Zobacz pełną wersję : Cykl na wakacyjny wyglad
Witam! mam 16 lat cwicze 7 miesiecy i chce na wakacje zdobyc mase mam 176cm obecnie waze 67kg a chcialbym do wakacji wazyc okolo 80kg... Wiem czym grozi stosowaie SAA w tym wieku nie prosze tutaj o krytykowanie mojego wieku! Posze o konkretne wypowiedzi pieniadze jakie moge wydac to 250zl moze wiecej. Jakie srodki mam zastosowac zeby nabrac masy bo mam z nia probelmy... Mialem cykl na metanabolu 100tb... to tyle
Naprawde nie ma co dużo gadać ŻADNEGO DOPINGU W TYM WIEKU skutki uboczne znajdziesz w gogle, 16 lat i sterydy to dla mnie idiotyzm.
tomaszewiak
09-02-08, 19:20
ciekawe a jak bedzie mial 18 lat to gh i insa %-)
Do brania koksu jestes:
1 za mlody
2 za malo inteligentny
3 koks dopiero gdzies od 22 roku zycia, a najlepiej wcale
4 tymi pieniedzmi mozesz sie podetrzec aby zrobic wszystko jak nalezy trzeba liczyc minimum 700zl
Dla mnie cykl na 100 mety to nie cykl
Pozdro
Sosnalol1705
09-02-08, 20:34
kurde teraz znow tak bedzie ze kazdy bedzie chcial koksowac przed wakacjami... ehhh sam kiedy chciałem brac mete ale dzieki forum nie brałem:P podro
mlodziencze w tym wieku to ci chyba jeszcze dobrze jajka nie obrosly a chcesz brac takie "steery". Cierpliwosc to cos w co musisz sie uzbroic, nie warto ladowac koks w tym wieku, zrozum ze 16 latek nie osiagnie wyglady 25 latka nie bedzie mial lapy 40 cm i klatki 115. W tym wieku to ty masz pewnie taka przemiane materi ze mozesz wpieprzac nawet kilogram smalcu dziennie i nie przytyjesz. daj sobie troche czasu, narazie cwicz na sile i rzezbe, lekkie treningi mniejszym obciazeniem i wieloma powtorzeniami. nie spierdol sobie zdrowia. Poczekaj juz niedlugo uwolnisz sie z tej slabosci nazywanej "mlodosc"
zawsze tak jest wakacie i omadreniki zaczynaja swirowac a po wakaciach znowu sa cieniasy ,ale lato i jest wielki, kasa wyrombana i zdrowie zrombane i tak jest to samo co roku
niezla cipka z ciebie... a koksy ci nie pomoga...
250zl to mnie 10 dni diety kosztuje <lol>
a do lasek to jest inna droga niz koksy...
NIKOLIS 168
10-02-08, 17:14
stary po co sie pytasz??? skoro wiesz ze kazdy Cie skrytykuje! Jeżeli miałbym brac koks w tym wieku to wybrałbym cos z podwieszonych...Moj znajomy zaczął brac koks w II gim nalezał wtedy do najwyzszych w klasie (ok 165cm)wazył nie całe 60kg . Na poczatku wszystko szło dobrze 100mety 5-8kg wagi siły jeszcze wiecej. Zrobił dwa cykle na ruskiej i zauwazył ze pod koniec drugiego cos słabiej idzie. Wiec trzeba sie przerzucic na cos mocniejszego bo tak nie bedzie a wiec na poczatku klasy trzeciej zakupił sobie po 10strzałów omy i deki. Miał to 3 miechy za nim zaczał brac poniewaz kazdy mu odradzał lecz po nowym roku zaaplikował te anaboliki. Efekty były dobre, dieta dobra jadł tyle co dwoch starych gosci. Do tego gainerek po cyklu kreta. Przytył prawie 10kg wygladał dobrze. Cwiczył na sucho jakies 1.5 miecha i zauwazył ze ma troche fatu wiec pasowało sie wyrzezbic a wiec winko+thermal pro. Wygladał swietnie. Wszystko wydawało sie takie wspaniałe była impreza (domówka) wypił piwo 3x50ml wódki drinka (wodka+red bull). Na poczatku był spokój lecz po za jakies 15 minut gosc wstał i zaczał sapac do jakiegos typa bo tamten miał długie włosy zaczeła sie rozróba rzucał krzesłami i wszystkim co miał pod reka a swoja panienke uderzył z liscia ze przez chwile straciła przytomnosc. Na drugi dzien nic nie pamietał. Pozniej nasze drogi sie rozeszły nie widziałem go dawno. Słyszałem ze jadł anapolon ale nie skonczył cyklu tylk wyladował w szpitalu bo miał kłopoty z nerkami. A i gosc od ma wzrostu teraz 170cm a wiec nie wiele urósł.
To jest przykład autentyczny wiec kolego zapomnij o SAA i nawet Ph kup sobie jakis dobry stack powinien dobrze spompowac....Pozdrawiam:)
Jaki stack, mono z takim stażem, a nie stak. Co dopiero doping..
Na sylwetke pracuje się latami a nie przez 3-4 miesiące.
VegetaSSJ3
10-02-08, 19:20
Za te 250 zl to kup sobie lepiej jakies odzywki z koksami daj se spokuj powaznie ci mowie bez koksu tez dojdziesz do tego celu o jakim marzysz i zdrowym bedziesz pozdro
Kup sobie gainerka jakiegos za to :P teraz jest promocja u nas activi 6kg po 150zl :P
Straszny narwaniec jestes ziomus... Kazdy by chcial na łatwizne isc, skoro nie rozumiesz ze potrzebny jest czas to nie idz na silownie tylko zacznij grac w szachy albo bierki...
NIKOLIS 168
10-02-08, 21:59
Dla lamusów karty:) Jezeli nie masz motywacji...to wybierz tamto:P Zeby byc pakerem trzeba miec cierpliwosc....miej 45 w bicu i 140kg na klate bez koksów o jest wyczyn:)
a pozatym masz 16 lat , na innym forum dostal bys ost a w najgorszym wypadku bana bo jestes niepelnoletni i nie powinienes pisac w dziale dipingu,kup sobie suple
[QUOTE=Paluch;95221]niezla cipka z ciebie...
cipka bo sie za koksy zabiera w tym wieku czy ze cienias na te wage co?? bo jesli to 2 to zastanow sie co mowisz...ja kiedys przy wadze 70 kg mialem tyle na rece co ty teraz a patrzac na twoj profil ty masz tyle przy o wiele wiekszej wadze wiec nieoceniaj wygladu po wadze
masa jest masa... obwod bicepsa to tylko obwod bicepsa...
tak, cipka, bo sie za koksy bierze.
dokładnie kogut masz racje, ale to jest tolerancyjne forum ale zgadzam się z tobą.
michu1983r
12-02-08, 12:28
A poza tym laski są za głupie i nie zasługują na takie poświęcenie, więc ćwicz sumiennie DLA SIEBIE a nie dla lasek, poza tym sterydy są dla ludzi mądrych a nie narwańców, bo tacy potem przez nie Cierpią, a jak chcesz w wieku 50 lat chodzić srać o kijku to prosze twój wybór, sama dieta i sumienny trening zdziałają cuda, pod warunkiem ze sie chce...
ale niektorzy glupoty gadacie
40cm w lapie przy koksach jest mozliwe w wieku 16 lat. a wcale nie musi ich kupowac za 700...
ofc nie polecam koksow w tym wieku
dzieki voldemort ,to jest racia wiec ze to jest tolerancyjne forum ,ja niepolecam koksu w takim wieku ,ja zaczelem brac jak mnialem 21 prawie 22 lata pod okiem kumpla co mnial wiedze i kilkanascie cykli za soba
wstrzymaj sie jeszcze za mlody jesteś całe zycie masz czas sie koksować , poczekaj troche bo potem CALE ZYcie bedziez zalował
Naprawde dziekuje za wypwiedzi dało mi to do myslenia...