Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : spłyawnie krwi do głowy

milo90
02-03-08, 14:52
elo. mam małe pytanko/problem. Chodzi o to ze gdy znajduje sie do góry nogami (stoje na głowie) to czuje jak krew mi sie cofa do głowy, niby normalna zecz, ale u mnie jest to wzmozone, odrazu robie sie czerwony i czuje sie tak jakbym miał zaraz zasłabnąć. Kiedyś jak byłem w jakims tam wesołym miasteczku, i poszedłem na takie wielkie młoty które się krecą(góra-dół) i znaczącą częśc byłem tam do góry nogami, to gdy wyszedłem, miałem całe białka czerwone a mamuśka myślała ze zaraz dostane wylewu. Na początku pyślałem ze to problem z krązeniem, ale ciśnienie w pożądku, uznałem ze moze to coś z zastawkami w zyłach, ale to tez sie wiąze z problemami cisnieniowymi, wiec juz nie wiem co moze być przyczyną takiego spływania krwi... ma ktoś jakis pomysł??

Kakashi
02-03-08, 15:09
nie stój na rekach ani do gory nogami:D:P

a tak serio to wybierz sie do lekarza potrwa to 3 minuty i powie Ci co tak naprawde CI dolega:D

pozdro

johny
02-03-08, 16:41
to jest norma - to samo mam,i dodatkowo na calej twarzy zyly wychodza a jak do pionu sie postawisz to czarne plamki przed oczami,zawroty glowy,mdlosci:) oczywiscie chwilowo to jest.

milo90
02-03-08, 21:52
no ale nie mazdy to odczuwa w takim stopniu, kosmonautą to ja chyba nie mam szans zostac...:)