Zobacz pełną wersję : 18 lat, 4 miesiace.
Publiczna odwaga to podobnież zaleta ;)
Wiec daje swoje fotki. Cwicze 4 miesiace, 181 cm, 85 kg :D. Wyciskam na atlasie 97,5. Wymiarow nie znam. Pozdro !
http://img176.imageshack.us/my.php?image=1003245pm1.jpg (http://img176.imageshack.us/my.php?image=1003245pm1.jpg)
http://img113.imageshack.us/my.php?image=1003249du4.jpg
Bez zadnego napinania ;)
No wiadomo mase trzeba robić. Powodzenia ! :]
No nie jest źle dopiero poczatek a juz cos widac :D. Ciezko pisac nad czym popracowac wiec nie napisze nic haha :P
p.s moim zdaniem masz predyspozycje do bycia wielkiem ^^ pozdro
malo sympatycznie to wyglda :/
Albo prawy cyc znacznie mniejszy albo krzywo stanąłes. Ogólnie to słabo napnij cos...
ogolnie to nic nie widac !! daj albo foty jak sie napinasz albo usuwam:D pozdro
HerQleSZMC
25-02-08, 16:05
Nic nie widać. Pierwszy lepszy chłopak wzięty z ulicy, który nie cwiczy wygląda tak jak ty...musisz ostroo zacząć trenować... 97,5kg na atlasie? no ok moze siłowo jestes troche ponad takich zwykłych ludków, ale wyglądem nie prezentujesz cwiczenia na siłowni. za mały staż na wstawianie fotek.Pozdro Rośnij Wielki
Mi się wydaje że to tak wygląda troche też dlatego w ten sposób bo stanął całkiem luźno.
No ale foto tak bez rewelacji.
oSiŁeK_sNd
25-02-08, 17:03
Jak na rocznik '89 to tragedia....tyraj dalej moze cos bedzie z Ciebie bo narazie mizernie.pozdro
Ja tez jestem rocznik '89 a tak jak ty wygladalem 2lata temu, cwicz i rosnij
VegetaSSJ3
25-02-08, 18:31
Wiadmo ze po 4 miechach nie bedzie rewelacji ale teraz wiesz ze tutaj bez napinania chlopaqki cie zmieszaja z blotem wiec stan jak facet i pokaz na co cie stac
ale nawet siłowo lipa bo 97,5 na atlasie...to moze z 80kg na ławeczce pocisniesz... serio nic nadzwyczajnego!! pokaz fotki jak sie napinasz i przy lepszym swietle to sie zobaczy:D
Jutro postaram sie dac jakies lepsze fotki ;)
Pozdro.
Masuj ciagle chlopie. I pomysl moze o jakis odzyweczkach :> gainer, kreatynka,
nie jest zle :p nie polecam narazie odzywek, jedz na sucho :) pozdrawiam
Ja mam 16 lat ,178cm,waże 67kg i cwicze 5 tygodni i na atlasie wyciskam 100kg x10. Za to na ławce 60kg x3 . Chciałem wrzucić zdjęcia ale na fotkach mało efektownie wyglądam .
Ja mam 16 lat ,178cm,waże 67kg i cwicze 5 tygodni i na atlasie wyciskam 100kg x10. Za to na ławce 60kg x3 . Chciałem wrzucić zdjęcia ale na fotkach mało efektownie wyglądam .
na atlasie 100kgx10 a na ławeczce 60kgx3 ???? coś chyba z tym atlasem przesadziłeś...
Pewnie masz cegielki w atlasie po 5 kg a tobie sie wydaje ze sa po 10 i wyciskasz 10 cegielek 10 razy:P
Pewnie masz cegielki w atlasie po 5 kg a tobie sie wydaje ze sa po 10 i wyciskasz 10 cegielek 10 razy:P
napewno:P albo atlas sam robił i źle wyważył:P
PuaPaj ten rekord w wyciskaniu(Twój profil) jest aktualny????
Ja ćwiczyłem na atlasie szkolnym i tam jest 20 cegiełek po 5kg a ja dźwigam wszystko, dodam że wszystko jest ładnie wysmarowane , ale ciężar się liczy . Dlatego autora wątku prosiłbym o podanie rekordu na normalnej sztandze.
na atlasie ciska się więcej ok 20 kg(zależy też od atlasu) więc nie podajcie rekordów zrobionych na atlasie!! rekordy patrzy się na normalnej sztandze...
Dlatego autora wątku prosiłbym o podanie rekordu na normalnej sztandze.
Niestety, w szkolnej silowni mamy tylko 60 kg obciazenia i nie jestem w stanie podac rekordu na sztandze ;)