Zobacz pełną wersję : Czy można ufac kobietom?
No dobre pytanie. Bo w sumie to panny są sprytne. Zakręcą tyłeczkiem, pokażą kawałek cycuszka i już koleś zajarany. A co dalej? W życiu bywa różnie. Ale przeważnie scenariusz jest ten sam. Wezmą co chcą i tyle je widziano. Czy można im ufać?
jasne ze nie!! zyja w zakłamaniu ogolnie sa one przeznaczone do jednego...i to nie jest gotowanie:D:P
Absolutnie nie :) była taka piosenka chyba Lady Pank pod tytulem Nie wierz nigdy kobiecie :P posłuchaj, tam jest wszystko na ten temat ;)
Heh pasuje tu pewien cytacik z chłopaki nie płaczą:
"Dawno temu ja też zaufałem pewnej kobiecie. Wtedy dałbym sobie rękę za nią uciąć i wiesz co ... i teraz bym k***a nie miał ręki"
VegetaSSJ3
26-02-08, 18:45
Ja wierze tylko jednej Kobiecie
Niebardzo, tak jak kazdemu czlowiekowi.
Umiesz liczyc, licz na siebie.
j/w:D ja sie przynajmniej do tej zasady stosuje:D
a cytat pasuje idealnie:D masz soga:D
Życie samo pokazuje że kobiecei ufać nie można. Tak się zastanawiałem do czego można to porównać. I chyba najlepszą opcją jest porównanie do opratorów GSM. Że jak idziesz do nich po umowę to wszystko jest takie kozackie, i pani z cycuszkami na wierzchu i się uśmiecha. A jak później sie okazuje to Cię zrobili w baniaka i musisz bulić jakieś ekstra hajsy. Te ich umowy to są tak samo skomplikowane jak panienki:sick:
a tak swoja droga to kim ty u diabła jestes?? bo nie umie sczaic zmiany nicku:D:P
Jaaaaaaaaa??? Jeśli tak to nie było zmiany nicku :) ,a co najwyzej koloru :P
im ufac? dobre.. xD robia nas w hu.. na kazdym kroku :> a pozniej ja nic nie wiedzialam, zapomnialam, nie chcialam i do buziaka i dalej wykorzystuje ;P
nom ty:D:P jak to nie?? od wrzesnia jestes a Cie nie kojarze wogole...a jak cos to witam wsród zielonych:D
Nie można.
"Ja Yeti...(...)"
Co to za temat w ogóle?? Koleś pomylił fora. To powinno iść od razu do kosza ! !
umiesz liczyc licz na siebie...twoje szczescie innych jebie :D
a tak w zasadzie nie mozna
w żadnym wypadku nie można!
raz zaufalem i niepotrzebnie przez to cierpialem wiec ufac kobieta to tak jak wydac na siebie wyrok :twisted:
raz zaufalem i niepotrzebnie przez to cierpialem wiec ufac kobieta to tak jak wydac na siebie wyrok :twisted:
Nic dodac nic ujac ;)
fantomas sorry ale to jest dzial hydepark czyli rozmowy o wszystkim i o niczym wiec raczej nie pomylil forum ;)
Deathbreaker
27-02-08, 21:01
Kobitom się nie ufa. I tyle na ten temat ;]
A propo kobiet to wczoraj to znalazłem http://www.pardon.pl/artykul/4090/_/13 nie zła sieczka
Hehe no niezla niezle :P A co do panienek...nie ufac :D
tak jest. mnie dwa razy w hu*a zrobiły i więcej sie nie dam.
Ostatnio usłyszałem takie powiedzonko:
"Kochaj blondynki, żeń sie z brunetkami"
Kobietom nie da się ufać, tak samo jak facetom
Hmm ... Dobre pytanie ...
Ale czy nie dajemy się ponieść jakimś stereotypom? Przecież doskonale wiemy że ludzie są baaardzo różni, bądź jak kto woli "są ludzie i parapety"...
Zawodząc się na 1 dziewczynie nie możemy powiedzieć ze każda kobieta to "szmula i puszczalska suka" (sorka za wyrażenie ale chce dobitnie przekazać myśl - jeśli to kogoś urazi to z góry przepraszam). Podobnie jest z facetami... To dotyczy każdego ... Zależy od sytuacji ...
Ja uważam iż naprawdę warto zaufać 2 osobie, bo jeśli ona zaufa nam to zawiązuje się ciekawa przyjaźń (zazwyczaj), która może prowadzić do miłości (wiem z własnego przykładu) ...
Tylko potem jak to wszystko się skończy ciężko spojrzeć takiej osobie w twarz i znowu traktować ją jako przyjaciela, gdyż przed oczami mamy to wszystko bo było ... Pomimo tego uważam że warto komuś zaufać, pod warunkiem, że jest tego godzien ... Tito .
HerQleSZMC
13-03-08, 21:35
Kobietom nie powinno sie ufać..oczywiście są takie przypadki a raczej ,,cuda" ze da sie jednej zaufać...ale taki przypadek to 1 do kilku milionów;) Zawsze lepiej do końca żadnej nie ufać bo im bardziej zaufasz tym sie bardziej zawiedziesz, szczególnie w młodym wieku..:D Tegoo kwiatuu jest pół światu, jak nie ta to inna. :)
Czasem warto ryzykować i zaufać drugiej osobie, przecież nawet sobie nie ufamy w 100%, więc dlaczego wymagać tego od innych.
(Ja nie ufam sobie nawet w 70%)
HerQleSZMC
14-03-08, 17:56
Noo tak...masz racje. Pewnie mam głupie myślenie...ale to też chyba zależy od wieku. Wiadomo zdarzają sie takie pary ze np. zaczynali ze sobą być jak mieli po 15 lat i są ze sobą potemm bardzoo długoo i biorą ślub nawet itd. Jeśli jest sie młodym, nie wiem jaki przedział wiekowy określić ale dam przykład: np. ma sie 18 lat i dziewczyna przypuscmy ze nawet ma tyle samo. To lepiej nie ufać jej zbytnio. Wiadomo...młody wiek to w wiekszości przypadków dużoo popełnianych głupot zarówno przez mężczyzn jak i przez kobiety - po prostu niedojrzałość i nieprzemyślanie swoich czynów i zachowań. Dlatego trzeba żyć na loozieee ufać można...ale lepiej mieć dystans do dziewczyny dopóki naprawdee nie zrozumiemy tego ze jest warta naszego pełnego zaufania...chociaż czasem nawet gdy tak myślimy to sie może zdarzyć przykra niespodzianka. Wiem juz coś o tym ale w sumie rzeczy to tez nalezy zadać pytanie czy warto ufać mężczyznom? Odpowiedzi tak jak i w tym temacie byłyby napewnoo bardzoo podzielone;)
26wisienka
20-03-08, 17:56
facetom tez nie mozna ufac wiec jestesmy kwita