PDA

Zobacz pełną wersję : Animal Nitro

duaii W
16-02-08, 12:15
witam przymierzam sie do zakupu animal nitro (nie wiem jeszcze czy 44 czy 30) mam pytanie: pisze zeby stosowac 2x dziennie. pierwsza saszetka rano na czczo, druga przed tren. Trenuje 3 dni w tyg. wiec jak to sie ma w dni nietreningowe? pisze zeby nie stosowac dluzej niz 3 tyg i potem przerwa. zalozmy ze kupie paczke 44, to wtedy wychodzi na to ze, zeby nie stosowac dluzej niz 3 tyg. musialbym codziennie wdupiac 2 opakowania. Dobrze kminie? jesli 2x dziennie niezaleznie od dnia treningowego czy tez nitreningowego, to kiedy w tym drugim?! DZIEKI! :P

Dodano:
no co jest wszyscy tacy madrzy, a mozecie udzielic pomocy na to pytanie?!

Prezydent_1c
17-02-08, 15:50
jA bym w dni nietreningowe brał 1 saszetke około godzine po obiadku. Ale nie przymierzałem się nigdy nawet do tego także w 100% sie nie opieraj na mnie :D

Symu
17-02-08, 16:38
To sa aminokwasy wiec najbardziej odpowiednie pory to by bylo tu przed treningiem i po. W nietreningowe bym nie bral, a co najwyzej 1 saszetke z rana. Czemu nie stosowac dluzej niz 3 tygodnie to nie mam pojecia.

Paton
17-02-08, 16:41
Ja jakis czas temu zjadlem animal nitro 44sasz. Bralem dwie saszetki na dzien rano po sniadaniu i po treningu. Tak bedzie najlepiej.

duaii W
19-02-08, 15:21
no ok, wszystko spoko, a w nietrenigowe? jest ich wiecej (bo az 4) niz treningowe, jak doradzacie? za 10 dni zaczynam to zajadac.. :P :))

Paton
19-02-08, 18:07
W nietreningowe tez dwie. Przed posiłkami.

duaii W
19-02-08, 18:37
No dzieki wielkie :)) i dobrze by bylo gdyby te posilki nie byly w glownej mierze skladajace sie z bialka?

Paton
19-02-08, 18:40
Jak najwiecej bialka poniewaz Animal Nitro to zaawansowana technologia aminokwasowa, a jak wiemy aminokwasy tworza bialka i transportuja je do miesni.

duaii W
19-02-08, 19:11
nie zrozumielismy sie, ale to za moja sprawa, bo zle napisalem. Chodzi mi o to czy te posilki przed ktorymi wdupiam Nitro, nie powinny sie skladac z bialka..?

Paton
19-02-08, 19:25
Jak najwiecej bialka poniewaz Animal Nitro to zaawansowana technologia aminokwasowa, a jak wiemy aminokwasy tworza bialka i transportuja je do miesni.

Napisalem wyzej ze jaknajbardziej powinny!

duaii W
19-02-08, 20:12
Aaaaaa.. Dzieki Wielkie :) Bo np teraz, zajadam Anabolic BCAA system (trec'a) i pisze zeby raczej nie mieszac z bialkiem..