Zobacz pełną wersję : Meta jako antykatabolik
Co sądzicie o tym zeby zastosować mete jako antykatabolik.Jestem na cyklu testosteron prop 1-8 100 mg E2D
meta 1-6 30 mg ED
Chciałbym utrzymać mase do lipca na który planuje mój kolejny cykl na boldku i tesciu enanie.Co sądzicie o przyjmowanie 10 mg mety kazdego dnia po zakonczonym cyklu???
pablo91prg
19-02-08, 22:25
Myslę, że w lipcu, to juz bedziesz szukał wątroby na allegro.
i do lipca chcesz blokować organizm?
i do lipca chcesz blokować organizm?
Chciałbym spokojnie zejsc z cyklu żeby utrzymac większosc masy.Chyba że znacie jakis inny zdrowszy sposób........
pzatym zamiast mety mógłbym użyc propa 50 mg przez okres 4-6 tyg.
clenbuterol i odpowiednia dieta.
Może się nie znam, ale proponuje odblok z Clomidu, a także clenbuterol +kreatyna .
duzo ludzi stosuje mete jako antykatabolik wlasnie w dawkach ok 10 mg ed,tyle ze jak ktos robi cykl z np 15 mg ed to niezabardzo dawka 10mg metki jako antykatabolika moze byc ,ale na bardziej zlozonych cyklach duzo ludzi stosuje
Przemysąłłem sobie sprawę i doszedłem do wniosku, że w tym roku zrobie jeden cykl i na tym sie skończy.Teraz gdybyście Panowie szanowni napisali mi jak mam rozbudowac trwający mój cykl 1-6 meta 30mg ED 1-8 prop 100 mg e2d.(cykl trwa 4 dzien z dzisiejszym, tak więc na zmiany jest w sam raz.Zależy mi na masie dobrej jakosci miecha i dużo tego mięcha) szkoda że nazwy tematu nie moge zmienić.pozdro i czekam na ciekawe pomysły szczególnie od elity działu doping........
winko na koniec a kreatyna po cyklu!!
Winstrol bedzie na koniec cykly b. dobrym rozwiazanie ubije cala mase zdobyta na cyklu moze byc z DB Fharma w kroplach 30mg (40kropel) ED
Naturalnie miałem na mysli "stanazol" z DB choc winstrol depot tez był by super ale trza go bić!
oczywiscie tez bede dawal 40 bo od tych kropel z db to mozna swira dostac od liczenia smmialo mozemy przyjac ze 40 KROPEL=1ML
Dzięki Panowie za pomoc, ale winko przechodzi przez wątrobe i z tego co słyszałem to strasznie bola stawy.Teraz jestem po 3 szotach z propa i kurwa wszystie miesnie w które się kółem mnie napier.....(2xudo lewy póldupek) cięzki matex ten prop..............a le nad winkiem sie zastanowię napewno nie oralny wolałbym w szotach :D
kup tabsy winka 10 ng hepatil na oslonke i nic nie boli ja zjadlem niedawno 100 i niemam klopotu a sila jebitna
kup tabsy winka 10 ng hepatil na oslonke i nic nie boli ja zjadlem niedawno 100 i niemam klopotu a sila jebitna
hepatil to teraz wpier. 3 dziennie bo jestem na cylkiku mety 250 szt.Ale bardzo podoba mi się to że piszesz że siła jebitna ja nigdy nie brałem winka ale zobaczymy ..thx i pozdro
troche duzo orali i winko w szotach tez ma nieszczesliwa 17-stke wiec jako oslonke uzyj esselive!!!!!!!!!
esselive czym sie to rózni od hepatilu???lepsze jest czy jak???
czy tabletki, czy krople, czy zastrzyki i tak wali na wątrobe.
okeyyyy, Panowie gdybyscie pomogli mi jeszcze wprowadzic winko do mojego cyklu czułbym sie bezpieczniej.....:D
lepsze,lepsze syli i hepatil jeszcze tylko w pl sprzedaja ale niestety droZsze i to sporo!!!!
ja skaczylem czykl na winku 30 kg sily robie z 3 tyg przerwy i wale dce +tes+winko to mnie pokopie , wino w 2 tyg cyklu