Zobacz pełną wersję : testosteron +sustanon250+deka+meta ???
czy mozna to wszystkko polaczyc bo wchodze na cykl od jutra 11 strzalow testosteronu + 4 sustanonu 250 mialo byc 15 strzalow tescia ale tak jakos wysszlo ... razem z tym 100 tabsow mety ruskiej i na koniec cyklu deka czy moge sie spodziewac mega przyrostow?? co o tym myslicie za sogi...
może być.
nie znamy dokładnej rozpiski, ale zacznij od omki, posiada również krótkie estry, więc poczujesz 'kopa' od początku cyklu.
NIKOLIS 168
24-02-08, 13:26
Waga staż wymiary wiek, ilośc przebytych cykli to wtedy coś spróbuje Ci pomóc. Jakies cykle na odzywkach a i dieta dobra jest?
gdzie tu widzisz ome? zaczynam od tescia i mety pozniej sustanon i na koniec deka.waga 80 kg wzrost 181 jeszcze nie mialem zadnych cyklow jedynie odzywki bralem i creatyne z olimpu i diete jako tako mam :P a staz to tak na powaznie po przerwie wrocilem do treningow w sierpniu wczesniej cwiczylem ale amatorsko kompletnie nie znajac sie na niczym tak wiec to byl stracony czas ;(
tomaszewiak
24-02-08, 14:11
1-10 test enanthate 250mg e5d
1-5 meta 20mg ed
NIKOLIS 168
24-02-08, 17:11
na co enan??? Od razu tak przypierdalac??? meta 1-5 15mg ED do tego gainer osłonki na watrobe jakies witaminki odblok do konca potrzebny nie jest ale mozna wziasc przynajmniej 6 tabsów Clomeda. Po cykl Kreatyna+ZMA (fajnie ubija i niby coś odblokowuje). Możesz w Maju/Czerwcu zrobic cos na poprawe definicji i wzrost suchej masy miesniowej czyli prop+winstrol. Ale to później:) Pzdr:)
omen, susta, andropen, sustaject, jeden ch.
może nie jeden ch....., ale podobny, tak że można traktować jako jeden wielki ch....
Kreatyna+ZMA (fajnie ubija i niby coś odblokowuje)
jak juz mowilem twoja wiedza mnie przeraza
NIKOLIS 168
24-02-08, 22:30
<lol> <hahaha> widze że znowu typowi coś nie pasuje:D Nie chce mi sie odpowiadac na Twoja próbe rozpetania kłótni na forum;/ Nie wiem czemu sie gosc uczepił ale kreatyna wiadomo na podtrzymanie po cyklu. ZMA jest to substancja która naturalnie podnosi tesosteron czyli to przyda sie po cyklu. Poza tym zawarte w niej minerały powodują lepszą regeneracje podczas snu. Co powoduje wzrost suchego mieśnia przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej....hehe zaraz typ powie że z neta sciagnął lecz nie tyle co sie na oczytałem na temat odzywek i na temat koksów i jestem w stanie powiedziec z glowy o wszystkich....||ŻAL.PL||
deke jak juz to z tesciem odrazu , a tej susty masz co kot naplakal ,a tej deki to ile masz 1 ampe, smieszne
<lol> <hahaha> widze że znowu typowi coś nie pasuje:D Nie chce mi sie odpowiadac na Twoja próbe rozpetania kłótni na forum;/ Nie wiem czemu sie gosc uczepił ale kreatyna wiadomo na podtrzymanie po cyklu. ZMA jest to substancja która naturalnie podnosi tesosteron czyli to przyda sie po cyklu. Poza tym zawarte w niej minerały powodują lepszą regeneracje podczas snu. Co powoduje wzrost suchego mieśnia przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej....hehe zaraz typ powie że z neta sciagnął lecz nie tyle co sie na oczytałem na temat odzywek i na temat koksów i jestem w stanie powiedziec z glowy o wszystkich....||ŻAL.PL||
po 1 niechce sie klucic
po 2 pisz do konca a nie jakies tam podobno bo jak zauwazyles tematy daja tu 15 letni koksiarze i po co maja sobie krzywde robic
po 3 nie typie
po 4 z glowy to mozna wiersz wyrecytowac
po 5 ZADNEJ KLUTNI TU NIEBEDZIE
sorka za o/t