Zobacz pełną wersję : Jak najmniejszy spadek
Siemka! Czy są jakieś suple lub sposoby na zmniejszenie spadków po cyklu na kreatynie?????
Krzychu999
15-02-08, 22:10
białko, gainer....dieta . możesz aminokwasy dorzucić :D raczej tylko to ...
dobrze jedz a bedzie dobrze
jeżeli dobrze pamietam to po cyklu kreatynowym trzeba sobie troszke lżej poćwiczyc ze 2-3 tyg albo na 1 lub 2 tygodnie zrobic sobie odpoczynek
właśnie słyszałem o tej przerwie 1-2 tyg ale słyszałem też że potem jak się zacznie ćwiczyć to i tak spadnie, co o tym sądzicie??? Może ktoś próbował????
Po cyklu kreatynowym woda schodzi i tego raczej nie zatrzymasz. To co zbudowales to zostanie.
Ale własnie trzeba troche ulżyć i ok. tygodnia zmniejszyć obciążenia,żeby spadek był jak najmniejszy.Ja zrobiłem odwrotnie i dużo straciłem.....
A ta pauza 1-2 tyg to działa czy to kolejny mit????
powiem ci tak.
Ja skonczylem cykl kreatynowy przed swietami i ponad miesiac nie ćwiczyłem a bic spadł mi tylko o 0,5 cm.Ogólnie siła też mało co spadła prawie nic.
Zrobiłem se dłuższą przerwe niż miałem se zrobić :P
Po tej przerwie wracam i ćwicze juz tydzien i dobrze idzie czuje się świeży:)
I łapka już o te 0,5 wróciła :P Do tego białko zacząłem stosować i myśle że bedzie dobrze
dzięki może jest jeszcze ktoś kto mógł by zdać relację jak było po cyklu????
Dodano:
nie ma nikogo????? więc trudno, sądzę że temat można zamknąć
Po co zamykać skoro nikt nie pisze?
Zadajesz takie pytania, że nikomu sie nie chce odpowiadać.
Jednemu spadło 7mm drugiemu 9mm a trzeciemu uroslo 3mm. Takie chcesz odpowiedzi? Kazdy ma inny organizm i każdy inaczej żyje, więc nie dowiesz się jak sam nie spróbujesz.
Masz napisane relacje w odpowiednim dziale,zajrzyj tam,pomyśl i sam wyciągnij wnioski,a potem możesz napisać swoją relację.Pozdro!!!