Zobacz pełną wersję : rower - kontuzja??
pierwszy raz od 3miesiecy poszedlem na rower, wczesniej duzo jezdzilem skakalem a dzisiaj zrobilo sie cieplo i zrobilem ktorki wypad i podczas powrotu strasznie zaczela mnie bolec noga ponizej kolana, miesnie tak bolaly ze nie bylem w stanie dalej jechac i musialem stanac i chwile postac zebym mogl nia ruszac. co to moze byc i skad mi sie to wzielo?
VegetaSSJ3
26-02-08, 18:27
Witaj mysle ze to nic powaznego jedyne co to przemeczyles miesnie i mozliwe ze nawet naciagnoles ale spokojna glowa taki bol powinien przejsc po tyg miesnie dlugo byly nie ruszane i odrazu dales om w kosc i poczuly to jesli bardzo cie boli to posmaruj fastum zel pozdro
problem oblem w tym ze jezdzilem duzo na nartach i nic nie bylo a teraz naprawde nie wiele smigalem:D to boli tak po wewnetrznej czesci nogi tuz pod kolanem do tego stopnia ze jak przyjdzie mi pobiec czy skoczyc to leze
nie przypadkiem stawy?? Ja wrocilem ze snowboardu i szykuje mi sie animal flexik jakis bo nie moge chodzic prawie.
nie stawy:D stawy to kiedys mnie bolaly i byl problem ale teraz juz nie:D a to dalej boli:D i do tego ta moja glupia pieta:D ktora mi zjebala 3sporty:/
Prezydent_1c
27-02-08, 09:05
To nadciągnięcie. Spokojnie powinno przejść. Używaj jakiś żeli np. fastum jak kolega wyżej napisał.