Zobacz pełną wersję : Oto fantomas:)
Moje fotki - jak na 2 mies. to myślę, że nieźle:)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6cebe6698d781156.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6288cb009bc90d8.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/92cdd7922d2ac47e.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/925e551948d48347.html
spoko. ile masz lat?
po klatce ktoś Ci bił :D czy sztange ściągałeś ?
hehehe a co chcesz sie z nim umowic :)?
25 lat. Zacząłem pakować po 5 latach przerwy. Muszę niestety zrzucić trochę kg bo jakbym teraz zaczął nabierać masy, to za 4 miechy bym ważył ze 120 kg. Ja mam tak, że przybieranie kg to żaden problem - trudno za to schudnąć. Dlatego teraz chudnę a dopiero później poćwiczę na masę.
P.S. lovelas69 to chyba jakiś malkontent??? hyhy
VegetaSSJ3
08-02-08, 16:25
Moim zdaniem to nic nie widac zalany jestes tuszczem bicepsa i tricepsa kompletnie nie masz kalta jako tako ale nie rewelacja plecy nawet nawet ale tez nie ma sie czym szczycici wiec lepiej zacznij cwiczyc a nie zajdac ciasteczka i czymaj diete przedewszystkim bez urazy ale tu sie komentuje foty wiec nie miej pretensji pozdro
No ja wiem, że mam za dużo tłuszczu, ale będzie lepiej - w końcu 2 mies. to b. mało.
lukemaster
08-02-08, 20:13
to po co fotki dodajesz?mamy cie pochwalic.>.?bo jakos nie zrobilęs na mnie wrazenia
pizzen mit schinken:)za ciekawie to nie wyglada
Ok :) troche trzeba zgubic tluszczyku, pracuj pracuj ;)
Zgól włosy to będzie lepiej wyglądać, mam na myśli rozmiary.
kawał chłopa ale taka sylwetka mi sie nie podoba :P zaduzo fettu :) rozmiary moze i sa ale... dopiero zaczełes wiec musisz jakas redukcje zrobic :P
zalany jestes mocno niestety ale widac ze spory z ciebie chlop... Ćwicz dalej a bedzie duzo lepiej.
wygladaz jak zwykly zjadacz mcdonalda;]
Sosnalol1705
09-02-08, 11:10
no jak wszyscy pisza musisz z fatem zjechac troche:P ale na biede moze byc
zdecydowana przesada...
Paton zdaje się mi zazdrości. Pewnie on jak zaczynał wyglądał jak wieszak na ubrania hyhyh
Przy okazji dzięki wszystkim za opinie!
Wygladalem gozej niz wieszak i co to ma do rzeczy? To tylko swiadczy o tym ze wlozylem w to wiecej pracy zeby teraz jakos wygladac, a co do zazdrosci to bardzo ci zazdroszcze twojej sylwetki moje mazenie.
41 w lapie przy twoim wzroscie i wadze - zazdroszcze
twojej rzezby - zazdroszcze
twoj rekord w wyciskaniu - zazdroszcze
no i te wszystkie osiagniecia w twoim wieku - zazdroszcze
Pokaz fotke jak wygladales w moim wieku. Pozdrawiam
VegetaSSJ3
09-02-08, 14:09
Paton fakt ze wygladasz lepiej niz Fantomas ale nie musisz sie tak juz wywyszac
Nie "wywyszam" tylko ripostuje na jego post o zazdrosci.
VegetaSSJ3
09-02-08, 14:28
No z ta zazdroscia to przesadzil
HerQleSZMC
09-02-08, 14:38
hahaha zazdrość?? nie ma o co być zazdrosnym.... Kolego Fantomasie...szczycisz sie ze masz taką EXTRA NA MASE budowe ciała i ze jesteś wielki i silny hahaha. cwiczysz 2 miesiące... ważysz 100 kg a z tą wagą wyciskasz tylko 105 kg? to smieszne i nie dowodzi o niczym wiecej jak tylko o tym ze posiadasz wiecej tłuszczu niz mieśni. mozna sie jeszcze spierac o twój staż bo wiadomo ze nie wszystko zalezy od wagi...co jak co...napewno nikt ci nie zazdrosci
Przeciez on cwiczy 2 miechy... Odrazu ma wyciskac 150? Od wagi wcale nie tak duzo zalezy, znam czlowieka ktory uprawia wspinaczke gorska... Wazy na oko 70 kg a wyciska 120... Wazne zebys Fantomasie dalej pracowal bo masz warunki ku zdobywaniu masy... Tylko zeby bylo wiecej masy miesniowej niz tluszczowej hehe ;)... pzdr for all
Ta wypowiedź o zazdrości Patona była trochę ironiczna, bo on ciągle narzeka! Nie bierzcie wszystkiego dosłownie...
hahaha zazdrość?? nie ma o co być zazdrosnym.... Kolego Fantomasie...szczycisz sie ze masz taką EXTRA NA MASE budowe ciała i ze jesteś wielki i silny hahaha. cwiczysz 2 miesiące... ważysz 100 kg a z tą wagą wyciskasz tylko 105 kg? to smieszne i nie dowodzi o niczym wiecej jak tylko o tym ze posiadasz wiecej tłuszczu niz mieśni. mozna sie jeszcze spierac o twój staż bo wiadomo ze nie wszystko zalezy od wagi...co jak co...napewno nikt ci nie zazdrosci
Nie przypominam sobie abym szczycił się tutaj czymkolwiek. Po prostu wstawiłem zdjęcia.
Jeśli chodzi o wagę, to gdyby od niej zależała siła, to najsilniejszy na świecie nie byłby Pudzian tylko summita ważący 250 kg.
mi sie osobiście niepodoba nawet jak na tak krótki staż
HerQleSZMC
09-02-08, 19:02
Umiecie czytać?? przecież w zakonczeniu swojej wypowiedzi napisałem ze tu nie chodzi w sumie rzeczy o wage. A chwaliles sie swoją łapą w temacie o naszych biecpsach:D no tak gratuluje Ci masy i wogóle tego ze tak łatwo Ci idzie jej zdobywanie ale super to nie jest z wyglądem przynajmniej jak narazie:D Szczerze zycze Ci sukcesów w tym sporcie i mocnej kulturystycznej sylwetki:)
Dziękuję za życzenia:) Wreszcie dyskusja zrobiła się lightowa:) A co do tego bicepsa to była mała prowokacja:) Jeszcze dużo pracy przede mną, to na pewno. Dzięki fotkom za rok będzie można porównać postępy, które mam nadzieję będą:)
Oj fantomas fantomas troche smieszny z ciebie facet
Nie przypominam sobie abym szczycił się tutaj czymkolwiek. Po prostu wstawiłem zdjęcia.
Hmm wiec?!
Moje fotki - jak na 2 mies. to myślę, że nieźle
Niezle to wyglada Radon. Pozdro
No, jeśli wg ciebie "szczyceniem się" jest stwierdzenie nieźle, to masz rację.
fantomas duzo pracu przed Toba powoli ksztaltujesz sie (ale to powoli) nie zniechecaj sie tym co pisza tylko wylacz kompa i lec na silke
KAZDY OD CZEGOS ZACZYNAL i wiekszac na tym forum pewnie gorzej od Ciebie wygladala po 2 miesiacach i sam osobiscie wolalbym wygladac po 2 miechach jak TY niz byc szkieletorem co w koszulce wyglada jakby byl wieszakiem ...
pozdro
No dzięki za miły post:) Jutro klata i biceps:)
Pewnie ze tak. Małymi kroczkami do przodu...