily Formula - Universal - 35zł na 100dni.