PDA

Zobacz pełną wersję : Uzywki a treningi

raczek
22-02-08, 18:48
Witam.

Jedna rzecz mnie strasznie ciekawi, jak wplywaja uzywki na trening
(alkohol, marihuana, amfetamina). Jezeli np. wczoraj ktoras z nich zastosowalismy to jak to sie ma do naszych treningow ? Stracilismy ? Duzo ?

roger666
22-02-08, 19:12
moja rada: nie ćpaj bracie...........pozatym podobny temat już jest.

wolak
22-02-08, 21:56
marichuana zadnego wplywu niema no oprocz tego ze niechce sie po kilku dzojach isc na silke ale ma sie ochooote jesc:) i czytalem ze babka podnosi wydzielanie testa pewno male ilosci ale taka ciekawostka alko odpada i fetka tez bo niespisz=nieregenerujesz sie i niejesz to jest odp:):) wiem z doswiadczenia:)pzdr

kogut2
22-02-08, 23:33
albo ktos cpa albo trenuje,gupota jast cpamie i robienien treningu albo to alb tamto

vold
23-02-08, 17:14
j/w...!

NIKOLIS 168
23-02-08, 18:24
Gdzieś to wyczytałem że nawet szlugi cos szkodza ale chyba niewiele:)
Alko szkodzi chociaz piwko sobie raz na jakis czas mozna wypic i to nawet pomaga. Tylko nie na cyklu z koksami!! Ej nie rozumiem dlaczego ten temat na dopingu? Przeciez feta,grass,voda to nie doping chyba. A zreszta podobno temat jest na zdrowiu.

tomaszewiak
23-02-08, 21:21
albo cpasz albo cwiczysz

polo
25-02-08, 14:56
wiadomo ze kazda uzywka szkodzi i odbija sie na trening..... Ja tez cały czas cpałem i chlałem nie było dnia zebym nie był czymś zajebany i cwiczyłem cały czas, ćwiczyłem bo to lubiłem tak z ponad rok, gdybym nie cwiczył to bym był jak suchar, treningi były z niewielkimi rezultatami ale trzymały mnie przy życiu heh teraz obecnie sie ogarnołem i jest lajtowo, nie pije za wiele tylko w weckendy i jakies imprezki stały stack dropsy + alko ;)hehe

vold
25-02-08, 16:42
Ja na temat ćpunów to się nawet nie wypowiadam bo mam bardzo negatywne zdanie, ja nigdy w zyciu nie brałem takich wynalazków jedynie co u mnie przejdzie to alkochol ale z głową.

polo
25-02-08, 18:26
i masz dobre zdanie i przekonanie co do tego lepiej nie probować nie nie pchać sie w gowno jakim są dragi...
Ale doping tez ma coś z tym wspolnego ;)
czy my nie jesteśmy uzaleznieni od koksow ??? na początek tylko sobie metki sproboje , potem moze jakiś teść a na koncu wychodzą konskie dawki i zycie toczy sie od cyklu do cyklu.... nadchodzą spadki i depresja jak ją wyleczyć??? odpowiedz jest prosta znowu koksujemy ale z duzo wiekszymi dawkami często na skraju zniszczenia zdrowia...
Wiec wy koksy nie wyzywajcie ćpunow bo oni maja podbny problem jak wy wielkie koksy ..... Sorki jak kogoś z was uraziłem tą wypowiedzią pzdr :)

kogut2
25-02-08, 22:34
a kto jest uzalezniony od koksuw ty bo ja nie niemusze brac i niebiore tak jak kiedys skromne winko to nic zlego

wolak
25-02-08, 23:18
Gdzieś to wyczytałem że nawet szlugi cos szkodza ale chyba niewiele

heh nieneguje tylko dodam ze maja wplyw na kondycje a to ma zly wplyw na np AEROBY za duzo niepobiegasz itp,a i ponoc zwiekszaja metabolizm co akurat nam sie niepodoba

polo
26-02-08, 13:42
ja miałem tylko jeden cykl z rok temu ale nie mowmy kto jest uzalezniony a kto nie chciałem tylko wam pokazać ze koks jak i dragi uzalzniaja na takim samym poziomie,

vold
26-02-08, 19:16
no to jesteś w dużym błędzie , koks uzależnia tylko psychicznie w sensie takim że widzisz efekty i robisz wszystko aby je zwiększyć ale przy okazji trenujesz jak najety, wylewasz poty katujesz się bezsmakowym żarciem aby lepiej wyglądać, a narkotyki bierzesz po to aby sie w głowie jeb...., i wydaje ci się że jesteś najlepszy ale z drugiej strony wygląda to troszke inaczej , każdy poważniejszy człowiek powie na Ciebie że jesteś zwykłym ćpunem tak że nie ma co porównywać.

kogut2
26-02-08, 19:42
racia niema co porownywac koksuw do draduw ,

Rynju
26-02-08, 19:51
ja nie cpalem nigdy, nie palilem nigdy, pije okazyjnie raz do roku a zyje :D
Na koksie nie ma efektow braku panowania nad swoja glowa, co najwyzej niekiedy nad agresja nadmierna.

123
02-03-08, 16:05
w sumie wszystko w tym temacie juz powiedziane, albo cwiczysz albo cpasz, a co do amfetaminy to strasznie odwadnia wiec najwieksza gupota jest cwiczyc i wdupiac ten syf