Zobacz pełną wersję : niezadowolony (lepsze fotki)
Piotroszka
02-03-08, 13:29
niestety nadalk z kom ale lepiej sie ustawiłem.I co myslicie?5 lat ale 1,5 przewry a wiec w sumie 3,5.
HerQleSZMC
02-03-08, 13:38
Ładnie ładnie. Fajnyy bicepsik. klatka tez nie jest zła...nawet brzuch widać. fajnie wyglądasz. tylko te plecy albo cienko wygladaja albo masz slabe po prostu.
mi się tylko biceps podoba... jak na ten staż klata mała:/ plecki też takie malutkie... pracuj pracuj... pozdro
Jak dla mnie calkiem sympatycznie ... biceps, klatka dziwnie uformowana jakos, plecy troszkę małe, brzuch jeszcze troche i bdzie tarka.
Ładnie, widac ze obiles sie jajami o sztange ;)
Piotroszka
02-03-08, 15:04
przez te lata słaba diete robiłem to fakt ale moje genetyczne warunki są nienajlepsze a co do ppleców to fakt najmniejsza uwage do pleców przywiązywałem planuje sie troche przyłożyć.Gabaryty niezbyt bo mam tylko 173cm i 70 kg raczej drobna budowa
VegetaSSJ3
02-03-08, 17:09
Czemu piszesz ze jestes niezadowolony przeciez nie jest tal zle tylko poracuj nad grzbietem i klata bo marniutka klata
Jest dobrze nie martw się.
Piotroszka
02-03-08, 19:24
Narzekam bo widocznie trudno mi moją genetyke zaakceptować, mam aspiracje na kogoś większego a możliwości jak widać skromne, kiedys wreszcie dotrze do głowy ze Arnoldem nie jestem.
Hehe jak ja bym tak wygladal to bym byl zadowolony :D nie no tylko zastrzezenia mam do pleckow i przydala by sie krata na brzuchu i by bylo good