Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : 7 miesiecy ---> 14,5kg

MaCieJo
19-02-08, 13:17
Siema...

Ćwicze od 7 miesiecy. Robie typową masowe. Jeszcze 7 miesiecy temu ważyłem 61kg teraz moja waga to 75,5kg :) w bicepsie miałem 29cm :P teraz 37 :) i tak dalej i tak dalej :) jednym słowem pomału rosnę. Zdaje sobie sprawe ze jestem jeszcze malutki ale wklejam tu klika zdjęć, może dostane jakieś porady, albo opinie na mój wygląd, potrzebuje motywacji :P wiem ze poszło mi ostatnio w brzuch z 78 na 84 ale narazie sie tym nie przejmuje wkońcu robie mase.

http://wili88.fotosik.pl/zdjecia/1.html

(kliknijcie na zdjecia dla powiekszenie :P )

pozdro...

oSiŁeK_sNd
19-02-08, 13:20
szybki przyrost masy...szkoda tylko ze wiecej tluszczu niz miesni wiec nie masz sie czym chwalic ze tak szybko zdobyles te kilkanascie kilogramow bo wcale to dobrze nie wyglada, jak tak dalej bedziesz jechal to zrobisz z siebie tylko grubasa...sylwetke buduje sie latami, pospiech tutaj tylko moze zniszczyc caly efekt.pozdro

Hadzbe
19-02-08, 13:30
Masa miesniowa>masa tluszczowa;]

Janu1989
19-02-08, 13:34
Pomału widac zarysy mięsni ale narazie słabiutko. To co sie rzuca w oczy przynajmniej mi to brak barków... To ze jedziesz na mase nie oznacza ze sie nie cwiczy brzucha... Przyrost masy duzy niemniej jednak sporo fatu złapałes.Cwicz dalej idzie w dobrym kierunku. Tak jak napisał kolega powyzej sylwetke buduje sie latami...

MaCieJo
19-02-08, 17:52
NIczym sie nie chwale :P tłuszczu mam fakt :P ale nie powiedziałbym ze wiecej niż mięśni ;) choć wydaje mi sie zze i tak wyglądam lepiej niz kolega z postu: "Fotki Do Oceny!" trakie jest moje zdanie :P

los0
19-02-08, 17:58
Maciejo jest niezle jak na 7 miesiecy Masy tluszczowej troche weszlo owszem, ale nie zgodze sie ze duzo, gdybys jeszcze dal fotke przed dla porownania Jak dla mnie jest naprawde niezle, jedynie wez sie mocniej za barki i kaptur bo kuleją. Jeszcze z 20kg i redukcja pozdro

Paton
19-02-08, 18:43
Zmniejsz z lekka wegle, bo na dobre ci to nie wyjdzie.

Nuru89
19-02-08, 19:36
Nie zapominaj o brzuszku ;) tak to ok :) <bravo>

PuaPAj
19-02-08, 19:41
zaloze sie ze opychales sie gainerami tak jak to robi wielu poczatkujacych a potem dziwia sie ze ich zalewa. Ale jak na czas i start to bardzo ladnie doloz do planu cwiczenia na brzuch i bedzie git. I bareczki bareczki slabo z nimi u Ciebie. Cwiczysz je wogole?;p

MaCieJo
19-02-08, 19:49
pewnie ze cwicze barki :P na treningu fajnie wszystko puchną i czuje ze mi wchodzi ale rosną powoli:P jednemu szybciej jednemu wolniej, ja mam ten problem z barkami :(

PuaPAj
22-02-08, 19:43
wlasnie niestety rozwoj barkow zalezy w duzej mierze od genow... Masz je slabe genetycznie i tyle. Ale cwicz efekty beda wolne ale beda;]

Ikar
23-02-08, 02:22
ogolnie to chyba najlepiej widoczne sa kaptury u ciebie