PDA

Zobacz pełną wersję : Znów ja :) KLAtA

m@bi
20-02-08, 11:59
Prosze o ocene klaty :)
waga 81
wzrost 187

oSiŁeK_sNd
20-02-08, 12:19
no masa na cycach jest, teraz sie bierz za rzezbienie i na wakacje bedzie luxus o ile odpowiednio sie do tego zabierzesz. pozdro

hans87
20-02-08, 12:23
nie wiem jak długo cwiczysz na mase, ale ja bym masował dalej.Ogolnie to mi się podoba, rzeźbe to juz teraz widać. pozdro :)

m@bi
20-02-08, 12:26
od 1,5 roku caly czas na mase cwiczyłem, byłem chuderlakiem poniewaz wazyłem 65kg ^^ i wzielem sie za siebie bo przy moim wzroscie wygladałem fatalnie :)

nowin
20-02-08, 12:31
co wy mu to o rzeźbie gadacie, rób mase i więcej ćwicz na skosie bo spora dysproporcja

Rynju
20-02-08, 14:55
gore klaty rob i szerokosc bo jakos ci zwisa w ksztalcie 2 liter U

m@bi
20-02-08, 15:00
gore klaty rob i szerokosc bo jakos ci zwisa w ksztalcie 2 liter U

szerkość?> nie bardzo rozumiem masz tu na mysli robienie rozpietek?

lovelas69
20-02-08, 15:01
hehehe osiłek chyba to była ironia z Twojej strony... przeciez on suchy jest :)

Rynju
20-02-08, 15:14
tak rozpietki, rozwin klatke na szerokosc i zrob do tego gore klatki a bedzie ladnie :)

oSiŁeK_sNd
20-02-08, 17:09

ej zadna tam ironia hehe no jest suchy ale widac ze nad klatka pracowal, ze cokolwiek widac, odznacza sie, nie jest plasko, ja mam troche inny punkt widzenia niz ty bo u mnie jest lipa z klatka, najslabszy moj punkt...ale ruszylem do przodu juz jakis czas temu, nadrabiam...zaczolem ją robic po prostu na hantlach a nie na sztandze jak wczesniej

Paton
20-02-08, 17:19
Kiepawo. Aczkolwiek ryniu i reszta ma racje zrob cos z tym bo to nie podobne do miesni raczej jakis zwis. Chciales sie pochwalic i nie wyszlo wez sie do pracy.

lovelas69
20-02-08, 17:53
ale tu rzeźbić nie ma co :)

m@bi
20-02-08, 20:05

skoro ja jestem suchy to ty jestes wysuszony ^^ Jestes starszy w dodatku niski knypek.. i masz 4cm wiecej w ramieniu ej mam do ciebie respekt haha... Nie Jestem ogromny ale sobie pomału cwicze WIELKOLUDZIE lol2

VegetaSSJ3
20-02-08, 20:34
Nie ma co wysmiewac kolegi poprostu zdjiecie sam robil bez napiecia miesni klatki piersiowej i dlatego to tak wyglada hmm jak na taki wzrost to cyce ma jeszcze jak by mu zrobil ktos fote po treningu to jestem pewien ze to by inaczej wygldalo
dol klatki jest fajny popracuj teraz hantlami na skos do gory jako pierwsze cw
a jakie masz osiagi na ta klate bo niewiem??? pozdro

m@bi
20-02-08, 20:39
i tutaj masz racje... vegeta!

na płaskiej rekord wziełem 108
obecnie 105

Paton
20-02-08, 20:55
No to jeszcze troche czasu i beda z ciebie ludzie cwicz, to jedyne co ci teraz zostaje.

Hadzbe
20-02-08, 21:28
Wiec tak....po 1 trzyma aparat...i klatka troche inaczej sie uklada:)po2..wcale nie jest jakas tragedia..nie ma co gadac tylko cwiczyc:)pstryknij foty z samowyzwalacza...z napieciem klatki i bez...pozdro

lukemaster
20-02-08, 22:25
wyglądasz jakbbys tylko klate cwiczył...bo reszta to zal

fantomas
20-02-08, 23:51
Ogólnie to nie widać żebyś ćwiczył.

Karbi
21-02-08, 00:17

co? xD

fantomas
21-02-08, 00:39
No nie widać żeby ćwiczył. Niech da jakąś lepszą fotę. Na tej co dał to łapy jak patyki, pleców brak, jedynie troszke klatka jest.

m@bi
21-02-08, 10:07

masz racje nigdy nie cwiczyłem :D .... zal

Ikar
21-02-08, 10:14
nie podoba mi sie klata ogolnie jest taka jakas hmm kobieca ^^ powinna wygladac bardziej tak --> \__|__/
p.s.ale rysuneczek pierdyknelem :P

lovelas69
21-02-08, 17:50
skoro ja jestem suchy to ty jestes wysuszony ^^ Jestes starszy w dodatku niski knypek.. i masz 4cm wiecej w ramieniu ej mam do ciebie respekt haha... Nie Jestem ogromny ale sobie pomału cwicze WIELKOLUDZIE lol2

przy wzroście 176 cm waże 80 kg czy jestem knypkiem ? hmm raczej nie... średni wzrost, normalna sprawa, a czy jestem wysuszony jak na swój wiek ??? tez jest to wątpliwe, bo więcej masy nie potrzebuję- Ty masz 188 cm wzrostu, ważysz 81 kg, więc proszę Cię nie mów mi o sucharkach :D co do tych tych 4 cm w ramieniu - powiem tak, jeszcze dużo będziesz musiał się napocić żeby je zdobyć... poza tym 4cm to dużo, jeśli chodzi o ramię - więc milcz kozaku i poddaj się krytyce chyba po to dałeś foty
P.S Wielkoludem nie jestem i nigdy nim nie będę

Punisher
21-02-08, 18:06
Masz rację lovelas, ale jeszcze trzeba patrzeć na wiek:)

Janu1989
21-02-08, 18:31
Panowie spokojnie:) Po co na siebie najezdzac... Obaj na Arnoldów nie wygladacie... 4 cm to duuzo nawet bardzo duzo mozna powiedziec. w moim odczuciu jednak stawiałbym na sylwetke Lovelasa ale wiadomo wiek, staz wzrost.
A wracajac do tematu klatka wcale nie jest zla i jest na niej troche masy niemniej jednak masy nigdy za duzo (mięsniowej oczywiscie):D

m@bi
21-02-08, 21:34
przy wzroście 176 cm waże 80 kg czy jestem knypkiem ? hmm raczej nie... średni wzrost, normalna sprawa, a czy jestem wysuszony jak na swój wiek ??? tez jest to wątpliwe, bo więcej masy nie potrzebuję- Ty masz 188 cm wzrostu, ważysz 81 kg, więc proszę Cię nie mów mi o sucharkach :D co do tych tych 4 cm w ramieniu - powiem tak, jeszcze dużo będziesz musiał się napocić żeby je zdobyć... poza tym 4cm to dużo, jeśli chodzi o ramię - więc milcz kozaku i poddaj się krytyce chyba po to dałeś foty
P.S Wielkoludem nie jestem i nigdy nim nie będę

Poczekam do twojego wieku i wstawie foty bedziesz piszczał z zachwytu ^^

oSiŁeK_sNd
21-02-08, 21:55
co? xD

gówno...nie zadawaj idiotycznych pytan, tym bardziej ze to nawet pytania nie przypomina, zwyczajny spam,fantomas napisal ze nie widac zeby cwiczyl bo zazdrosny jest...spaślaku ty juz pokazales swoje fotki i po tym co zobaczylismy to na twoim miejscu w ogole bym sie nie odzywal...on przynajmniej ma jakiekolwiek zarysy, jest mlody i ma jeszcze czas zeby nad sobą pracowac dalej... a ty to McDonald RULEZ...powinienes zmienic nick na Pasibrzuch

lovelas69
21-02-08, 22:29
Poczekam do twojego wieku i wstawie foty bedziesz piszczał z zachwytu ^^

W Twoim wieku wyglądałem tak jak Ty ćwicząc same pompki... stfu!

m@bi
21-02-08, 22:52
W Twoim wieku wyglądałem tak jak Ty ćwicząc same pompki... stfu!

buaha ^^ jeszcze powiedz ze u mamy w łożysku robiłes pompki na jednej ręce.. dobra schowaj dume w piasek ziomus.. LOCK

m@bi
21-02-08, 23:02
Nom to jesli 3 lata temu wygladałes tak jak ja to gówno zrobiłes w przeciagu tych lat. 3 lata,4cm w ramieniu? smiech ^^ dobra temat do zamkniecia

PuaPAj
21-02-08, 23:13
Ja pierdole m@bi skoncz bo naprawde czytac Twoich postow juz nie moge na kazde slowa krytyki odpowiadasz jakims glupim najezdzaniem ze ktos jest knypkiem czy cos. Jesli nie chcesz zeby Cie krytykowano to wstaw fotki wtedy jak bedziesz w wieku lovelasa to zapiszczy z zachwytu bo na razie to nie ma nad czym piszczec jest w miare spoko jak na Twoj wzrost widac ze pracujesz solidnie na silce. Ale wiecej pokory!;] Pozdro

fantomas
21-02-08, 23:18
Lovelas ma rację. Gościu jest chudy i już.

fantomas
21-02-08, 23:24
gówno...nie zadawaj idiotycznych pytan, tym bardziej ze to nawet pytania nie przypomina, zwyczajny spam,fantomas napisal ze nie widac zeby cwiczyl bo zazdrosny jest...spaślaku ty juz pokazales swoje fotki i po tym co zobaczylismy to na twoim miejscu w ogole bym sie nie odzywal...on przynajmniej ma jakiekolwiek zarysy, jest mlody i ma jeszcze czas zeby nad sobą pracowac dalej... a ty to McDonald RULEZ...powinienes zmienic nick na Pasibrzuch
Ja zazdrosny? Bzdura. Gościu zaczynał ważąc 65 kg - o co mam być zazdrosny? Zobacz sobie moje fotki. Mam trochę tłuszczu, ale duże mięśnie, a on jest chuderlakiem.

m@bi
21-02-08, 23:33
Ja zazdrosny? Bzdura. Gościu zaczynał ważąc 65 kg - o co mam być zazdrosny? Zobacz sobie moje fotki. Mam trochę tłuszczu, ale duże mięśnie, a on jest chuderlakiem.

duze mięsnie ^^ ahaha sie usmiałem przy swojej masie targasz 105? to ja chuderlak wzielem 108 :D

PS. Chcialbym przeprosic lovelasa za to ze uniosłem sie duma dasz na zgode :)?Kazdy ma prawo sie wypowiedziec i miec swoje zdanie ^^

ewerest2
22-02-08, 12:24
Dobra... Miałem się nie wypowiadać ale to co pisze tu Fantomas to jest debilizm !!! Inaczej określić się tego nie da!
Gdzie Ty Fantomas masz te ogromne mięśnie?? Facet jesteś gruby i tyle!! Poszedłeś na siłownie, poćwiczyłeś 2 miesiące i myślisz ze cały świat zwojujesz?! Gówno zrobiłeś szczerze mówiąć! Na dodatek czepiasz sie chłopaka który przez ten ponad rok zrobił spory krok na przód. Między tym jak wyglądał kiedyś a tym jak wygląda teraz jest spora różnica! A Ty co sobą reprezentujesz? Jak nie wiesz to Ci odpowiem: NIC !

M@bi życze przyrostów i mniej kretynów na forum :|

lovelas69
22-02-08, 13:32
Nom to jesli 3 lata temu wygladałes tak jak ja to gówno zrobiłes w przeciagu tych lat. 3 lata,4cm w ramieniu? smiech ^^ dobra temat do zamkniecia

Chłopaczku ja nigdzie nie napisałem, że mam 3 lata stażu... w wieku 16-17 lat robiłem pompki bo nie miałem okazji chodzić na siłownie, tak na prawdę od stycznia tamtego roku wziąłem się za siebie ponieważ urządziłem sobie swoją siłkę, oczywiście wcześniej miałem przygody z nią, ale to tylko przez okresy wakacyjne czyli 2-3 miesiące ćwiczeń a przez rok szkolny przerwa... I nie w przeciągu 3 lat zrobiłem 4 cm :). Jeszcze w styczniu miałem chyba 34 cm, ale nie jestem pewien w 100%... także 7 cm zrobiłem przez cały rok... ale teraz jak udałoby się uzyskać 2 cm na rok to byłbym szczęśliwy- jeszcze jesteś leszczem i nie wiesz, że w pewnym momencie coraz ciężej nabrać przyrostów bez żadnych wspomagaczy... a ostatni raz jakąkolwiek odżywkę spożywałem w maju / i proszę Cię ochłoń bo Twoje pierdolenie na forum i reakcja obronna na każdego krytykującego Twoją sylwetkę jest żenująca - powtarzam już to któryś raz, ale widocznie Ty też masz to szczęście i wg mnie zaliczasz się do grona tych wszystkich przychlastów: "W nogach śpisz gówno wiesz, a pod nosem rosną Ci jeszcze mlecze" pozdro dla normalnych

m@bi
22-02-08, 13:48
szkoda mi ciebie bo sam sobie zaprzeczasz... STFU!

fantomas
22-02-08, 13:53
Dobra... Miałem się nie wypowiadać ale to co pisze tu Fantomas to jest debilizm !!! Inaczej określić się tego nie da!
Gdzie Ty Fantomas masz te ogromne mięśnie?? Facet jesteś gruby i tyle!! Poszedłeś na siłownie, poćwiczyłeś 2 miesiące i myślisz ze cały świat zwojujesz?! Gówno zrobiłeś szczerze mówiąć! Na dodatek czepiasz sie chłopaka który przez ten ponad rok zrobił spory krok na przód. Między tym jak wyglądał kiedyś a tym jak wygląda teraz jest spora różnica! A Ty co sobą reprezentujesz? Jak nie wiesz to Ci odpowiem: NIC !

M@bi życze przyrostów i mniej kretynów na forum :|
Phi! Chodzi mi o to, że z natury mam silne i spore mięśnie. Nikogo się nie czepiam tylko realnie oceniam jego fotki.
Gratuluję ewerestowi przenikliwości - zna mnie tylko z forum i wypowiada się na temat tego, co ja sobą reprezentuję. Palant.

Hadzbe
22-02-08, 14:13
Powiem tylko tak....zdobywa sie miesnie..a nie tluszcz....i niech to dootrze to paru..,,veteranow,,,ktorzy maja tyle to w lapie....i wogole....spalcie ten tluszcz...i mozecie gorzej od niego wygladac:D

lovelas69
22-02-08, 14:25
szkoda mi ciebie bo sam sobie zaprzeczasz... STFU!

rzeczywiście bardzo konstruktywna odpowiedź dużo wszystkim wyjaśnia... Get mózg

m@bi
22-02-08, 21:35
Jest pewna mądrość

" nie rozmawiaj z debilem bo zniży Ciebie do swojego poziomu i pokona własną bronią "

Wiec nie chce mi sie z tobą już rozmawiać na ten temat!!

lovelas69
23-02-08, 15:03
tak jak myślałem jedyne stwierdzenie jakie dziecko neostrady umie wyrazić to to że ktoś jest debilem... żałosny jesteś szczeniaku i nabierz pokory...

m@bi
23-02-08, 16:48
tak jak myślałem jedyne stwierdzenie jakie dziecko neostrady umie wyrazić to to że ktoś jest debilem... żałosny jesteś szczeniaku i nabierz pokory...

Żal mi poprostu ciebie jest i na twoj durny post odpowiem.. nc.. Do usłyszenia osilku ^^

lovelas69
23-02-08, 17:12
ofc :D

lukemaster
23-02-08, 19:29
zamknąc japy bo juz tego sie czytac nie da...spamujecie tylko i g*** z tego jest