Zobacz pełną wersję : Poszukujemy moderatorów
marcinczwa
24-02-07, 11:09
każdego, kto włoży duży wkład w forum docenimy
To może jakieś odżywki dla pomocników i modów :razz:
pzdr.
marcinczwa
24-02-07, 11:56
To może jakieś odżywki dla pomocników i modów :razz:
pzdr.
nie bądź zachłanny,
miałem na myśli użytkowników którzy się wykażą itd to zostaną modem/pomocnikiem itd
Wiadomo, ale spytać nie zaszkodzi :mrgreen:
pzdr.
Prezydent_1c
26-02-07, 19:03
A czy do pomocnika trzeba foto wysyłać ?? :P
marcinczwa
26-02-07, 20:10
A czy do pomocnika trzeba foto wysyłać ?? :P
tak :mrgreen:
8 marca już jutro :twisted:
Jakie decyzje??
pzdr.
nic sie nie zmieniło
będziesz mieć prezent :twisted:
pomyśl jeszcze kogo byś dał na swoje miejsce
OK dziś pomyśle, popatrze i napisze :mrgreen:
pzdr.
[ Dodano: 08-03-2007, 10:52 ]
Patrzałem i myśle nad krzychuool ma wiedze i dość często zagląda naforum.
Mi ostatnio nawet pomógł :razz:
Myśle że jest to dobra kandydatura hehe.
Co o tym myślisz??
pzdr.
krzychuool
08-03-07, 16:17
:wink:
Dzięki, muszę powiedzieć że na temat treningu dość już wiem, na temat diety też się nasłuchałem trochę. Jednak moja wiedza na temat suplementów jest troszkę uboga - wiem jak stosować i jakie dają efekty te podstawowe suplementy typu kreatyna czy popularne gainery. Decyzja należy do Was.
Tylko musisz wtedy więcej pisać :razz:
Jak cię wybiorą.
pzdr.
krzychuool
08-03-07, 22:24
Hmm więcej pisać...
Nie pisze w każdym temacie, bo nie mam na to czasu. Chodzę do budy, także wiadomo...
Nie odpisuje także w tematach w których już ktoś przede mną dobrze odpowiedział na zadane pytanie albo sam nie jestem pewny czy dobrze myślę :razz:
OK czekamy teraz na zmianę hehe.
Admini wasz ruch!!
pzdr.
marcinczwa
09-03-07, 11:18
jonasz7, zostałeś moderatorem suplementów i odżywek
rafalkomando
09-03-07, 14:39
gratuluje :shock: :grin:
Prezydent_1c
09-03-07, 15:31
Gratulacje ;)
Dzięki za zaufanie i powieżaną mi funkcje, ale lepiej bym się czuł w dziale trening.
Jeżeli jest to jeszcze możliwe prosiłbym o zmiane, jeżeli sławo nie będziemiał nic na przeciw.
pzdr.
co do mnie to miałbym może coś przeciw
uważam że jeszcze trochę brakuje ci wiedzy w owym dziale
bo nie raz musiałem cię poprawiać i pewnie by tak jeszcze było gdybym miał więcej czasu na przeglądanie działu
ale wydaje mi się że dzięki tym moim uwagom sam na tym skorzystasz i za jakiś czas admini cię przerzucą do treningu
wiem że dużo pomagasz w tym dziale i chwała ci za to
mam nadzieję że sie tym moim postem nie zniechęcisz do dalszej pomocy
Nie spoko, już się przyzwycziłem :razz:
OK będę pisał jak najwięcej.
Ale będę czekał na trening :twisted:
pzdr.
Prezydent_1c
09-03-07, 19:48
A kto pomocnikiem zostaje ?
:lol:
rafalkomando
10-03-07, 16:48
ja bym mugłbyc w takich delikatnych działach, nawet suple mogłby byc
wykaz sie wpierw Rafal ;)
pamietasz o zakladzie? :mrgreen: co z programem na TVP1 ? :D
marcinczwa
16-03-07, 19:09
poszukujemy moderatora do działu dieta
rafalkomando
16-03-07, 20:34
dieta odpada. TV 1 czyli?
Prezydent_1c
18-03-07, 23:37
Weżcie jakiegoś z pomocników ... Wtedy byłby 2 miejsca wolne na pomocnika :lol: :mrgreen:
może ja bym mógł być jakimś Moderatorem byle jakiego działu
marcinczwa
21-03-07, 13:13
nie ma na forum działu byle jakiego :twisted:
Sory Marcinczwa no może być np Odżywki i suple
marcinczwa
21-03-07, 19:12
pakero, masz 9 postów
min. aby zostać moderatorem to 100 postów, 100 sensownych postów w dziale w którym chcesz być modem
Prezydent_1c
21-03-07, 22:12
A ja czy mógłbym zostać pomocnikiem ? :razz:
marcinczwa
22-03-07, 06:55
Prezydent_1c, mógłbyś
Prezydent_1c
22-03-07, 15:28
Heheh... Więc co stoi na przeszkodzie ?
marcinczwa
22-03-07, 18:12
potrzebujemy na chwilę obecną kogoś do działu dieta, a Ty przeważnie piszesz w dziele suple
Prezydent_1c
22-03-07, 20:01
Jeżeli chcesz moge w dziale dieta być modem ... Mam pojęcie o tym ale nie lubie wchodzić bo dużo tam zbędnych pytań jest ... 3 tematy z tymi samymi pytaniami pod rząd np.
marcinczwa
22-03-07, 20:25
bo dużo tam zbędnych pytań jest ... 3 tematy z tymi samymi pytaniami pod rząd np.
a w innych działach to nie? :mrgreen:
Prezydent_1c
22-03-07, 21:26
W sumie też ... :lol: Kasować trzeba niepotrzebne ...
Ja to będę robił :razz:
Dajcie mi admina :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Żart :lol: :lol: :lol:
pzdr.
To sie popatrz do treningu. Tam to sa setki tych samych postow.
To mi moznaby dac dostep FTP i CP do serwera to dopiero zrobie porzadki :lol: :lol:
Prezydent_1c
23-03-07, 19:10
hehe... w sumie mas racje ... Trening to MASAKRA !! :P
Wiem, że jestem nowy na forum ale pragnę się ubiegać o status moderatora w działach trening i doping. Mimo iż napisałem mało postów jeszcze pare dni należałem do największego kulturystycznego forum w polsce(nie napisze adresu konkurencji) miałem tam napisane około 900 oczywiście sensownych porad właśnie w działach trening i doping. Więc prosze przemyśleć moją kandydaturę
Pozdrawiam :cool:
marcinczwa
24-03-07, 06:57
blackburn, min 100 postów aby móc kandydować na moderatora, wyślij mi na PW adres tamtego forum
Prezydent_1c
24-03-07, 10:14
marcinczwa, to jak będe mógł być pomocnikiem ?
jakbym dostał taka możliwośc to mogłbym robić porzadek z tymi 14-letnimi koksami i zdjeciami osób o dwótygodniowym stazu w foto galerii:D pozdro:D
Lepiej zeby ci 14 letni kulturysci pytali sie o sterydy to przynajmniej mozna im to wybic z glowy a tak to braliby to i wbijali gdzie, jak i kiedy popadnie :P.
A te zdjecia to rzeczywiscie wkur.... :shock:
no własnie...i z tymi fotkami bym zrobił porzadeczek:P ale na razie nie mam takowych mozliwosci:P
[ Dodano: 24-03-2007, 20:43 ]
a i popieram kandydature Prezydent_1c, chłopak sie juz wykazał i wiekszosc co pisze to z głowa:D pozdro:D
I w gruncie rzeczy wydaje mi sie ze pomocnicy powinni byc troche bardziej uprzywilejowani. Pare opcji z moda powinno dojsc, jak kasowanie tematow, edycja cudzych wiadomosci.
Jestem nowy na forum ale chcialbym sie ubiegac o stanowisko moderatora w dziale sztuki walki !! Pozdrawiam :)
Wiktor1882
25-03-07, 06:41
I to jest tak nie przeczytają całego tematu i chcą zostać moderatorami a jest napisane ze trzeba miecz 100 sensownych odpowiedzi na tematy w dziele w którym chce się zostać modem. i wykazywać się
marcinczwa
25-03-07, 07:10
I w gruncie rzeczy wydaje mi sie ze pomocnicy powinni byc troche bardziej uprzywilejowani. Pare opcji z moda powinno dojsc, jak kasowanie tematow, edycja cudzych wiadomosci.
czyli wszystkie uprzywilejowania modów:)
od kasowania i edycji są moderatorzy :twisted:
T-Bag90, najpierw 100 postów, później będziemy rozmawiać
Prezydent_1c, zostałeś pomocnikiem
Prezydent_1c, witamy i gratulujemy :mrgreen:
pzdr.
marcinczwa, a co z tym galery foto??
marcinczwa
25-03-07, 13:23
ktoś z obecnych pomocników może tam dostać moda, kto chętny?
ja:D
wiesz co się mówi w wojsku jak ktoś mówi "ja" :mrgreen:
Wiktor1882
25-03-07, 14:36
Słowo zobacz na wiek radara jak moze co w wojsku sie mówi :)
nie mam zielonego pojecia:P jestem za młody na wojsko:P
zbliżą się do magicznej granicy
jest już się pomału czego bać
poza tym ja się tylko zapytałem :razz:
[ Dodano: 25-03-2007, 14:41 ]
to ja ci powiem może kiedyś na przyszłość się przyda
jak powiesz w wojsku "ja "
to usłyszysz ja to w wojsku dupa :razz:
dobra motywacja żeby przedstawić się całościowo i jakościowo
Wiktor1882
25-03-07, 14:48
jak przepompue troche albo pobiega to zapamiąta
to fakt
tak najlepiej wchodzi do głowy
sorka za mały spam :razz:
Wiktor1882
25-03-07, 14:58
a jak powie ze jest zmenczony to w kuckach oparty o sciane a rąkoma wyprostowanymi do przodu trzymając krzesło albo kałasza uzna ze zycie jest piąkne zapamięta wszystko
hhehe:P juz kapuje:P
no wiec zgłaszam moja kandydature na moda w galery foto:P
juz lepiej:D:P
Wiktor1882
25-03-07, 15:24
pomocnik radar zgłasza sie na ochotnika na moda w galery foto tak bedzie lepiej zawsze ochotnik brzmi lepiei :razz: :mrgreen:
marcinczwa
25-03-07, 16:18
radar, masz moda w galery
marcinczwa
25-03-07, 16:20
jest wolne miejsce na 2 pomocników
To jest tez sie zglaszam na cos wiecej niz pomocnik tylko ze nie wiem na co :lol: .
Wiktor1882
25-03-07, 16:28
marcinczwa na pomocnika jakich działów :) niepotrzebnie pytam bo i tak niemam 100 sensomnych postów
marcinczwa
25-03-07, 16:31
Wiktor1882, pomocnik jest 'uniwersalny' , nie jest przydzielony do konkretnego działu, piszesz w dziele/działach w których masz największą wiedzę
Marcinczwa wracajac do tematu to co wkoncu z tym Doradcom heh.
marcinczwa
25-03-07, 16:35
P4l4d7n, doradcy chwilowo nie ma :twisted:
Wiktor1882
25-03-07, 16:44
marcinczwa np dieta jestem w tym dobry mam ją od ponad 3 lat ale pracuje po 12 godzin dziennie dlatego tak mało postów pisze troche pomagam prw jonaszowi czy mogł bym kandydowacz na pomocnika wiem ze mam za mało napisanych odpowiedzi więdz zrozumie jak sie mi nie uda kandydatura
Popieram kandydature Wiktor1882, o ile tylko będzie więcej pisał :twisted:
pzdr.
marcinczwa
25-03-07, 16:48
Wiktor1882, zostałeś pomocnikiem
Jeśli jeszcze wolne miejsce to może sofok666? :)
marcinczwa
25-03-07, 16:51
sofok666, w jakim dziale się najlepiej czujesz ?
w jakim dziale się najlepiej czujesz ?
To tu to tam, ale w suplach chyba najlepiej się czuję.
marcinczwa
25-03-07, 16:54
sofok666, ok
masz pomocnika na próbę(jak się sprawdzisz to zostaniesz na stałe)
oki, nie ma sprawy nic nie ma do stracenia. A mówiłeś, że pomocnik nie jest przydzielony do konkretnego działu, ale ok :cool:
marcinczwa
25-03-07, 16:57
sofok666, nie jest przydzielony do konkretnego działu, a pytałem w czym się czujesz najlepiej ponieważ będziesz tam pisał najwięcej :)
Widze że ten temat odżył hehe.
pzd.
Prezydent_1c
25-03-07, 17:29
Dzięki za pomocnika ;) I
Mozna jeszcze zostac pomocnikiem :P ??
krzychuool
25-03-07, 17:49
Hrrrr jakby było jeszcze coś wolnego to też chętnie zostałbym pomocnikiem. Ostatnimi czasy mało piszę ale postaram się to nadrobić :razz:
marcinczwa
25-03-07, 19:47
na dzisiaj starczy pomocników
jeżeli ktoś chce kandydować na pomocnika, proszę pisać w tym temacie oraz podawać dział które wam najbardziej leżą(czyli czujecie się w nich najlepiej i macie największą wiedzę na ten temat)
Ja sie najlepiej czuje w Dziale: DIETA :P Jak mozna zostac pomocnikiem to ja bardzo chetnie :D
marcinczwa
25-03-07, 20:47
T-Bag90, udowodnij że się nadajesz to docenimy to:)
następny wybór pomocników najprawdopodobniej za 2 tygodnie, Ty będziesz jednym z pierwszych osób które będą pod uwagę(oczywiście jeżeli się wykażesz)
Prezydent_1c
25-03-07, 21:09
Wpadło troche pomocników nowych :P :lol: :lol:
Jak już wybieracie pomocników to takich co mają pojęcie o tych działach bo jak niektóre posty czytam, to aż śmieszne :P
Pomocnik nie jest przyznaczony do konkretnego działu.
Wiktor1882
26-03-07, 06:57
pomocnik jest 'uniwersalny' , nie jest przydzielony do konkretnego działu, piszesz w dziele/działach w których masz największą wiedzę
tutaj jest napisane P4I4d7n
nie kłócić się bo rózgą poszczuje!
przegladajcie posty tych waszych pomocnikow i wybierajcie ich starannie, bo ja mam watpliwoci co do ich wiedzy. Czesto sa to chlopaczki po 14-16 lat z maxymalnie polrocznym stazem, ktorzy nie maja pojecia jeszcze o treningach i radza innym... :roll:
AdRiAn, już się robi, patrzymy i czytamy.
pzdr.
Zgadzam sie z Adrianem. Jak jakiś admin lub mod chce, moge podeslac niektore "niezbyt trafione" porady na PW.
Pozdrawiam
to wyśmiej gościa w temacie
takie zakwestionowanie treści porad na pewno wszystkim na dobre wyjdzie bo pomocnicy będa myśleć co piszą oraz będą chcieli zdobywać większą wiedzę
nad rozlanym mlekiem nie ma co już płakać
wedlug mnie za duzo jest tych pomocnikow, wystarczylby expert w kazdym dziale i ze 2 tych waszych pomocnikow... te osoby to czesto sleczace po pare godzin na forum, nie nzajace sie na treningach, diecie, a radza innym bo przeczytali cos tam na innym forum czy w jakims artykule. Ok wiedza jest wazna, ale ta wiedza praktyczna, wyprobowane sposoby treningu, a nie sciagniete od zawodowcow. Moge napisac wiecej o tym jak ktos chce, ale to sie mija z celem wszyscy wiemy o co tu dokladnie chodzi panowie :razz:
AdRiAn, ja bym cię widział u siebie w dziale
bo ja mam trochę mało czasu ostatnio
tylko że byś musiał pisać trochę więcej
byśmy się jakoś podzielili obowiązkami
Ja myślałem, że trzeba mieć min 100 postów...
Prezydent_1c
26-03-07, 20:44
Czyżby wkradali się tutaj nowi koledzy którzy po kilku dniach chcą kimś być na forum ? :lol: (tzw. chwilowe napalenie :P)
marcinczwa
26-03-07, 20:53
ilość dni spędzonych na forum nie przesądza o tym czy ktoś zostanie moderatorem czy nie, podobnie ma się to do napisanych postów, ktoś może mieć 100 postów i nie mieć zielonego pojęcia o czym piszę...
Prezydent_1c
26-03-07, 22:05
marcinczwa, oczywiscie się z tobą zgadzam ale świadczy to przynajmniej o "chęci" pomocy innym. Człowiek całe życie się uczy ...
slawo, spoko moge popisac, jak cos to napisz do mnie na gg to sie dogadamy co i jak...
ps. liczy sie jakosc, a nie ilosc postow.
Liczy się jakość i ilość. Staż się liczy. A ty dopiero jesteś 5 dni na forum.
Staż się liczy
tak ale na siłowni:P
gosciu ma wystarczaojaco wiedzywiec ja osobiscie nie widze problemu:P ale ty chyba zazdrosny jestes:P
ale ty chyba zazdrosny jestes:P
Ja jestem neutralny :wink:
Prezydent_1c
28-03-07, 20:10
radar, ja nie jestem zazdrosny i sofok666, chyba też nie ale troche moze denerwować jak przychodzi nowy na forum i chce robić jakąś rewolucje bo jest już na tym forum "aż" 10dni czy tam coś koło tego.
Prezydent_1c, ale on nie chce robic rewolucji tylko sławo napisał ze widzi go na moda w treningu...wiec ja nie widze problemu:P
Prezydent_1c
28-03-07, 21:28
no to niech nie mówi nic na pomocników :P Sam nim jestem :lol: :lol:
ilość dni spędzonych na forum nie przesądza o tym czy ktoś zostanie moderatorem czy nie
nie chce sie wtracac w wasze sprawy ale juz troche siedze na forach i widze takich napalencow co po miechu chca byc modami a po 3 miesiacach ich juz nie widac
Ale to że ktoś jest nowy to nie znaczy że nie ma nic pojęcia. Czasem jak się widzi te "rady" pomocników to żal d*** ściska, więc Ty np: dobrze mówisz, inny pomocnik nie. A to że ktoś jest zwykłym uzytkownikiem ma nie zwrócić uwagi na głupie posty funkcyjnych?
Chyba po prostu postawiłeś się wyżej nad innymi. Zgadzam się z radarem że liczy się staż na siłowni i wiedza o niej a nie ilość dni na forum.
Pzdr
grzesiek k
28-03-07, 22:09
Sobian, Kurwa ile razy będziesz jeszcze klekotał o tych postach że jak czytasz to aż żal ściska to nie czytaj i już Filozof się znalazł wielki :!:
ale ja sie zgadzam z tym w 100% ze jest pisanych tyle pierdół przez pomocników ze to az boli...
ja rozumie kazdy popełnia błedy i napisze czasami cos głupiego przez niedopatrzenie albo cos ale to jest nagminne...
Chyba toś musi pisać p.ier.doły odpowiadając na pytania banalne i rutynowe, od tego chyba są pomocnicy :???:
Oj Grzesiu, nie denerwuj sie, funkcyjnemu nie przystoi.
Jak nie mam nic do powiedzenia, to po prostu nie mówie nic. A jak już coś mam to staram sie uargumentować swoją wypowiedzi tym samym jak najdokładniej pomóc uzytkownikom nie tylko mówiąc im jakie ćwiczenia są dobre i złe, ale też jakie będą konsekwencje ich wykonywania itp.
A jak widze posty pomocnika w stylu : "zgadzam się z przedmówcą" i koniec to jak nie zareagować? W czym taki post pomaga uzytkownikom?
Prezydent_1c
28-03-07, 23:22
Ja ich też nie lubie(tutaj chodiz mi o posty tego rodzaju) ale czasami dzięki temu użytkownik który zadał pytanie wie ze tylko 1 osoba tak nie myśli. A jeżeli myślisz ze pomocnicy sa do wymiany to daj tutaj jakieś linki i się rozstaną z funkcją ...
grzesiek k
29-03-07, 11:28
zgadzam się z przedmówcą"ja tak robiłem na początku jak zostałem przydzielony do pomocnika Sobian, ale już tak nie robie
pzdr.
ale ja sie zgadzam z tym w 100% ze jest pisanych tyle pierdół przez pomocników ze to az boli...
ja rozumie kazdy popełnia błedy i napisze czasami cos głupiego przez niedopatrzenie albo cos ale to jest nagminne...
A sam byles pomocnikiem dwa dni temu :roll: .
To mozecie podac linki do tych zal sciskajacych postow?
ooo widze ze ktos oprócz mnie wreszcie zauważył nabijanie postów typu "zgadzam sie z przedmówcą" na h#% sie z nim zgadzac jak to powiedział raz to wystarczy no chyba ze masz inne zdanie to wtedy...
chyba nikt tych "pomocników" nie nauczy.... :twisted: (nie mówie tu o wszystkich) :lol:
Kociolcyk - podaj link do takiego tematu. Chcialbym go zobaczyc.
Nabijanie postow? A co komu z tego przychodzi? :roll:
Nabijanie postow? A co komu z tego przychodzi? :roll:
znam takie przypadki (przypadek) który nabija posty zeby mieć więcej od drugiego....
masz tu jeden przykład.... tylko jeden pomocnik powtarza sie to taki bardziej "delikatny" przykład -wziołem pierwszy lepszy temat
są gorsze przypadki-wystarczy zajrzec do profili pomocników....
P4l4d7n ty akurat dajesz dobry przykłąd ALE NIE WSZYSCY....
Prezydent_1c
29-03-07, 16:54
No to napiszcie kto i już ...
"sami" do tego dojdźcie- czytać "umiecie"
grzesiek k
29-03-07, 17:53
kociolcyk, No napisz na kogo tak kablujesz co się cykasz
Wiktor1882
29-03-07, 17:57
kociolcyk, moze masz do mnie uraz jakis bo dostałem pomocnija jak tak to zrezygnuje abys spał spokojnie bedąc uzytkownikiem tez bede mogł prubowac pomagac
pieprzycie jak baby na rynku. Weźcie sie do roboty. Jesli chcecie moge objac funkcje moda, jesli nie trudno. Po wypowiedziach od razu widac kto sie zna, a kto udaje ze sie zna.
ps. To ze jestem na forum 10 dni (jako policzyliscie) to nic, bo 10 dni nie trenuje, tylko duzo duzo wiecej. (staz) :-D
To ze jestem na forum 10 dni (jako policzyliscie) to nic,
To znaczy, że jeszcze nie wiadomo, czy można Ci ufać.
Liczy sie ile osobom pomogles a nie to ile masz postow i z tego co widac to Adrian nie masz tych sogow za wiele...:P
Prezydent_1c
29-03-07, 20:45
Ja proponuje zakończyć ten głupi temat. Nie pasuje coś do daj linki i nicki tych pomocników którzy ci nie pasują i juz ...
grzesiek k
29-03-07, 20:54
Prezydent_1c, jestem tego samego zdania bo już któryś dzień AdRiAn, tam mówisz ale linku jeszcze ani jednego nie dałeś
pzdr.
P4l4d7n, akurat o Tobie nie mowie:D
no i ja sie przyznaje ze z poczatku mojej znajomosci z forum pisałem wiele głupot:D potem sie duzo nauczyłem i staram sie pisac tam gdzie wiem co nieco :D a kilku obecnych pomocników pisze tam gdzie chca...nie koniecznie czy maja o tym pojecie czy nie
kociolcyk, No napisz na kogo tak kablujesz co się cykasz
hahaha fajne określenie -ja nikogo nie kabluje ale jak sie juz tak domagasz to sobie popatrz w swoje posty :lol:
radar mniej wiecej jestem tego samego zdania/miałem to samo napisac itd.... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
P4l4d7n -nie mam żadnej urazy do ciebie bo ty akurat na ten tytuł zasługujesz.... ale nie wszyscy....
marcinczwa
29-03-07, 21:19
[center:4322d9d667]S T O P
nie zaśmiecać mi tematu[/center:4322d9d667]
grzesiek k
29-03-07, 21:30
a nikogo nie kabluje ale jak sie juz tak domagasz to sobie popatrz w swoje posty :lol: daj mi Link do takiej Wiadki no smiało
marcinczwa, Sory ale to ostatni post w tym Dziale
pzdr.
Ja tylko chciałem dodać na temat pisanie postów j.w.
Jeżeli to pomocnik to myśle że jak najbardziej, dzięku temu kolo który założył temat będzie wiedział że nie wciskają mu kitu.
pzdr.
marcinczwa
30-03-07, 06:35
Jeszcze ktoś się wypowie nie na temat to dostanie ostrzeżenie lub bana!
Panowie ta krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. Kazdy ma jakas wiedze tylko jeden wieksza a duzy mniejsza. Ten z wieksza moze nie wiedziec tego co wie ten z mniejsza itd. Trzeba sie dopelniac nawzajem a nie przescigac kto jest madrzejszy :wink:
Witam chciałbym zostać moderatorem działu "Sztuki walki"
Sam ćwicze, jestem solidny, no i oczywiscie znam się na rzeczy. Pozdrawiam
masz dopiero 7 postów w sztukach walki...
jak ich ilość i treść będą interesujące to na pewno dostaniesz moda
Potrzebuje pomocy w odżywkach bo jakoś jose i uwaw nie piszą!!
pzdr.
rafalkomando
14-04-07, 19:29
jesli widzicie ze sie staram pisze dobrze moge pomuc jesli chcecie
grzesiek k
14-04-07, 20:39
rafalkomando, Jestem za rafalkomando, w sprawach odżywek zawsze pisał z Głową i ilość postów też ma dobrą tak że jestem za nim
pzdr.
lukemaster
14-04-07, 20:54
ja jestem chętny na moderatora działu sztuki walki mam doswiadczenie i jestem oczytany w tych sprawach no i na forum jestem bardzo czesto....
pozdro
rafalkomando
14-04-07, 21:25
dzieki Grzesiek,, na suplach sie troche znam od 3 lat sie tym interesuje mugłbym pomuc jesli macie ochote i mi zaufacie
rafalkomando, mało cię widze w swoim dziale!!
pzdr.
rafalkomando
14-04-07, 21:30
wiesz jesli jest duzo odpowiedzi i ciagnie sie dany temat to nie przeszkadzam,,, ale jesli znam odpowiec to staram sie pomuc,, ale to wasz wybur ja jestem chetny
Jaj zacznę cię bardziej widzieć to może będę za!!
pzdr.
rafalkomando
14-04-07, 21:34
no oki decyzja nalezy do was, ja tylko sie zgłosiłem ale spanował tez nie bede ,,bede cos wiedział na dany temat bede pisał pozdrawiam
to ty jonasz kogoś wytypuj :cool:
No na razie się rozglądne.
Ale nie wiem czy admini nie będą mieli nic na przeciw!!
pzdr.
lukemaster
15-04-07, 11:13
ej !!!!!!!!!ja tez cche byc moderatorem niech sie jajkas osoba kompetentna wypowie w tej kwesti odpowie na mój powyzzsz
y post
rafalkomando
15-04-07, 11:24
po pierwsze musisz miec duzo postów po drugie musisz sie wykazac a po czecie komus pomuc zeby modzi widzieli ze sie starasz. wystarczy?
lukemaster, jeszcze nie czytałem zandego posta ktory by pokazał ze sie na czym kolwiek znasz... pisz z sensem to z czasem to admini docenia!!
[ Dodano: 15-04-2007, 11:57 ]
marcinczwa, i tomek. (hades), w dziale sztuki walki panuje taki spam ze aż sie niedobrze robi jak sie to czyta!! proponuje zeby jak najszybciej dac tam jakiegos moda...bo zasmieca całe forum:D pozdro:D
grzesiek k
15-04-07, 11:58
radar, Przecież nie ma nawet co czytać ma tylko 20 postów hehe i ani jednego Soga to znaczy że nie pomógł nikomu a po za tym min to 100 sensownych postów w tym dziale co chcesz być modem
pzdr.
jonasz jak sobie kogos wybierzem to bedziesz za niego odpowiadał :twisted:
z modem SW jeszcze dziś cos zrobimy
marcinczwa
15-04-07, 15:15
lukemaster, zostałeś moderatorem sztuk walki, zrób tam porządek :twisted:
Sporo czasu teraz spedzam na forum wiec skladam swoja propozycje ma moderatora np dzialu suple lub ewentualnie jakiegos z dzialow mniej odwiedzanych
marcinczwa
15-04-07, 16:23
tu nie chodzi o czas tylko o wiedzę
tu nie chodzi o czas tylko o wiedzę
zle mnie zrozumiales jezeli jestem na forum moge pomoc poza tym czytajac stare posty itp zdobywam nowa wiedze na tego typu tematy wiec ciagle sie edukuje.
Wiktor1882
15-04-07, 18:31
Ikar, niewiem jak to jest ale jak tylko czytasz to w dziele np trening niewiela mozez zdziałac na niektórych działach trzeba doswiadczenia miłego dnia wszystkim którzy to przeczytają
marcinczwa, wydaje mi sie ze tego moda przyznałes mu zbyt pochopnie...napisał 3 posty w sztukach walki w tym 2 obrazajac inna osobe a jeden pytał sie o rade...no cóz...liczmy ze Twój wybór sie sprawdzi:P pozdro:D
grzesiek k
15-04-07, 20:40
radar, Masz rację ja mu to samo napisałem w jego dziale no cóż może się zmieni bo ma pomagać a nie obrażać
pzdr.
lukemaster
15-04-07, 21:32
witam:)i dzięki za mozliwosć bycia modem:)to prawda mam mało postów i niestety jak narazie zadnego soga:( ale postaram sie pokazac w dobrym swietle i myslke ze sie przydam na tym forum...słuze pomocą:)
[ Dodano: 15-04-2007, 21:34 ]
a i sry za te 2posty które juz usunąłem bo nie było to zbyt odpowiedzialne....ale kazdy popełnia błędy mysle ze z czasem będzie ich coraz mniej;)
Nie jedzcie po tym chlopaku, ma ambicje i sprawdzi sie to zostanie a jak nie to trudno.
Wrzućcie Lukiego do Diet :-)
rozważaliśmy to...
ale jeszcze musimy go poobserwować
Artykułów nie pisze ale ma olbrzymią wiedzę jeśli chodzi o ten dział :-) Znam go z innego forum gdzie na każde pytanie odpowiadał
marcinczwa
18-04-07, 18:24
jeżeli dobrze pamiętam to LUKI był modem u nas przez jakiś czas, ale rezygnował z braku czasu
ja go znam z forum s f d
Chłopaki wrzućcie mi kogoś do suple bo sam nie daje rady mam mature i troszkę mniej siedze!! Jak zresztą sami widzicie :cry:
I nie mam propozycji.
pzr.
marcinczwa
18-04-07, 21:00
poradzisz sobie, co jakiś będę zaglądał do dział
ciekawe co sie dziej ze Jose, nie zagląda, hmm
u.waw ma/miał problemy z internetem i dlatego nie zagląda
CreativePL
18-04-07, 21:32
Przydal; by sie ktos w "Nasze relacje"
Dzieki za propozycje ale bylem juz modem w diecie. Narazie mam troche czasu to odpisuje na posty, ale nie na tyle zeby byc modem. Ale jak znajde wiecej czasu to dam znac
marcinczwa
19-04-07, 12:46
ok
rocky_balboa
19-04-07, 16:37
Przydal; by sie ktos w "Nasze relacje"
zeby nie krytykować chudych kretek które szpanują klatą?
CreativePL
19-04-07, 20:41
oj kurde Rocky to juz jest załosne cop ty wyprawiasz, przydal by sie raczej zeby pozamykac tematy ktore leza i kwicza, zeby powystawiał Warny za obrazanie userow...
rafalkomando
19-04-07, 21:08
dokładnie :neutral:
lukemaster
19-04-07, 21:54
pytanie do moderatorów:)jak wystawić ostrzezenie??
wchodzisz w profil usera i wtedy na samej górze pisze daj ostrzezenie:D pozdro:D
nie żałuj sobie :twisted:
lukemaster
19-04-07, 23:10
hehe dzięki:)
[ Dodano: 19-04-2007, 23:11 ]
a no włąsnie jak klikam na profil to mi sie wyswietla nick tej ososby w oknienku napisz wiadomosc...
[ Dodano: 19-04-2007, 23:13 ]
ok wyczaiłem to juz:)
hehe:P ty masz kliknac na napis profil obok prostokacika przyznawania sogów...:D pozdro:D
A mod może banować?
pzdr.
jonasz7, chyba wystarczy,ze da 6 ostrzeżeń pod rząd i mamy ban.... :roll:
marcinczwa
20-04-07, 12:18
dokładnie jak wyżej, 6 ostrzeżeń = ban
OK dzieks :twisted:
pzdr.
ja mam duzo czasu i najlepiej bym chciał byc moderatorem działu trening
czesto wchodze na ten dział i widze ze tematy sa niezamkniete i wogle sie nie dzieje
co ty na to sławo? :twisted:
ale ten gosciu nie ma wystarczajacej wiedzy zeby byc w treningu...czytałem przed chwila ok 100 jego postów i było o 5 w miare sensownych...pozdro:D
ja się zobaczy że wie wystarczająco
to czemu nie
ale to chyba wątpliwe
rozumiem wasze wypowiedzi spoko człowiek sie uczy
Chciałbym startować na stanowisko moda w "Nasze relacje" :roll: Da radę?? :razz: :mrgreen:
rafalkomando
24-04-07, 20:12
moze i da ale czeba czekac ja tez czekam hehe
marcinczwa
24-04-07, 20:14
co moderatorzy na to?
rafalkomando
24-04-07, 20:18
hehehe chyba admini nie wyczymaja z nami wiec sie lepiej nie odzywac sami nas wyłapią jak sie będziemy wykazywać
bez jaj :P pewnie chcial napisac NO COMMENT :P
rafalkomando
24-04-07, 20:27
hehe pewnie tak :lol:
marcinczwa
24-04-07, 20:27
napisałem coś innego, jak ktoś zostanie modem to przeczyta sobie :mrgreen:
rafalkomando
24-04-07, 20:34
heeh no to czekamy
<-- oto odpowiedz :)
[ Dodano: 24-04-2007, 20:50 ]
Lukemaster dał mi 2 ostrzeżenia za to że obrażałem innych ale miałem powód i oni tez mnie obrażali lecz oni juz nie dostali nic...uważam że lukemaster nie jest godny bycia moderatorem :( był łącznie jakieś 18-20 godzin na forum pewnie nie przeczytał nawet 1/10 postów na forum więc jak on ma pomagac innym jak tylko przeszkadza?! zróbcie coś z tym...
CreativePL
26-04-07, 09:29
ył łącznie jakieś 18-20 godzin na forum pewnie nie przeczytał nawet 1/10 postów na forum więc jak on ma pomagac innym jak tylko przeszkadza?! zróbcie coś z tym...
taK i pewnie to tylko twoje posty :lol:
Lukemaster dał mi 2 ostrzeżenia za to że obrażałem innych ale miałem powód i oni tez mnie obrażali lecz oni juz nie dostali nic..
oto jak obrazilo mnie te dziecko pogrobilem najciekawsze http://img442.imageshack.us/img442/857/kickasskaczacyed5.gif
nie krytykowałem nic związanego z odżywkami KU.RWA MAC!! POJ.EBANI JESTEŚCIE TY I OSIŁEK!! SPIE.RDALAJCIE Z TEJ RELACJI H.UJ WAS ONA INTERESUJE!! CHYBA [cenzura] LEPIEJ WIEM CZY MAM Z CZEGO SCHUDNĄĆ CZY NIE!! TE ZDJECIA SA NIEAKTUALNE WIEC [cenzura]!! JA MAM CIAŁO A TY MASZ KOSCI TYM SIE ROZNIMY [cenzura] NIEMYTA!! NIE DA SIE [cenzura] WYRZEŹBIĆ BRZUCH JEDZĄ W [cenzura] I MIEC DIETE NA MASE GŁĄBIE JEBANY TYLKO SOBIE POWIEKSZE MIESNIE BRZUCHA A NIE WYRZEZBIE!! SAME CWICZENIA MIESNI BRZUCHA TO 10% SUKCESU A RESZTA TO CWICZENIA AEROBOWE ZEBY SPALIC TKANTKE TLUSZCZOWA I DIETA DOWNIE!! WIEC POCZYTAJ TROCHE!! MYSLISZ ZE POSIEDZIALES CHWILE NA FORUM PRZYCZYTALES PARE POSTÓW I [cenzura] ZABŁYSZCZYSZ LACHOCIĄGU JEBANY!!?? WYPIERALAJ MI STAD
i next
TREPIE JEBANY TE ZDJECIA SA NIEAKTUALNE JUZ TO MOWILEM ALE CZYTAC NIE UMIESZ A poza tym TY MASZ 18 LAT JA 15 JAK BEDE MIEC 18 LAT TO DAM ZDJECIE TO SE BEDZIESZ MÓGŁ KONIA STRZEPAĆ! A poza tym WIEM ŻE JESTEM CHUDY TYLKO MAM TLUSZCZ NA BRZUCHU I WLASNIE [cenzura] O NIEGO MI CHODZILO ZE TAM CHCE SPALIC NAUCZ SIE CZYTAC [cenzura] NIEMYTA
Chce dodac ze ani ja ani oSiŁeK_sNd nie obrazilismy w zadnym wypadku duszka komentowalismy jedynie jego posture i doradzalismy zeby nie "tracił masy" poniewazn tej masy nie ma :!:
Tutaj macie cały temat :arrow: http://e-kulturystyka.info/viewtopic.php?t=3937&postdays=0&postorder=asc&start=15
Uwazam wlasnie ze Lukemaster spelnił swoja powinnośc bo w relacjach roiło sie od spamu OT itd
Obydwoje się głupio zachowywaliście :roll:
grzesiek k
26-04-07, 15:18
Obydwoje się głupio zachowywaliście :roll:
Na tym forum to normalka hehe
pzdr.
marcinczwa
26-04-07, 15:24
spokój
Prezydent_1c
26-04-07, 22:11
Przydałby się mod może w dziale "Zdrowie" ?
marcinczwa
27-04-07, 06:35
jest tam mod
grzesiek k
27-04-07, 14:32
marcinczwa, jest nawet 2 ale co z tego jak wcale ich nie ma na forum to co z Takich modów
pzdr.
Gdybym tu nie przeczytał to bym nie wiedział :o
witam.jezeli poszukujecie jakiegos moda ja bylbym chetny.jak widac na forum jestem codziennie i mam sporo czasu,wiec jezeli mielibyscie jakis ich niedostatek polecam sie.pozdrawiam
jest nawet 2 ale co z tego jak wcale ich nie ma na forum to co z Takich modów
skoro tak się buntujesz, to zdejmij mi moda [; Myślisz, ze ja nie mam co robić, tylko siedzieć caly czas na forum? robię wiele ważniejszych rzeczy, a w zdrowiu wzięłam się za moderowanie, bo w jednym temacie głownie TY z rocky_balboa robiliście OT! bo nie ma gg czy PW, żebyście sobie mogli dyskutować na tematy zdrowotne.
Zreszta, nie ma co sobie strzepic jezyka..
rezygnuję z modów, i w hydeparku, i w zdrowiu.
masz, co chciałeś [; możesz byc zadowolony. Moze mnie zastapisz, a ja sobie pospamuje w Twoim (moze :lol: ), przyszlym dziale?
marcinczwa, składam rezygnację.
CreativePL
28-04-07, 18:54
zapewne marcinczwa nieporzyjmnie jej z tak blachego powodu, wyluzujcie obydwoje i bedzie G :smile:
rafalkomando
28-04-07, 19:20
dokładnie po co sie kłócicie przecież to proste ze nie kazdy ma czas codziennie na forum siedzieć wyluzujcie
grzesiek k
28-04-07, 19:39
Sylwka dobra sorki ale jak chcesz to rezygnuj mnie to wali
pzdr.
marcinczwa
28-04-07, 19:44
sylwka, nie przesadzaj
ja doskonale rozumiem, że nie każdy siedzi 24h i pisze na forum.
Wyluzuj i nie zwracaj uwagi na nich
sylwka, na forum jest kilka pajaców, którzy myślą, że są zajebiści bo pojadą po innych użytkownikach, więc nie zwracaj na nich uwagi
ostatni raz przywołuje was do porządku, jeszcze jedna wypowiedź nie na temat i odpoczniecie od forum
CreativePL
28-04-07, 19:47
Co do kandydatury Gures1 , jestem za ale...niech posiedzi jeszcze jakis miesia cna forum bo narazie jest b. aktywny i strasznie duuuuuuuzo pomaga
dzieki.juz sie wkrecilem w te forum:Pnawet zaniedbuje inne:P:P hehe.bardzo mi sie tu podoba i przynajmniej est z kim pisac bo gdzie indziej malo sie ludzie wypowiadaja.
nie przesadzam, tylko mnie wkurzył!! :roll:
każdy ma chwile słabości.. ;/
jestem już spokojna.
przepraszam.
Wiktor1882
28-04-07, 21:02
marcinczwa, sylwka, miała moze stresujący dzien i tak łatwo zrezygnowała moze teraz niema czasu ale jej odpowiedzi na temat zdrowia są bardzo dobre wiec moze daj jej troche czasu na przemyslenia dziekuje zycze wszystkim miłego dnia i nocy
Wiktor, uzywałbyś znaków interpunkcyjnych w swoich postach, bo nieraz naprawde trudno załapać o co ci chodzi... Pomocnik a pismo jak u 1-wszoklasisty
Tez mnie to denerwuje Sobian. Z polskiego sie pitalo i tak to jest potem.
Gures1 na moda-jestem za. Ma chłopak wiedze to widac. I wreszcie ktos ze sporym stazem.
Co do sylwki to dobrze ze rezygnuje bo po co nam mod ktory nie pisze postow a co za tym idzie nikomu nie pomaga. Moze i ma wiedze ale jesli sie nia nie dzieli to...sama rozumiesz sylwka.
marcinczwa
29-04-07, 10:33
kto powiedział, że sylwka gdzieś idzie?
sylwka zostaje z nami i cały czas ma i będzie miała moda
komu to nie spasuje ?
a co do Gures1, to niech jeszcze trochę poczeka, jest na forum od trzech dni i ma być już modem?
CreativePL
29-04-07, 10:34
a co do Gures1, to niech jeszcze trochę poczeka, jest na forum od trzech dni i ma być już modem?
Dlatego mowie zeby jeszcze z mce zobaczymy czy dlugo umie pociagnac |D:
lukemaster
29-04-07, 10:56
dobra to ja moge objąc ten dział;) a włąsnie jakbys trzeba było gdzies moda a mozna byc w 2 działąch to z chęcią obejem tą funkcje;)bo na brak czasu nie narzekam jak narazie;)
CreativePL
29-04-07, 11:28
lukemaster tu szukuj czas na dzial ex+samochody :D bo mam nadzieje ze powstanie :]
Co do sylwki to dobrze ze rezygnuje bo po co nam mod ktory nie pisze postow a co za tym idzie nikomu nie pomaga. Moze i ma wiedze ale jesli sie nia nie dzieli to...sama rozumiesz sylwka.
Wzięłam moda w zdrowiu, bo był SPAM, a nie, że się nadprogramowo interesuję zdrowiem. A teraz nie mam czasu na moderowanie, bo mam maturę, nie wiem, czy wiesz, co to znaczy ;] :lol:
Bocion, co, masz pewnie chęć na moda w zdrowiu? Czy zazdrościsz, że ja mam, a Ty nie?
bez najmniejszego mojego komentarza.
Mialam sie uspokoic, ale moje nerwy tego nie wytrzymuja ;]
Wzięłam moda w zdrowiu, bo był SPAM, a nie, że się nadprogramowo interesuję zdrowiem. A teraz nie mam czasu na moderowanie, bo mam maturę, nie wiem, czy wiesz, co to znaczy ;]
Bocion, co, masz pewnie chęć na moda w zdrowiu? Czy zazdrościsz, że ja mam, a Ty nie?
bez najmniejszego mojego komentarza.
Mialam sie uspokoic, ale moje nerwy tego nie wytrzymuja ;]
Wiem ze matura to nie przelewki i trzeba sie przylozyc. Jednak jesli nie pomagasz to dlaczego masz byc modem? Myslalem ze taka jest rola moda. Widze ze ci strasznie zalezy na tym modzie skoro sie tak pieklisz, innego wytlumaczenia nie widze. Mnie wrecz przeciwnie-wcale modem nie chce byc i nigdy nie chcialem bo to jednak zobowiazuje, a nie zawsze mam czas zeby cos napisac.
Nie mam zamiaru o tym z Tobą dyskutować.
pisz petycję do admina, ja nie mam nic przeciwko.
a poza tym, wczoraj chciałam zrezygnować, to mi nie zdjęto moda :> więc? o co chodzi?
koniec z mojej strony.
marcinczwa
29-04-07, 13:21
bocion, ty nie decydujesz kto ma być modem a kto nie :wink:
sylwka poprawi się po maturze i będzie więcej pisać
sylwka poprawi się po maturze i będzie więcej pisać
:) 4miesiące wakacji do czegoś zobowiązują :D
Gures1 niech jeszcze poczyta troche i uzupelni swoja wiedze bo ma braki.
Tyle na ten temat.
sylwka, przeciez ja cie za nic nie winie, nie zauwazylas tego? Nawet dziwilbym sie gdybys wlasnie teraz duzo sie wypowiadalai i pomagala na forum, masz mature i to jest teraz najwazniejsze dla ciebie, ja to rozumie i popieram takie zachowanie.
bocion, ty nie decydujesz kto ma być modem a kto nie
Pewnie ze nie ja bo to pod twoja ksywa widnieje napis admin. A wypowiedziec sie mam prawo, nieprawdaz?
:shock:
to ja nic już nie rozumiem z tych Twoich wypowiedzi ;/
może koniec tego mojego tematu? nie lubie byc w centrum uwagi :]]
pozdro! ;)
lukemaster
29-04-07, 13:57
hehe no ja mysle ze ten dział wypali....a jak nie..?:)bo wiesz w dziale sztuki walki..to raz na tydzien przy dobrych lotach ktos napsize jakis post...więc nie ma tam za bardzo co robic..
Wiktor1882
29-04-07, 14:14
sylwka, sądzę ze ci zazdroszczą ze jesteś modem ale tez mają do mnie problem ze jestem pomocnikiem ze popełniam błędy ortograficzne jak mi się spieszy to wtedy to wtedy popełniam błędy ale człowiek nie jest perfekcyjny a dajmy np. mod sztuki walki pisze takie głupoty ze był u mnie znajomy Bokser pokazałem mu jego odpowiedzi to się za głowę złapał ze jego odpowiedzi są straszne w wieku 15 lat ćwiczyłem karate ponieważ byłem zbyt otyłe i chciałem schudnąć i wiem ze karate to nie tylko walka ale tez styl życia samokontrola a jak on się zachowuje to się w pale nie mieści ale mniejsza o to . Sylwka niema teraz czasu bo do matury się przygotowuje ale maturę zda i dalej będzie pisać a wy co wytykacie komuś błędy zachowujecie się jak sępy dlaczego nie dajecie pełnych odpowiedzi na tematy nie uzasadnione np.” nie jedz musztardy bo szkodzi „ a dlaczego nikt nie wie bo ten kto to napisał nie uzasadnił dlaczego mamy nie jeść albo osoba 14 letnia ma miecz cykl krety po co jak rośnie to takie suplementy nie potrzebne jak przesieje powoli się kształtować ok. 18 lat to wtedy zacząć i tez dal ktoś odpowiedz „możesz brać” tak na pałę odpowiedzi dajecie
lukemaster
29-04-07, 15:03
wiktor z czego sie ten twój kolega smiał..podaj przykłąd dokłądniej...
sądzę ze ci zazdroszczą ze jesteś modem
Po chol.ere mi mod w zdrowiu??? Mozesz mi to wyjasnic??? Zobacz ile postow napisalem w dziale zdrowie i potem ocen czy faktycznie mi zalezy na byciu modem wlasnie w tym dziale, bo gdyby mi zalezalo to chyba bym choc troche w tym dziale pisal. Logiczne nie??? Zastanow sie a potem wypisuj takie pier.doly.
sylwka, sądzę ze ci zazdroszczą ze jesteś modem ale tez mają do mnie problem ze jestem pomocnikiem ze popełniam błędy ortograficzne jak mi się spieszy to wtedy to wtedy popełniam błędy ale człowiek nie jest perfekcyjny a dajmy np. mod sztuki walki pisze takie głupoty ze był u mnie znajomy Bokser pokazałem mu jego odpowiedzi to się za głowę złapał ze jego odpowiedzi są straszne w wieku 15 lat ćwiczyłem karate ponieważ byłem zbyt otyłe i chciałem schudnąć i wiem ze karate to nie tylko walka ale tez styl życia samokontrola a jak on się zachowuje to się w pale nie mieści ale mniejsza o to . Sylwka niema teraz czasu bo do matury się przygotowuje ale maturę zda i dalej będzie pisać a wy co wytykacie komuś błędy zachowujecie się jak sępy dlaczego nie dajecie pełnych odpowiedzi na tematy nie uzasadnione np.” nie jedz musztardy bo szkodzi „ a dlaczego nikt nie wie bo ten kto to napisał nie uzasadnił dlaczego mamy nie jeść albo osoba 14 letnia ma miecz cykl krety po co jak rośnie to takie suplementy nie potrzebne jak przesieje powoli się kształtować ok. 18 lat to wtedy zacząć i tez dal ktoś odpowiedz „możesz brać” tak na pałę odpowiedzi dajecie
Chłopie!!! Dorosly jestes a piszesz jak dziecko. Cos ty robil w podstawowce? Bo wlasnie tam ucza zasad interpunkcji i ortografii. Zeby cos zrozumiec z tego belkotu trzeba go przynajmniej 2 razy przeczytac.
Ty sie chyba bez przerwy spieszysz.
grzesiek k
29-04-07, 18:09
Może byś cię to kurwa zakończyli ?? Kurwa kłócą się jak dzieci ja cos tam napisałem złego o Sylwce ale przeprosiłem i Git a nie ta jak wy kurwa mać :!:
pzdr.
lukemaster
29-04-07, 18:18
ej ten wiktor kurwa m jakies problemy do mnie to niech napisze co mi ma do zarzucenia i te opowiesci dziwnej tresci o jego kolegach co cwicza boks a mają pojecie o boksie zadne więc nie pierdol wiktor takich rzeczy bo zal mi ciebie i twoich kolegów których nie masz a tacy ludzie jak ty to wiesz leje na nich
no widze kultura jest na tym forum!!nie powiem.wedlug mnie moderator powinien byc wzorem a regolamin forum tyczy sie takze i ich.a wiecrzucam ogolne haslo uspokojcie sie!!!
lukemaster
29-04-07, 20:14
poniosło mnie troche ale jak czytam wypowiedzi ludzi tego przekroju to zal mi sie ich robi...
Ema moze moge sie zalapac i dostac jakiegos pomocnika albo moda:D przemyslcie sprawe, staram sie jak moge na tym forum:)
Pozdro
rafalkomando
30-04-07, 19:07
w sumie sie nadajesz ja jestem za
Dzieki za poparcie:]
Pozdro
rafalkomando
30-04-07, 19:17
nie ma za co, :lol: widze co pissesz
no naprawde nasz szanowny moderator od 7 bolesci lukemaster, sie teraz popisal... po 1 w swoim dziale pisze takie rzeczy ze strach czytac, po 2 daje osty zupelnie za nic...na przyklad lovelas69 dal za nic... dalej po 3 spamuje jak cholera...i po 4 jego kultura duzo ymaga....
jesli dalej takie osoby beda moderowac nasze forum to ono spadnie na leb na szyje...wnosze do adminow o przemysle tego czy taka osoba powinna dalej byc moderatorem!!