Zobacz pełną wersję : oxandronol + winstrol
witam tu pytanko od kolegi chcial takie polaczenie zrobic czy jest to dobre czy dalo by cos?? i jak ze skutkami ubocznymi??
NIKOLIS 168
01-03-08, 22:21
hmm oczywiscie mozna tak, skutki uboczne nie powinne byc duze lecz ciezko jest wykombinowac dobrą oxe i cena jest bardzo wyskoka tez miałem na to ochote ale cena przeraza:O
aha co do ceny to wlasnie cos kolo 1zl za 1mg czy cos w tym stylu a dziennie brac sie powinno kolo 50 wiec 50zl dziennie tzn niewiem czy dobrze pisze ale cos takiego przeczytalem
tomaszewiak
02-03-08, 08:50
2 orale to jednak sporo
lepiej przywal wins akurat na te chwile sporo w tabsach jest pewnych
no tez wlasnie mi sie tak wydawalo ale wino w strzałach a oxandronol w tabsach zastanawiam sie jakie byly by rezultaty ale sadze ze dobre bo kazdy chwali te wlasnie sterydy
tomaszewiak - anapolon w dawkach leczniczych to 3-400mg ED...
można łączyć, wszystko co trzeba robić to monitorować krew i sie zdrowo odzywiac.
niemniej jednak nie widze sensu tego polaczenia
tomaszewiak
02-03-08, 14:32
a co ma anapolon do tego tematu Tomek?
jest to cikawe polaczenie ,ponoc dobrze kopie
no wlansie tez doszedlem do tego wniosku ze to moze byc dobre polaczenie...przy dobrym treningu i reszta tych wszystkich rzecy mysle ze po cyklu bylo by ciekawie:p
zamienilbym oxy z czym innym bo za drogo wychodzi jechac na tym. Winstrol mozna polaczyc z innymi srodkami rowniez;)
np. to jest dobry cykl moim zdaniem: http://www.e-kulturystyka.info/showthread.php?t=9381
no wlansie wychodzi bardzo drogo...moze zamiast tego oxandronolu tescia prop mysle ze tez byly by dobre rezultaty ...a tez cykl od gory:0 to bardziej chyba dla zaawansowanych niz takich wkrecajacych sie
no moze zamiast tego oxandronolu test prop taniej by wyszlo a msle ze rezultaty byly by bardzo zadowolajace a ten cykl od gory:) bardziej chyba dla zaawansowanych niz takich wkrecajacych sie ale to tylko takie moje zdanie
co ma antek do tematu ? to, ze ryje watrobsko tez.
jakieś xródło podawało, że powyżej 40mg mety dziennie, można było ją wykryc w moczy - w sensie, ze sie marnowala nadwyzka ;-)
40mg mety to jest jak na kapsulki to 8 sztuk sporasno
wimko z boldem mozesz polaczyc daje niezle osiagi
NIKOLIS 168
03-03-08, 20:55
Ale do tego musisz obowiazkowo jakies testo dołączyc
moze to glupie ale ja osobiscie bal bym sie wziasc boldka jakos nie ejstem przekonany... narazie jestem przekonany co do winko meta propa i deki mimo ze tego JESZCZE nie bralem...ale w najblizszym czasie sie to zmmieni....a co do tego nie ktorzy mowia zeby brali sobie odzywki gadalem z kumplem ktory bral i sterydy i bral odzywki to mowil ze odzywki to gow...dlatego ze wezmiesz odzywki wpadniesz w cud popijesz troch i wszystko ci spada a po sterydach poobno wszystkie spadki sa wolniejsze...tzn tak gadal moj kumpel a nie ja wiec niewiem czy to do konca prawda ale sadze ze tak
odzwyki to suplemetnty diety tam nie ma po czym spadac!?
ale mi chodzi o kreatyny to jest chyba taka niby odzywka ?? dlamnie to jest dziadostwo nie inteersuje sie juz nawet tym jak sie rzucac to na glebaka wode:p
boldo jest super bralem go z testeksem i deco w 1 cyklu sila jebitna masa dobra i prawie zero spadku ,warto go brac
a ile wiecej ci przyszlo na laweczce??
jak najbardziej może być oxandrolon i wino na niedlugi cykl, ale zależy jaki jest cel bo masy na tym nie zrobisz , jedynie dobra definicja i zajebista siła, jeśli na tym Ci zależy to jak najbardziej ale troszke kasy to wyjdzie, dobry oxandrolon troszke kosztuje.
no wlansie ten temat zalozylem zmysla zeby jak najwieksza sile uzyskac sile po cyklu...a jak dlugi moze byc cykl i ile okolo moze wyniesc takie cos??
i jeszcze co do wypowiedzi voldemorta...napisal:...masy na tym nie zrobisz jedynie dobra definicja... jaka definicja czego??
rzeźba, siła, co do cen na forum nie podajemy, zależne to jest też od dawek i od firmy.
aha czyli bardzo zachecajace to jest mozna naprawde dobrze wyjsc po takim cyklu...a tak teoretycznie ile sily przybedzie?? oczywiscie przy dobrym treningi itp wiem ze nie mozna okreslic tego dokaldnie ale tak teoretycznie ile/? bo tak mowisz ze zajebiscie idzie sila to ciekawe ile wiecej by czlowiek podnosil po takim cyklu...i czy jest to dostapne normalnie?? czy tak jak reszta np metanabol??
definicje miesnia! jego twardosc, gestosc, jakosc
no teraz juz wiem...teraz musze poczekac na odpowidz voldemorta
bo bardzo mnie to interesuje
niestety nie da sie tego określić