Zobacz pełną wersję : Metka200+winko
Witam
Przymierzam sie do mojego drugiego cyklu(pierwszy był na 100 tabs. mety)
Planuje kupić:
200 mety i 10 strzałów winstrola, 25mg dziennie metki i co 3 dzień winstrol. Równolegle zamierzam brać nolvadex w celu zminimalizowania retencji a na koniec clomid. Oczywiście do kazdej tabletki metki 70mg sylimarolu i na noc hepatil+witaminy i cynk. Co myślicie o takim cyklu?
Pzdr.
cynk forte radzil bym rano i na noc
jesli to twoj 2 cykl 25mg to za duzo! chyba ze wazysz ze 100-110 to moze bys mogl walnac na 2 cykl tyle. 20mg max
tomaszewiak
15-02-08, 22:57
zrob cykl sama metka ,wino zostaw na pozniej masz go troche malo
1-5 meta 15-20mg ed
Witam
A co myślicie o równoczesnym braniu nolvadexa z metką? zależy mi bardziej na sile niż na masie bo w tej chwili ważę 95kg.
@tomaszewiak
10 wina to za mało na pierwszy raz?
to po co meta ??!! same wino styka. Zreszta jak bierzesz i mete i wino to masa bedzie i tak dosc czysta.
tomaszewiak
16-02-08, 09:17
optymalny cykl wina to kolo 6 tyg
1-6 wins 50mg e2d
Witam
czy Winstrol brać od razu? czy po jakimś czasie brania metki ? metki mi wystarczy na 6 tyg. winka na 4 ...
Co myślicie o braniu nolvadexa równocześnie z metką?
tak mozna brac ,dokup jeszcze wina
Branie nolvadexu i mety nie ma sensu bo nolva mozesz sie odblokowac a po co sie odblokowywac na cyklu? bez sensu chyba ze zauwazysz ginekomestie to 10mg nolvadexu po mecie kreatyna na odblok.!
nolvadexem sie odblokowujesz ?! nowosc !? nie sluchaj tego. Nolva to przeciw ginekomastii (jesli zauwazysz powiekszone sutki, swedzenie ich) i zeby masa miala lepsza jakosc, gdyz zmniejsza to retencje. Nie masz co sie bac i mozesz brac nolve. Na odblok sie bierze clomid ew. + HCG no i kreatyna badz stack
czytalem atra ze wg badan nolva tez sie mozna odblokowac i a bierze sie ja podczas cykli ktore sa na srodkach baaardzo aromatyzujacych,w duzych ilosciach i kiedy zalewa na maxa dawka to 10gm ed
co najwyzej moze byc to uzupelnienie odbloku!? Ale gdzie takie baje ze nie mozna brac nolvadexu w srodku cyklu bo sie bedziesz odblokowywal podczas jego trwania !!?? ;) hehe dobre
moze w bravo:):) na ciezkich cyklach to nolva to w wiekszosci przypadkow podstawa i przede wszystkim warto miec ja w zapasie gdyby wystapilo gino