Zobacz pełną wersję : cykl na mete
damian1234567890
03-03-08, 22:11
siema
mam problem bo nie wiem jaki cykl mety wybrac pomóżcie
damian1234567890
03-03-08, 22:11
jaki jest najlepszy na 100 tab mety x3
juz sie pytales o sylimarol, mete, alkohol, wszystko ale skoro dalej nie rozumiesz to ci powiem:
Zapewne to twoj 1 cykl na SAA a wiec potrzebujesz;
diety
treningu
przydaloby sie wspomaganie diety odzwykami, a na koniec po mecie cykl na kreatynie
co do mety to 3 x 5mg (5mg to jedna tabletka) przez 5 tygodni. Odstep miedzy tabletka kazda powienien wynosic do 6 godzin, z racji ze masz 3 to bierzesz kazda w trakcie badz tuz po posilku (sniadanie, obiad, kolacja) do tego 1 tabletke sylimarolu 70mg do kazdej tabletki mety. By zabezpieczyc sie przed zmianami skornymi bierz cynk. Na odblokowanie 6 do 8 tabletek clomidu. Po 12 godzinach od ostatniej tabletki mety bierzesz 2 tabletki clomidu i potem co dziennie po 1 az do wyczerpania. Jak wczesniej napisalem by miec jak najwiekse przyrosty i jak najmniejsz spadki musisz miec diete (milo by bylo, aby byla wspomagana odzywkami), trening i najlepiej cykl kreatynowy razem z odblokowaniem. TYLE
tomaszewiak
04-03-08, 11:16
meta 15mg ed
Ja mysle, ze kolega nie ma ani diety, ani nie stosowal odzywek... a nawet jak stosowal, to bez diety, wiec na jedno wychodzi.
Ale pewnie wezmie, troche spuchnie, a potem mu opadnie i tyle bedzie zabawy... :)
Koks-gówno!!
Odżywki-to jest coś!!!
jak sadzisz se koks to gowno to po co chcesz kupowac?
Koks-gówno!!
Odżywki-to jest coś!!!
jak sadzisz se koks to gowno to po co chcesz kupowac?
gdyby to było do mnie to jeszcze...
gedziu o co ci chodzi w ogole ?? naspamowales chyba sam do ciebie, co do tematu to ryniu juz wszystko wyjasnil, jednynie co mozna dodac to na wszelki wypadek nalvadex w razie problemow z gineko
HerQleSZMC
04-03-08, 16:58
a tak dokładniej to co z tym Nalvadexem w razie problemów z gineko?? o jakie dokładniej Ci problemy chodzi i co takie daje ten nolvadex jesli moge spytać;)?
tomaszewiak
04-03-08, 17:39
pomaga na gino
15 mg mety dziennie i oslonka watroby
jak zacząć mój pierwszy cykl na mete??
wspomne że biore jeszcze dibencozide magnum
ja pierdole, co za kolo...
3 miesiace stazu, 100 na klate i 35 w bicepsie... przeciez Ty miesiac temu obwodowke powienienes skonczyc...
Masz diete w ogole? Dla Ciebie jest na odzywki za wczesnie...
ja pierdole, co za kolo...
3 miesiace stazu, 100 na klate i 35 w bicepsie... przeciez Ty miesiac temu obwodowke powienienes skonczyc...
Masz diete w ogole? Dla Ciebie jest na odzywki za wczesnie...
diety jako takiej nie mam ale codziennie jem w ciągu dnia jakiś posiłek bogaty w białko. a co mało na klatę podnoszę?? za wcześnie??wcale nie...
ja się pytałem jaki ma być mój pierwszy cykl mety
to Ci odpowiedzialem:
1. Jestes za mlody.
2. Masz za maly staz.
3. Nie masz diety.
4. Nawet cyklu na kreatynie nie masz za soba.
A przy koksach to dopiero trzeba diete trzymac....
racia paluch jest zamlody i maly staz, i te 100 na klate cos mi tu smierdzi , kop sobie najpierw suple a koksy zostaw w spokoju bo zrobisz sobie cos zlego pomysl najpierw
Jeszcze sie machnalem... nie 100 tylko 94 (19kg gryf? :))
I tu juz nawet nie chodzi o jego zdrowie, tylko ze ta meta mu NIC nie da... bedzie tak jak napisalem... wezmie, spuchnie, a potem bedzie taki jak wczesniej.
Zreszta bez diety to nawet w czasie cyklu niewiele przybedzie...
Mlodego meciarza zapraszam do dzialu zdrowie, powieszony temat o skutkach SA...
Największa głupota brać się za sterydy z takim wiekiem i taką wiedzą.
racia paluch jest zamlody i maly staz, i te 100 na klate cos mi tu smierdzi , kop sobie najpierw suple a koksy zostaw w spokoju bo zrobisz sobie cos zlego pomysl najpierw
ja na klate podnosze 95kg. pierwszy miesiąc brałem gianera 2 i 3 dibencozide magnum. teraz kupiłem mete i chce żeby mi wkońcu ktoś napisał 1 cykl!!
voldemort zrub cos z tym zankmij temat albo cos innego ,bo widze ze gedziu jest uparty jak osiolek ,gedziu a co ty myslisz ze meta to cukierki kurwa jebnij sie w tem swuj pusty leb myslisz ze jak brales gainiera i dibencozide to jest koniec supli ,teras kreatyne sobie kup a nie mietka
ja na klate podnosze 95kg. pierwszy miesiąc brałem gianera 2 i 3 dibencozide magnum. teraz kupiłem mete i chce żeby mi wkońcu ktoś napisał 1 cykl!!
Spylaj do piaskownicy.
Im bardziej mu zaszkodzi, tym wieksza bedze mial nauczke.
Cylk na mozg... najlepiej radze.. :* 10 strzalow na lep najlepiej w potylice..
wg mnie wszystko jzu zostalo powiedziane. A moze niech zrobi strzala w jadra !? Bedzie naturalnie produkowal zwiekszone ilosci testosteronu xD No tez zalezy ile wazy delikwent bo jesli niewiele to moze byc tak ze w kosc sobie igla trafi xD
dobra widze że nie ma na kim polegać bo wszyscy tylko w ryju mądrzy. moder usuń temat jak możesz. pozdro
a co tu ludzie maja ci powiedziec?? juz ci napisali ze nie powinienes tego brac a ty dalej to samo, zrob sobie cykl 400tab mety(bez sylimarolu bo on niszczy watrobe), 100 strzalow deki i wina w żyle i bedzie duzy ehhh zastanow sie co ty chcesz zrobic ze soba jak juz za mete sie bierzesz
Gedziu, skoro jestes w takiej samej sytuacji jak autor tematu to tez bym Ci odp tak samo:
juz sie pytales o sylimarol, mete, alkohol, wszystko ale skoro dalej nie rozumiesz to ci powiem:
Zapewne to twoj 1 cykl na SAA a wiec potrzebujesz;
diety
treningu
przydaloby sie wspomaganie diety odzwykami, a na koniec po mecie cykl na kreatynie
co do mety to 3 x 5mg (5mg to jedna tabletka) przez 5 tygodni. Odstep miedzy tabletka kazda powienien wynosic do 6 godzin, z racji ze masz 3 to bierzesz kazda w trakcie badz tuz po posilku (sniadanie, obiad, kolacja) do tego 1 tabletke sylimarolu 70mg do kazdej tabletki mety. By zabezpieczyc sie przed zmianami skornymi bierz cynk. Na odblokowanie 6 do 8 tabletek clomidu. Po 12 godzinach od ostatniej tabletki mety bierzesz 2 tabletki clomidu i potem co dziennie po 1 az do wyczerpania. Jak wczesniej napisalem by miec jak najwiekse przyrosty i jak najmniejsz spadki musisz miec diete (milo by bylo, aby byla wspomagana odzywkami), trening i najlepiej cykl kreatynowy razem z odblokowaniem. TYLE
16 lat to genialny wiek na rozpoczecie przygody z koksem
j/w, pomysł zajebisty, ja nigdy nie opierdalam takich młodych ludzi tylko im odradzam sam trenowałem od ok 14 lat i w wieku 16 lat napewno wzioł bym jakiś koks ale poprostu nie miałem dostępu i bardzo się z tego ciesze, nie dało by to żadnych długotrwałych efektów a to jest najważniejsze.
Z czasem sam to zrozumie tylko żeby nie było za późno.
zamykam temat