PDA

Zobacz pełną wersję : Postęp treningu:)

cafe14
09-02-08, 20:34
Witam
Niedawno kupiłem sobie sprzęt do ćwiczeń.No i jak się domyślacie zaczołem trenować...Na początku była kicha...ćwiczyłem sztangą prostą 29kg troszke później dokupiłem 20kg obciążenia i hantle.Na sztange mogłem założyć 42kg+7kg gryf co razem dawało 49kg.Troszke potem podniosłem to zaledwie raz...Po 1mies niezbyt intensywnego treningu podniosłem to 3 razy.Zaczołem ćwiczyć coraz więcej i przed chwilą pobiłem swój rekord podniosłem 49kg 12razy.Dla was 50kg to błachostka,nic ciężkiego ale dla osoby mającej 14,5 lat
jest to całkiem nieźle.:)Moje następne wyniki opisze za miesiąc:D
Pozdrawiam

Piszcie co o tym sądzicie

Krzychu999
09-02-08, 20:38
gratuluje :D według mnie przy twojej wadze i wieku całkiem dobry wynik

Paluch
10-02-08, 03:22
dzis wycislem 117,5 kg :D

sztanga 9kg? bo 19kilowej nei widzialem... ;)

w wieku 15 lat zaczynalem od 75kg:)

cafe14
10-02-08, 08:46
szkoda że od razu od 100 nie zaczołeś

Sliski
10-02-08, 09:30
Paluch każdy już wie że byłeś super kozak w wieku 15 lat ale wystarczy tych przechwalanek...

pakerski
10-02-08, 09:34
Paluch widze, ze sie za bardzo chwalisz ... Ja podnosze max 65 kg no i co ? Ja tam moge powiedzieć nie podnosze wcale duzo i narazie z tego sie ciesze. Znam kolesia, który ma 12 lat i podobno podnosi 125 kg, wiecie niby tak mówi, widac po nim, ze moze podniesie 90 ale w 125 mu nie wierze.

http://www.anemora.com/voltov

Paluch
10-02-08, 11:08
Po prostu rozpierdala mnie jak ktos sie chwali takimi wynikami...

Zamiast spoczywac na laurach to wzielibyscie sie za porzadny trening i diete i zrobili cos w kierunku rozwoju, bo chwalic sie mozna dopiero majac czym.
Bo ja - w przeciwienstwie do was moge pochwalic sie swoja sila z tamtego okresu. Kazdemu na poczatku rosnie bardzo szybko, wam sie wtedy wydaje, ze Pana Boga za nogi zlapaliscie i ze jak wam tak szybko rosnie, to do wiosny 200 na klate bedzie.
I tu nie chodzi o to, zeby sie pochwalic, tylko zeby uswiadomic wam "z czym kurwa do ludzi"... Tak samo czesto mowie na forum o tym, ze przez rok stalem na 100kg i tu nie ma sie czym chwalic.
Sam mialem wiecej pokory do treningu, tego tez powinniscie sie nauczyc.

Ja znam takiego, co w wieku 12 lat cisnie na lawce 140kg. :D

BeHappy
10-02-08, 11:59
.
... Tak samo czesto mowie na forum o tym, ze przez rok stalem na 100kg i tu nie ma sie czym chwalic...

oj nie strasz mnie bo chyba teraz ja tak bede mial :|

Krzychu999
10-02-08, 16:15
ładnie ładnie, ja tęz nam gościa co w wieku 15 lat 90 podnosi tyle że waży 125

drugs
10-02-08, 16:23
paluch ja ci radze juz sie skończ udzielac bo sam jestes dno,i widze ze twoje dni na tym forum są policzone.

Paluch
10-02-08, 17:01
od koksu ci ci penis nie urosnie :D:D

policzone? no ciekawe kto mnie zbanuje?

Jak dla mnie, to tu i teraz, banuj, jesli mozesz!

Paton
10-02-08, 17:52
Paluch chwalisz sie nie wiem czym 117.5? omfG?! ty zamiast docinac poczatkujacym wez sie za trening niz udawac kulturyste przez neta.

drugs
10-02-08, 18:34
wlasnie widzialem foto palucha,na masie moze jest ale nic wiecej nie powiem bo śmiać mi sie chce z bic i klaty pana palucha ,jak narazie nie pomaga tylko sie wysmiewa z młodych a sam jest pseudo kulturysta forum jest po to zeby im pomagac ale niektórzy zapominają po co jest forum

radon
10-02-08, 19:00
paluchu czym ty sie tu chwalisz ja tym co Ty wyciskach machne 10x a w tygodniu startuje na 150kg wiec daruj sobie takie przechwalanie...

Paluch
10-02-08, 20:31
paton, sam cisniesz tyle samo...
radon? co brales i w jakich ilosciach...

drugs, z ciebie to najwiekszy lol jest... byl juz temat o tobie, wyszlo ze jestes cipa, wiec nie wiadomo po co ciagniesz temat.

A chwalic sie jest czym, bo 17 lat i 120 kg w dodatku bez zadnego suplementu w rece to jest osiagniecie. Kolega drugs cisnie 100 po koksach.

no i kochany radonie jestes dwa lata starszy, ile cisles majac 17 lat?

Popracuje, za kilka miesiecy sie mozemy licytowac. Ale emocjonowanie sie 50 kilami na klatke jest dla mnie smieszne, bo tyle, to ja na biceps biore.
Generalnie to wyrazilem swoja krytyczna opinie na temat "pomp oswięcimskich", zwlaszcze tych co zdjecia wrzucaja po 2 miesiacach treningu i mysla ze sa zajebisci.
Bo jedyny, ktory ma tu co pokazywac to jest Paton.
A imputowanie mi przechwalania sie jest co najmniej glupie, bo robie to w ramach odpowiedzi na 'osiagniecia' innych. Zreszta nie bede sie powtarzal... oni mysla, ze jak im tak szybko na poczatku idzie, to bedzie tak zawsze. A ja im tylko chce udowodnic, ze zamiast popadac w samouwielbienie powinni wziac sie do roboty, bo to co maja to sa klocki lego i ze przejscie do zestawu "Technics" nie jest takie latwe jak im sie wydaje. A mowie to z perspektywy troche bardziej doswiadczonego pseudokulturysty, a nie, jak wam sie wydaje z kogos, kto lubi sie chwalic. Czym ja sie kurwa chwale? Ze zaczynalem od 75kg? To jest osiagniecie? Chuja, to po prostu troche lepszy wynik.
Wiec te hasla, ze ja niby sie przechwalam sa po prostu nie na miejscu... Lamerstwo jest wszedzie i trzeba sie go pozbyc.
Mnie takie cos przypomina tematy z for o overclockingu, gdzie do dzialu ekstremalne podkrecanie trafialy posty 'wykrecilem bartona z 2500@3200 bez podnoszenia napiecia... moj zasilacz do codegen 300w'... (alegoria dla kumatych)

duaii W
10-02-08, 20:31
dla mnie rachunek prosty, jesli koles pierdzi glupoty na temat swojej sily, to musi miec kompleksy zwiazane z wygladem.

drugs
10-02-08, 22:24
albo ma małą pytke,paluch gówniarz jestes i kozaczysz taka prawda,masz juz 4 punkty,jeszcze jeden i pozegnamy twoje niespełnione ambicje.pa

drugs
10-02-08, 22:27
masz cos paluch do oswiecimia?bo nie rozumie?

Paton
10-02-08, 22:52
Paluch po pierwsze nie cisniemy tylesamo ale przemilcze i nie rozumiem co niby ja jako jedyny mam co pokazywac to jakas ironia? no nic zostawiam temat bez wiekszych komentarzy poprostu nie lubie jak ktos poniza tych slabszych (mniejszych) bo sam kiedys taki bylem i wiem jak to potrafi karcic.

Pozdrawiam:
http://skret1k.fm.interia.pl/paton.gif

Paluch
10-02-08, 22:55
pewnie, ze nie rozumiesz, boś głupi... to byla taka panegiryczna metafora Twojej sylwetki :D:D haha

Nikt mnie nie zbanuje, a nawet jesli to mnie to pierdoli... zadko pytam, w wiekszosci odpowiadam. Forum o kulturystyce jest od zajebania...

Paluch
10-02-08, 23:00
Paluch po pierwsze nie cisniemy tylesamo ale przemilcze i nie rozumiem co niby ja jako jedyny mam co pokazywac to jakas ironia? no nic zostawiam temat bez wiekszych komentarzy poprostu nie lubie jak ktos poniza tych slabszych (mniejszych) bo sam kiedys taki bylem i wiem jak to potrafi karcic.

Pozdrawiam:

Ja tez bylem, ale czy pisales publicznie o tym, ze zrobiles 70 w przysiadzie?
I to zadna ironia, widac, zes przypakowany. Na czysto?

Paton
10-02-08, 23:16
Zalezy w jakim pojeciu czysto, czysto na obiadach czy czysto na odzywkach, jezeli tak to na czysto na odzywkach i obiadach:) Nie chwalilem masz racje, i nie mam zamiaru chwalic bo do tej pory sie wstydze i sadze ze jeszcze pare lat poczekam zanim cos pokaze.

Paluch
10-02-08, 23:28
tacy kolesie slusznie sa nazywani mianem sezonowcow, bo pocwicza kilka miesiecy, potem juz przestana sie rozwijac i w efekcie porzuca trening...

trzeba ich nauczyc pokory, to moze cos z nich bedzie powazniejszego... :)

Paton
10-02-08, 23:36
Nie sezonowiec to klatka biceps everyday przed wakacjami:)

Shwartz221
10-02-08, 23:37
Nie wazne kto ile ciśnie - nie mozna krytykować nikogo , bo kazdy ma inny organizm i mozliwości !
Szlak mnie trafia jak na siłowni gruby koleś sie przechwala ze wycisnął 110kg bo po jego wyglądzie widze ze sam prawie tyle wazy a ze mnie sie ukradkiem smieje ze wyciskam 95kg. No tak tylko nie zwraca uwagi na to ze ja waze 58kg .
Przeciez kazdy cwiczy dla siebie nie ??!!!!

Paton
10-02-08, 23:47
Shwartz na jakim swiecie ty zyjesz teraz nic nie dzieje sie bez komentarza osob postronnych

Paluch
11-02-08, 09:23
Teraz nawet paris hilton nie moze miec opryszczki odbytu bez rozglosu :P

A to, ze cisniesz 95 kg jest pewnie wina zlego treningu.

cafe14
11-02-08, 22:00
Człowieku zrozum że ja mam zaledwie 14,5 lat!!!Nie ćwicze od kilku lat tak jak ty od paru lat.Jestem zaangażowany w trening od krótkiego czasu.Oby jak naj mniej takich osób jak ty bo ktoś kto jest spoko powinien zachęcić do dalszego treningu,zmobilizować słabszych do dalszej pracy a nie zachowywać sie arogancko i obrażać młodszych i słabszych.A twoje przechwałki są żałosne...i nie zamierzam słuchać opini palantów i osób chorych do których ty sie zaliczasz.

Paluch
11-02-08, 22:19
Mysle, ze dostatecznie sprecyzowalem co mialem na mysli. Nie zrozumiales, Twoj problem.
Cwicz, cwicz, tylko po co sie chwalisz tym na forum?

Paton
11-02-08, 22:30
Cafe Paluch napisal ze nie rozumie jak ktos z takim stazem moze sie chwalic, nie zniechecal cie w zadnym stopniu. Ja uwazam ze mozna sie chwalic ale trzeba miec odwage, wiec nic przeciwko nie mam pozdrawiam.

rypak
13-02-08, 14:53
Witam.
Móglby mi ktos doradzic co ja mam zrobic jesli cwiczea i nie przybywa mi sily....moja sila stanela w miejscu ale wymiary ciagle powoli wzrastaja....od pazdziernika bo wtedy skonczylem przerwe wakacyjna z silownia cwicze tymi samymi ciezarami i wogole nie zapowiada sie zebym zwiekszyl :( a na wiosne w tamtym roku jak cwiczylem to regularnie ciezary zwiekszalem... nie wiem co robic....
moze ktos doradzi??

Paton
13-02-08, 14:57
Sproboj treningu na siłe, (duze ciezary malo powtorzen).