PDA

Zobacz pełną wersję : Moja dieta redukcyjna.

hiden
02-03-08, 21:18
Wzrost: 181cm
Waga: 69kg
Uwagi: niestety przez caly dzień nie ma mnie w domu i obiady zmuszony jestem jeść w szkole.

6:30 2 kanapki z piersią kurczaka + owoc

10:10 kanapka z piersią z kurczaka (z pomidorem lub ogórkiem) + czasami owoc

12:00 obiad ze szkolnej stołówki :/

15:30 kanapka z piersią kurczaka i pomidorem lub ogórkiem

19:00 100g twaróg + 2 kromki chleba razowego + owoc + kakao

Co o tym sądzicie? To moja pierwsza dieta, więc nie bądźcie surowi :D Jaki spalacz doradzacie i jaka jest jego cena?

Codziennie mam 2 treningi piłki ręcznej i na nich leci sporo kalorii.

slim shady
02-03-08, 21:27
z tego co widze to nie masz za bardzo co spalac, chyba że masz coś gdzie jest więcej tkanki tłuszczowej to porób ćwiczenia aerobowe. Na wspomaganie odchudzania jak na Twój wiek to l-karnityna

hiden
02-03-08, 21:45
No wagę mam dobrą ale tłuszczu sie odłożyło na brzuchu i lekkie cycki mam. Jak działa L-karnityna?

A z tych ćwiczeń aerobowych to tak 50-60 minut jazdy na rowerku wystarczy? Bo po 2 treningach wracam do domu jak szmata i nie mam na nic siły, ale żeby zrzucić brzuszek to się zmotywuję.

slim shady
02-03-08, 22:06
40 minut 3 razy w tygodniu powinno wystarczyc, możesz ubierac bluze do ćwiczen żeby bardziej sie spocic jak chcesz to dożuc brzuszki. L karnityna zużywa tkanki tłuszczowej jako energii do ćwiczen, zapobiega odkładaniu się tłuszczu i ogólnie jest zdrowa reszte z google się dowiesz :)

hiden
03-03-08, 17:37
A te 3 dni w tygodniu to muszą być tak równomiernie rozłożone, że np. Poniedziałek, Czwartek Sobota, czy mogą następować zaraz po sobie czyli Sobota, Niedziela, Poniedziałek?

lo3
03-03-08, 20:25
moze byc sobota, niedziela poniedziałek