PDA

Zobacz pełną wersję : pytanie

asik
13-02-08, 05:29
Witam mam pytanie: który ze spalaczy polecacie Olimp Thermo Speed Extreme czy L-KARNITYNA?? oraz czy opłaca się zakupić gainera Vitalmaxa?? Albo może Wy byście polecili mi jakieś odżywki
Jeśli to cos pomoże by odnięśc siędo mojej odpowiedzi to na siłownię chodzę 3 razy w tygodniu, trenuję już ponad 3 lata i mam rozpisaną dietę

BeHappy
13-02-08, 17:02
spalacze + gainer ? co Ty kombinujesz ?

osobiscie zazywam TSE olimp i l-karnityryne treca (w plynie) tylko ze ja zazywam to jednoczesnie. jako spalacz napewno TSE jest lepszy. efekty ? wiekszych nic bo to dopiero 3 tydzien :)

tom
13-02-08, 17:10
chcesz spalac biorąc gainera???zastanów sie jesli masz braki w diecie na redukcji to białko a wszsystko co ma wegle ograniczasz.
poza tym l karnityna to wogole nie spalacz:)
tse na pierwszy raz jest ok.

BeHappy
13-02-08, 17:13
tse na pierwszy raz jest ok.

a co bys polecil na drugi raz ? i czy z spalaczem mozna brac bialko ?

tom
13-02-08, 17:21
pewnie ze tak białko bierzesz jak masz braki w diecie
a na drugi raz zalezy co brałeś pierwszy i jakie byly odczucia...:)

Frank
13-02-08, 17:24
Na redukcji najwazniejsza jest dieta + aeroby i na tym sie skup przede wszystkim. Mozna brac ze spalaczem bialko ale do uzupelnienia brakow w diecie.

BeHappy
13-02-08, 17:40
teraz biore jak juz pisalem wyzej TSE i l karnityryne (jeszcze zostalo na 2 tygodnie) nastepne planuje spalacz + bialko (bo jednak brakuje go troche w diecie) tylko ze do bialka to jestem zielony. z tego co wstepnie liczylem pucha za 69zl wystarczy na 2,5tygodnia. co byscie poradzili (do autora: mam nadzieje ze sie nie gniewasz za te kilka pytan :) )

dzako18
13-02-08, 19:02
jesli nie masz duzo kasy to mozesz sprobowac Ostrowi chcociaz mi osobiscie nie podchodzi to wiele osob wcina 1,8 kg za 72 zł

Sliski
13-02-08, 19:07
do ostrowi dodaj Kakaa w proszku typu nesqik, smak o wiele lepszy ;)

Frank
13-02-08, 19:27
nesquik to glownie wegle proste wiec na redukcji radzilbym uwazac.