Zobacz pełną wersję : Nadciśnienie...
Witam! Od dwóch tygodni stosyje dece i od pewnego czasu mam dość wysokie ciśnienie krwi (140/90). Wiem że to normalne że jest ono wyższe niż normalnie bo o to przecież chodzi jednak czy nie jest za wysokie? Czy wraz z kolejnymi dawkami ciśnienie jescze wzrośnie?
Według mnie to ciśnienie jeszcze wzrosnie bo deka nie zaczeła jeszcze dobrze działac... Mój kolega po braniu deki tescia winstrolu po cyklu miał tak zwana "dilerke" ręce mu się trzęsły. Kontroluj stale ciśnienie i nie przesadzaj z dawkami deki nie pij kawy.
tomaszewiak
14-02-08, 10:04
moze wzrosnac na skutek wielu czynnikow tym bardzoej jak szybko lapiesz mase, dlatego kontroluj je
tylko dece czy coś jeszcze?
lukemaster
14-02-08, 15:32
no to te dolne cisnienie amsz za wysokie górne jescze w normie sie miesci chodz tez jest podwyzszone...ale dół nie ciekawy...odłóz ten shit
cisnienie normalne na koksie
biorę tylko dece nic więcej. Mam jeszcze 8 strzałów.
W poniedziałek biorę następne 2ml i zobacze co się będzie działo. Zastanawiam się tylko czy jak się odblokuje to czy wszystko wróci do normy? Z tego co czytałem takie ciśnienie przez dłuższy okres mogłobym zaszkodzić no ale 10 tygodni to nie tak dużo więc jakoś to przeżyję. Z resztą czego się nie robi żeby być wielkim:)
to dokup jak najszybciej jakis testosteron!!!!ciut z apozno ale ze deca sie dlugo rozkreca to jedyne wyjscie-niebierz samej decy zbyt mocno blokuje!!!
kurcze, mogę mieć z tym problem, mój "dostawca" wyjechał do hiszpani i nie mam skąd wziąć testosteronu. no i co teraz? :/ przestać brać i poczekac jak wróci?
zalezy za ile wroci??!!postaraj sie zdobyc ten testosteron choc ponoc 200 mg e7d niesieje spustoszenia w organizmie.
jestem po drugim strzale, zostało mi jeszcze 8 a kumpel wraca we wrześniu co konkretnie się stanie jak nie będe brał testosteronu?
no to jak ładujesz dece bez testo to prócz podwyższonego ciśnienia bedziesz miał niesprawnego ptaka, ale co sie nie robi aby lepiej wyglądać.
Kurde to mnie nie bawi. Nie pomyślałem o tym wcześniej i teraz mam banie. A jak przestane teraz brać to wszystko wróci do normy? W sumie szkoda mi kasy bo troche na to wydałem. Idealnym rozwiązaniem byłoby załatwienie testa. Czy mój ptak będzie sprawny jak się po wszystkim odpowiednio odblokuje?
oczywiscie chodzilo mi o 200 mg decy,ale KUP testa
ok spróbuje załatwić dzięki za pomoc pozdrawiam
[quote=kuba88r;96149]Witam! Od dwóch tygodni stosyje dece i od pewnego czasu mam dość wysokie ciśnienie krwi (140/90).
Najlepiej nie miezyć cisnienia i jest ok!:D nie wiesz jakie masz nie stresujesz się!:D
[quote=kuba88r;96149]Witam! Od dwóch tygodni stosyje dece i od pewnego czasu mam dość wysokie ciśnienie krwi (140/90).
Najlepiej nie miezyć cisnienia i jest ok!:D nie wiesz jakie masz nie stresujesz się!:D
czy ty jestes KURWA pojebany??jak niemierzyc ??podstawowa rzecza podaczas brania sterydow jest kontrolowanie swojego stanu zdrowia!!!oraz natychmiastowe reagowanie na kazde zaburzenia KRETYNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!