Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Wielka prośba dla mieszkańców 3miasta - ankieta

zartolyz
02-03-08, 20:05
Witam serdecznie, niewiem czy dobrze umieściłem posta w dobrym dziale ale nie ma ogólnego więc nie wiedzialem, jesli cos to prosze przenieść.
Mam wielką prośbę do mieszkańców 3miasta (w zasadzie do innych tez na upartego). Kończe studia na AWFie Gdańskim i potrzebuje wypełnienia około 30/40 ankiet do pracy mgr. juz mam 15 wypełnionych więc jesli wypełnicie mi te kilkanascie jeszcze bede bardzo wdzięczny ;) ankieta jest do sciągniecia ze strony http://tiny.pl/lb7x - jest to plik word. po sciagnieciu i wypelnieniu go prosilbym o odeslanie na adres ktory specjalnie zalozylem do tego celu dlatego jest troszke glupi ;) dupadupadupa23@wp.pl . Bardzo prosze Was o pomoc bo nie wiem juz gdzie uderzac z tymi ankietami. ankieta zajmie okolo 15 minut. Baaardzo z gory dziekuje i pozdrowionka ;)

zartolyz
03-03-08, 23:58
Oczywiście zapomniałem dodać ankieta dotyczy siłowni ;) bo przeciez po co bym ją tutaj umieszczal - na koncu jest maly sprawdzian na znajomosc cwiczen - prosze bardzo o wypelnienie i przy okazji do sprawdzenia samego siebie ;) z gory wielkie dzieki!