Zobacz pełn± wersję : Olimp – Gain Bolic + hmb?
biore Olimp – Gain Bolic i chcialbym do tego kupic jakies hmb, ale nie wiem jakie bedzie dobrym uzupelnieniem, pomoze ktos?
To zalezy co chcesz osciagnac i ile chcesz kupic HMB Jak czytałes i sie interesujesz kulturystyka to pewnie wiesz ze HMB daje efekty bo dłuższym stosowaniu ( kupienie 150kapsów to wyrzucenie kasy w błoto)
HMB chcesz pewnie brać w zamy¶le rzeĽbienia się, a Gain bolic ma dużo ww, więc dwie sprzeczne sprawy.
chcialbym sie wyrzezbic wlasnie, ale chcialem to zrobic tak, aby wpadlo tez troche masy, dlatego tak... moze zadam glupie pytanie, ale nie rozgladalem sie za bardzo za hmb i czy mozna go kupic w proszku? bo tabsy mnie nie przekonuja;/
hmb nie beirz ;/ mono jak juz, l-karnityne moze
HMB z tego co mi wiadomo to nie ma w proszku.. Gainer który chcesz brac ma duzo w wiec lipa troszke na rzezbe to raczej mono nie bardzo predzej jabłczan poleciłbym ci :)
a mozecie zazucic jakies godne polecenia? bo ja nie za bardzo jeszcze sie wdrozylem w te "zabawki"
jak rzezba to hmb i l-karnityne, do tego BCAA. ale pamietjaj ze na efekty troche poczekasz
Prezydent_1c
06-02-08, 04:11
Na rzeżbe to duzo areobów i jaki¶ spalacz jak chcesz szybciej efekt. Wiec wszystko to co wymieniłes odpada. I HMB ci też nie polecam bo trzeba długo bać co raczej ci się nie spodoba.