Zobacz pełn± wersję : Db Pharma
witam!
chciałbym sie dowiedziec jakie sa wasze opinie na temat srodkow produkowanych przez ta firme
prop, meta, tren, antek,wino, deca,enant testowałem osobi¶cie jak dla mnie super.
A co wiesz o tej firmie? jest raczej mało znana na rynku
tomaszewiak
04-03-08, 19:52
ponoc daje rade
dla mnie najważniejsze jest to że wszystko działa jak należy.
Witam Ostatnio zakupiłem Db pharme 7 :) Jestem ciekawy jak to działa :) Osobiscie nie przekonuje mnie ta nieudolnie naklejona nalepka :/ ale wiem ze ona naklejane sa ręcznie :) Jesli kto¶ moze napisać mi o tym koksiku co¶ więcej to bede bardzo wdzięczny :))))))))
to masz testo enant 250mg na 1 ml , brałem z deca działa bardzo dobrze.
Ja mam zamiar brać DB z odrzywkami typu : jabczanek kreatyny, HNB, minerały itp. mam 180 cm i waże 85 kilo :) mam za soba juz jeden cykl te¶cia i byłem z niego bardzo zadowolony :)
po co ci ta kreatyna do cyklu?, odpowiednia dieta, witaminy itp, nie wiem czy to taki dobry pomysł robić cykl po cyklu na samym testo no chyba że zwiększysz dawki.
ostatni cykl tescia miałem 9 misięcy temu i był to krótki cykl. Jeden strzał na tydzien, przez 6 tygodni. Był to mój pierwszy kontakt z koksem więc efekty były widoczne :) teraz zwiększam dawke i wydłużam cykl do 10 tygodni :) Nie chcem przesadzac z nadmierna masa poniewaz mam dobra zeĽbe i nie chcem tego popsuć
Z DB testowałem:
mete- mega ssanie lepsza od tabletek zdecydowanie
propa- nie zalewa sucha idzie wiec ok
stanazol w plynie- nie jest tak efektywny ja winstrol depot ale zwazywszy ze duzo tanszy i nie trza bic to rewelacja
Generalnie ¶rodki polecam niedługo bedzie test Antka i trena z propem w mixie
inki jak zależy Ci na utrzymaniu rzeĽby to sam enant to kiepski pomysł.
więc co mi doradzasz ? zalezy mi na masie i rzeĽbie :)
deca z testo a pod koniec winstrol.
Ja i moi kumple z DB testowali¶my już prawie wszystko i każdy ¶rodek działa bardzo dobrze.