PDA

Zobacz pełną wersję : wkacu moja dietka do ocenki

piotreczek
03-03-08, 21:21
wiec jzu kilka tematów zakładałem ale ten to moja dietka do ocenki cel masa miesniowa wzrost 1.78 waga 82 kg
wiec 6.10
płatki owsiane 100gr na mlaku
10.30 bo wcześniej nei moge
pieczywo wasa plus serek wiejski (cały)
14
dwie bułeczki plus jakies białko (nei wiem co tu dac bo jestem tu w pracy ale chyba znów moze byc serek wiejski
1630 posiłek przed treningowy
kasza/ryj (jedna lub pół torebki)plus tuńczyk w puszcze
17-18.30 trening
19.30 posiłek potreningowy
kasza/ryl plus tunczyk z puszki
21 posiłek przed snem
twaróg półtłusty 125 gram
co sadzicie o tej dietce wszelkie korekty prosze nanosic pozdrawiam

piotreczek
03-03-08, 21:38
mysle ze jest ona dobra ale wy ja ocencie prosze was oto moje fotki tez widac tłuszcze ograniczyłem wegle przed i po posiłku mam białka dosc sporo wiec jak ona sie prezentuje w waszych oczach????????

pablo91prg
03-03-08, 21:50
za dlugie odstepy z rana, powinno byc ok 2-3 h a u Ciebie jest ponad 4h, jesli nie mozesz zredukowac tej przerwy kup gainera i pij(to chyba nie powinno być problemem). Dieta ogolnie całkiem całkiem, ok 14.00 mozesz dać cycka z kury bo tego podstawowego produktu brakuje. Policz zapotrzebowanie i dodaj 500 kcal i sprawdz czy pokrywasz to zapotrzebowanie. Pozdro

piotreczek
03-03-08, 22:27
a jesl ita dietka jest zła to moge na inna wydac góra max 8 zł dziennie wiadomo ryz kasza to mam w chachie jaja tez bo kuraki choduje ale ocencie najpierw ta i poweidzcie co ewentualnei od niej zapodac jeszcze lub co odwalic ułozyłem ja według czasu który spedzam w pracy,zarabiam troszke wiec moge wydac na maksa 8zł dziennie na dietke

Rynju
03-03-08, 22:36
no jesli to ma bvyc taka skromna finansowo i w innych godzinach nie mozesz to trudno ta jest dobra:)
dodanie 500 kcal to sporo za duzo! Do 300 mozesz dodac

piotreczek
03-03-08, 22:43
mysle jednak ze jestem i tak dosc gruby wiec ta dieta mnie nei zaleje nom sorki tylko tyle moge na nia wydac wiecej szczerze mówiac nei mam.. a czy ona mi dostarczy tyle ile potrzebuje obliczyłem ze na dzien potrzebuje liczyłem tak 82 razy 24 =1968 razy wspołczynnik aktywnosci czyli 1.2= 2361

piotreczek
04-03-08, 20:09
wiec co o niej sadzicie zamierzam sie jej trzyac jednak nei mam kasy na cycki od kuraka na przed i po treningu a tunczyka dzis zjadłem po raz pierwszy i ostatni juz nei wezme go wiecej do ust!!!!! wic jakas ordrzywka by dac białko przed i po treningu???? poropozycje