Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Potrzebuje pomocy ze spalaczem!

niefachowiec
25-02-08, 11:14
Witam,

trenowałem już kiedyś prawie rok, ale niestety musiałem sie zatrzymać i mam przerwe prawie 4miesięczną. Gdy trenowałem ważyłem mniej niż 70kg przy wzroscie 177cm, moja sylwetka wygladala nieźle bo po to wkoncu trenuje- aby dobrze wygladać, mniejsza uwagę zwracam na siłę. Przez tą przerwe niestety nabrałem wagi ze wzgledu na mala sprawnosc fizyczna i waże ponad 76kg. Chcę odzyskać normalną sylwetkę, szczegolnie klaty, brzucha, pośladków i pozbyć się tkanki tłuszczowej. Mam zamiar wrócić na siłownię od Marca i zacząć intensywny trening, najpierw kilkutygodniowa ogólnorozwojówka, a przy tym bieganie wieczorami i wiecej ruchu.

W takim razie chciałbym zasięgnąć waszej porady, jaki spalacz powinienem zastosować by przez ten czas zrzucić przynajmniej 4-5kg?...

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Nuru89
25-02-08, 13:56
Animal Cuts z Universal-a, dobre a;e cene ma tez stosowna... Jezeli wolisz cos tanszego to np. ClenBurexin z Treca...

u.waw.pl
25-02-08, 15:56
Na początek po przerwie starczy trening na siłowni + interwały i odpowiednie odżywianie. Nie zaczynaj od spalacza. :)

Nuru89
25-02-08, 21:12
Na początek po przerwie starczy trening na siłowni + interwały i odpowiednie odżywianie. Nie zaczynaj od spalacza. :)
Przeciez ta przerwa nie byla az tak dluga... Myśle że jeśli masz diete to nic nie stoi na przeszkodzie...

NIKOLIS 168
25-02-08, 22:02
polecam TSE....Fajnie się chudnie możesz BCAA dorzucic albo Białeczko!

niefachowiec
26-02-08, 15:27
Aha, rozumiem.
Animal Cuts z Universal-a raczej są za mocne na mój organizm, nie byłbym pewnie zdolny do intensywnego treningu po ich zażyciu bo osłabiłyby mnie.

Czekam na dalsze propozycje o jakims nieco lżejszym spalaczu, najlepiej połączonym z czymś innym co by dawało efekt wyrzezbionej sylwetki i dosc szybko spalonej tkanki tłuszczowej... dzięki z góry

aha... do tego chciałbym poznać jakąś konkretną i efektywną dietę, bo bez niej pewnie słabo bedzie szło. Jesli ktos ma jakis przykład niezłej diety, proszę jak najszybciej!

u.waw.pl
26-02-08, 15:29
Najlepszym spalaczem jest dieta, a o niej w Twoich postach nic nie ma...

HuGsoN
26-02-08, 16:15
Ot wszystko na początek to dieta, spalacz nie. Jak chcesz już koniecznie wspomoagacz to karnityne kup w płynie.