PDA

Zobacz pełną wersję : koncze cykl ocencie

napinacz
20-02-08, 00:56
Siema konccze moj masowy cykl jakos trza wygladac na wakacje
zjadlem juz okolo 170 tabletek metki wzielem kilka strzalow omki zostalo mi troche metki (dla sylwetki) no i 4 omki. Bralem 4 tab dziennie chailbym jeszcze cos dorzucic do tego cyklu co mi proponujecie myslalem zeby troche winka zapodac co myslicicie>

vold
20-02-08, 07:53
Napisz jakieś dane o sobie i rozpisz cykl.

Rynju
20-02-08, 09:20
4 amp. omy !? zart !? co to za cykl

napinacz
20-02-08, 10:13
Moje dane to waga 70 wzrost 172 - 18 lat
moj cykl sklada sie z metanabolu i omnadrena. ZLe napiaslem wyzej zostalo mi 3 omki a nie 4 a 4 strzaly juz wzialem jakies 2 tygodnie temu. Chce skonczyc narazie koksowac ale bym cos dorzucil jeszcze do tej metki (dla sylwetki)

vold
20-02-08, 10:35
rozpisz ten cykl , ile trwał i jakie dawki?

napinacz
20-02-08, 13:05
niewiem mete zaczelem jesc jakies 3 miechy temu a omke walilem ze 2 tyg temu chyba walne jeszcze te 3 strzaly omki i kumpel antka jakiegos dobrego mowi ze zalatwil moze cos zapodam jeszcze co myslicie??

_ADIN_
20-02-08, 14:28
myslimy ze nie masz wcale pojecia o dopingu... co masz na odblokowanie po cyklu?? jakie stosujesz oslonki?? co ile brales omke i ile jej wbiles??

Rynju
20-02-08, 14:53
3 miesiace brania mety !? chyba co drugi dzien brales !? albo jakies dawki malusienkie. Meta po 6tyg stosowania staje sie juz zabojcza dla watroby. i przez 3 miesiace walnales sobie 4 strzaly omy!? cykl na omandrenie minimum to na 7-8 strzalow.
Dla sylwetki to zrob cykl na kreatynie z odzywkami i dieta ;)

napinacz
20-02-08, 14:57
znaczy tak okolo 3 miesiecy juz biore mete bo najpierw zaczelem brac bralem co jakis czas pozniej przestalem i znowu zaczelem ostatnio biore 3-4 dziennie po treningu. A omki niewiem dokladnie ile biore bo kumpel mi zastrzyki robi ale dowiem sie. A trzeba ten odblok robic?? co myslicie mam zapodac antka czy winko jeszcze?

NIKOLIS 168
20-02-08, 15:10
człowieku Ty wogóle nie masz pojecia trzeba było zrobic to porzadnie
meta 15mg ED przez 5tygodni 1-5
omka 250mg 1-10 E7D
A po ym Twoim cyklu jakie osiagi?

Rynju
20-02-08, 15:13
nie bierz wiecej niz 1 tabletke naraz! a ty aplikujesz sobie 4 po treningu! masakra odstaw koks a wejdz na cykl z kreatyna + odzywkami, badz stackiem kreatynowym + odzywki

napinacz
20-02-08, 15:25
wlasnie slabo dlatego chce jeszcze cos zapodac co proponujcie mam antka w zanadżu

wolak
20-02-08, 15:56
o kur** jasna ja pierd*** itp itd:) zostaw to zrob odblok i kup dobry stack.

NIKOLIS 168
20-02-08, 16:39
dobra spokojnie odstaw to wszystko zrób odblok+kreta. Cwicz regularnie dieta i za pare miechów zrob taki prawdziwy cykl. Proponuje
meta + prop zrób odblok do tego osłonki+witaminki i odblok...
Ps nawet nie bierz Antka to chyba najmocniejszy steryd (chyba ze Tren) jak go przedawkujesz to mozesz sie na drugi dzien nie obudzic. U mnie gosc na siłce brał efekty były dobre ponad 10kg masy ale co tu mowic chujowej jakosci. Siła kolosalna a watroby to pewnie juz niema. W życiu zaaplikował 500tabsów mety 200 wina 120 antka. Gośc boi sie kłuc:) ale wyglada dobrze...44 w łapie 130 na klate...teraz sie przerzuca na odzywki haha smiejemy z typa ze troszke za pozno własnie jest na cyklu mono i mowił ze cos mu daje ale nie tak jak na metce:D:D

napinacz
20-02-08, 16:54
dzieki ja zadowolony z mojego cyklu jestem w sumie troche balowalem na cyklu ale tearz od jutra nie pije ani nic nie lykam i walne jeszcze te 3 omki i potem zrobie sobie ten cykl za jakis czas meta z tesciem
dzieki9 za rady koksy

vold
20-02-08, 17:16
To nie jest cykl tylko debilne katowanie organizmu , bierzesz co Ci w ręce wpdnie, nie masz pojęcia o dopingu , zablokujesz organizm na amen.

Ja już się nie wypowiadam w tym temacie , to jest straszne.

kogut2
20-02-08, 19:41
dawno niewidzialem takiego debilizmu , a ty masz zamiar antka po takim czyms bo niemozna nazwac tego cyklem ,szkoda pisac mod zamknij tamat zeby niebylo wiecei takiej gupoty

NIKOLIS 168
20-02-08, 20:14
Jestes kurwa prze chujem!!!!!! Piłes podczas cyklu mogłes umrzec! Co za debilizm!!! Chłopie natura obdarowała Cie czyms takim jak google.pl tam mozesz wszystko znalezc! Gosc dosc ze zrobił zły cykl praktycznie osiagi zapewne znikome a skutki dwa razy wieksze a powinno byc na odwrót to jeszcze pił alkohol:O:O:O żal mi takich ludzi voldek nie ma na co czekac zamykaj:/

VegetaSSJ3
20-02-08, 20:30
dobra spokojnie odstaw to wszystko zrób odblok+kreta. Cwicz regularnie dieta i za pare miechów zrob taki prawdziwy cykl. Proponuje
meta + prop zrób odblok do tego osłonki+witaminki i odblok...
Ps nawet nie bierz Antka to chyba najmocniejszy steryd (chyba ze Tren) jak go przedawkujesz to mozesz sie na drugi dzien nie obudzic. U mnie gosc na siłce brał efekty były dobre ponad 10kg masy ale co tu mowic chujowej jakosci. Siła kolosalna a watroby to pewnie juz niema. W życiu zaaplikował 500tabsów mety 200 wina 120 antka. Gośc boi sie kłuc:) ale wyglada dobrze...44 w łapie 130 na klate...teraz sie przerzuca na odzywki haha smiejemy z typa ze troszke za pozno własnie jest na cyklu mono i mowił ze cos mu daje ale nie tak jak na metce:D:D

130 kg na klate po tylu koksu loboga zal to ja na kreatynie leciutko dojde do takiego ciezaru phi tez mi cos 130 ale sie ubawilem szkoda zdrowia no ale coz gupota madzejsza

pablo91prg
20-02-08, 21:51
sądze, że to prowokacja..

napinacz
20-02-08, 22:01
wlasnie troche chujowo sie czuje i niewiem czy jeszcze zapodac tego antka chyba tak jak piszecie nie bede bral i dam sobie spokoj narazie

MhL
20-02-08, 22:11
Czysta prowokacja.
Podwiescie temat i dajcie jako ostrzezenie.
Kolego zrob sobie test na wydolnosc watroby.
"A omki niewiem dokladnie ile biore bo kumpel mi zastrzyki robi ale dowiem sie."
Brak slow.
A moze brak efektow i trzeba zwiekszyc dawke. Pomozcie mu

Rynju
20-02-08, 23:08
zamknijcie temat bo to jest woda na mlyn dla glupoty a zamkniecie ust madrym wypowiedziom

napinacz
20-02-08, 23:17
ta meta to slaba jakas byla ale omka ladnie mnie rozjebala.. wlasnie tego antka troche zaluje ze nie wezme ale za to kumel szykuje juz dece dzieki za odpowiedzi

vold
21-02-08, 07:30
Zamykam temat, a do autora powiem tylko jedno, zrób konkretny odblok i przerwe jeśli wogłóle wiesz co to jest.