Zobacz pełną wersję : 2. cykl na mecie
Siema. wlasnie bede zaczynal 2 cykl na mecie z 200 tab mety ruskiej w dawce 30mg/ED. Przedtem zjadlem 100 tab po 20mg dziennie. Czy to dobry wybor? 6 tabletek clomidu starczy po cyklu?? mam 17 lat 180 cm 74 kg. cel oczywiscie masa. :). niestety nie mam diety, ale bede jadl wiecej podczas cyklu
lukemaster
23-02-08, 16:35
chłopcze najpierw napsiz po co...ci ta meta...jak mozesz osiągn.ąc to samo z odzywkami..i dobra dietą anawet bym powiedizłą ze więcej..
ja juz wydalem na te odzywki z 1000 zl. Huja one daja szczerze mowiac, a diety dobrej nie moge ulozyc bo nie mam poprostu tyle kasy. cwicze juz 14 miesiecy i juz pare miesiecy(poza cyklem na mecie) nie widze zadnych postepow. odpowiedzcie lepiej na moje pytania, bo chce sie upewnic
tak czy siak to zje,taki typ mi tam brak slow na pisanie w takich tematach,moze poprostu zlewajmy n/c
NIKOLIS 168
23-02-08, 18:09
Trudno niech beda sterydy!!!! Ale powiedz mi czemu po raz kolejny meta i to 200tabsów 30mg ED!!!! wychodzi 33 dni a wiec Ty chłopcze watrobe wysrasz. Ja bym na Twoim miejscu sprzedał setke i zakupił propa i bedzie dobrze szło a oszczedzisz watrobe!!! Pzdr
tomaszewiak
23-02-08, 21:22
za mlody troszke jestes chociaz polowa pewnie w tym wieku zaczynala %-)
25mg dziennie bierz a odblok z 12 taletek zeby byl spokoj. Juz o oslonkach na watrobe nie wspomne.
Bez diety i wspomagania odzywkami g... ci to da :)
diety niebylo wiec suple nic nie daly,tak samo bedzie z koksem ,i dalej bedziesz tracil kase