Zobacz pełną wersję : Efekty podciagania
Witam.Jestem swiezy na forum wiec prosze o wyrozumialosc.... zalezy Mi na tym zebyscie Mi powiedzieli czy widzicie jakies postepy po 2 miesiacach cwiczenia na drazku (tylko na drazku)... cwiczylem juz wczesniej ale bardziej ogolnie... teraz postanowilem zobaczyc czy drazek daje powalajace efekty powiedzcie czy widzicie jakies wyrazne postepy jak na 2 miesiace cwiczen ... cwicze 4 -5 razy w tygodniu. Doradzcie czy zbytnio nie przemeczam plecow i czy drazek pozwoli Mi sie poszerzyc takze w barkach ?? ewentualnie co jeszcze cwiczyc zeby byc szerszym ?? Z góry dzieki ...
Zdjecie:
http://img99.imageshack.us/my.php?image=mojeplecypo2miesiacachbd6.jpg
VegetaSSJ3
20-02-08, 07:33
Kolego Ty masz krzywy kregoslup i to bardzo masz kifoze piersiowa
wiec u ciebie dzwiganie ciezarow to raczej wykluczone jesli niechcesz zeby ci sie to jeszcze bardziej poglebilo wiec wis sobie tylko na tym drazku i idz do lekarza niiech ci da skierowanie na cw korekcyjne pozdro
oSiŁeK_sNd
20-02-08, 12:26
no tez podobnie stwierdzilem jak kolega wyzej...na pierwszy rzut oka to wygladasz jak kaleka.A nie odbiegajac od tematu to do poszerzenia w barkach zwykly drażek taki co wisi w futrynie nie wystarcza...musi byc szeroki zeby mozna bylo chwytac szeroko i wtedy sie podciagasz, czytalem ze podobno najlepsze cwiczenie na poszerzenie obręczy barkowej, najbardziej inicjuje do rozrostu szkielet, nie same miesnie.Ale w twoim przypadku to chyba faktycznie wykluczone...wez starych pierdolnij w leb skoro nie zwrocili do tej pory uwagi na twoją wade postawy i nie mow ze nic nie wiedzą bo to od razu widac ze cos z Tobą nie tak, wygladasz jak dzwonnik z Notre Dame
Posluchaj sie Vagety, idz do specjalisty.
A tak z innej beczki, to wyglada jak niezdowy przerost. Tak jakbys robil jeden biceps, czy przedramie. Niesmaczne.
Skonsultuj sie z lekarzem. Po wizycie nie rob samego podciaganie, poczytaj o treningu domatora.
hehehe no dziwnie to wyglada :)
hahah :D wiem ze to tak wyglada ale tak naprawde to sie przygarbilem robiac to zdjceie nie wiedzialem jak napradwe napac miesnie plecow tak to pwenie wyglada jak jakis zgabiony idiota ale zapewniam ze tak nie jest :P a powiedzcie jak sie usowa watki ??.
admin usuwa watki ... idz do lekarza czlowieku ;)
pokaż normalne foto, nic nie napinaj, stój prosto...
w ogóle dziwnie wyglądają plecy, co to jest to po lewej stronie przy łapie? 2 wzgórki?
UFO ;)
a tak poważnie... ćwiczac tylko jedna partie miesni nie mozna wygladac normalnie :P
Deathbreaker
20-02-08, 18:49
Na jaką cholerę mu dogryzacie tak... ?
Jak chłopak usłyszy tyle negatywnych opinii to się załamie... Może niech da już tą fotkę jak normalnie stoi i zobaczymy jak wygląda,może rzeczywiście się za bardzo zgarbił i dziwnie to wygląda po prostu... ;P
Pozdrawiam.
Prezydent_1c
20-02-08, 19:35
Szok... :D Chyba masz 3 biceps na plecach tylko nieco większy :D :D
hahah 3 biceps na plecach :D .. dobrze ujete....:) wiec powiem tak... Prosze Admina o usuniecie tematu .A ja zaloze nowy i wrzuce takie zdjecie jakie trzeba widze ze na forum sa wporzadku ludzie i potrafia odpowiedzeic i interesuja sie tym co sie dzieje tutaj na forum dzieki za wszystko.
lukemaster
20-02-08, 22:27
nie no dobre ma plecy co wy chcecie...?
To ma być jakaś prowokacja? Plecy ogólnie niezłe, gdyby nie te dziwne "dołki".
doołki są spoko ;p
jak na 2 miesiące to super, ciekawe jak z przodu to twygląda
Stan prosto i daj poprostu jeszcze jedna fotke w tym temacie. Tez mi sie wydaje ze poprostu koles sie za bardzo zgarbił a nie jet to jakas powazna wada postawy...
fakt jeszcze 1 fotka nie zaszkodzi ;)
To ciekawe bo jak ja się garbię to mi jakoś nie wyskakuje coś takiego.
oSiŁeK_sNd
21-02-08, 22:03
no, bo tobie zamiast z tylu to z przodu zwisa ale samar
Za to tobie już z przodu nic nie zwisa bo się skurczyło od koksu.
Kurwa fantomas wez ty sie opanuj i przestan pisac takie pierdoly nic niewnosisz na te forum. Jak jestes poczatkujacy to pytaj to co ci do zycia potrzebne a jak nie to pomagaj innym nowym a nie pierdolisz kocopoly i wyzywasz wszystkich do okola bo wkurwia mnie to wchodze na jakis temat patrze twoja wypowiedz pojechales kogos dobra uj moze cos ci nie przypasowalo ale w jaki temat nie wejde z twoja wypowiedza to w kazdym kogos cisniesz uspokuj sie czlowieku
On mnie pierwszy pojechał więc mam prawo do riposty.
ja nie czytam jego postow bo ilekroc probuje, zawsze najpierw rzuca mi sie w oczy jego podpis " Kazdy powienien miec prawo.." jest bardzo odkrywczy :) ja do takich wnioskow dochodzilem we wczesnym wieku dojrzewania, wiec sila rzeczy watpie zeby koles ktory prawdopodnie ma 14/15 lat moglby mi w czymkolwiek pomoc.. hueh
Witam znowu to ja ten niby garbaty ze zdjecia :D hahah dzieki za zainteresowanie i odpowiedzi (mimo wszystko) zrobilem nowe zdjecia oto One ... http://img90.imageshack.us/my.php?image=pic1240vq4.jpg
http://img115.imageshack.us/my.php?image=pic1241hy8.jpg
...Sluchajcie jeszcze powiedzcie czy nie lepiej jest podciagac sie nie az do takjakby klatki piersowej tylko troche wczesniej czy wtedy miesnie nie sa ciagle w napieciu i czy tak nie jest wiekszy wysilek dla pleców oraz czy prze drazek poszerze sie w barkach ?? bo slyszalem ze jest to mozliwe ??...
aha i podciagamy do gory sie szybko a opadamy wolno czy tak ??...
Wybaczcie , ze tyle pytan , ale wole zapytac niz oszukiwac sie w cwiczeniach ... dzieki za zainteresowanie i pomoc ;)
Faktycznie masz skrzywiony kręgosłup i to mocno... :/
oSiŁeK_sNd
24-02-08, 23:08
noo..hardcore...jednak dzwonnik z Notre Dame..koniecznie udaj sie do jakiegos specjalisty.pozdro
Fakt masz koles wade postawy...
zrob inne fotki looknij sobie na necie jak kulturysci prezentuja plecy. ty sie garbisz na tych fotkach albo nie wiem... albo masz takie krzywe plecy
No wiec moze to zdjecie bedzie odpowiednie , a skrzywienie kregoslupa mialem kiedys ale naprawde małe i odpowiedzcie Mi na pytania te powyzej z gory dzieki mistrze , no to do trzech razy sztuka oto zdjecie :P
http://img529.imageshack.us/my.php?image=pic1245fm5.jpg
Prezydent_1c
26-02-08, 20:54
HEhe. Ty to już może lepiej tych pleców nie napinaj bo mi monitor garb przebije :D:D A tak na serio to troche ci poszły te plecy od tego drażka....
no to ja nie wiem co ty zrobiłes na tej pierwszej fotce:D teraz to normalnie wyglada:D cos tam widac:D pozdro
VegetaSSJ3
27-02-08, 18:45
Strasznie wygladasz niepropocjonalnie lapki masz takie malutkie a plecy takie wyrabane wiec radze ci cwiczyc wszystkie partie bo bedziesz kaleka