Zobacz pełną wersję : Kiedy Gainerka dowalić?? jak radzicie?
Hmmm... No właśnie jak proponujecie. Kupić gainera i połączyć go z cyklem kreatyny (faza podtrzymania) czy kupić go i użyć dopiero w fazie odpoczynku cyklu kreatynowego żeby podtrzymać masę zdobytą na kreatynce?? Jak radzicie? Z góry dzięki :)
gainer zawsze mile widziany
No tak ja wiem ale kasy mi nie starczy i mam do wyboru tylko wersję 1 albo 2.
Jak byłoby lepiej??
podczas cyklu. Gainer nie powroci ci wody i kreatyny w meisniach ;) ale dzieki temu lepsza bedziesz mial dietke podczas suplementacji
No wiem hehe :P ale myślałem że tek jeden miesiąc na suplach a drugi na sucho to dziwnie będzie :D Czyli polecasz kupić dopiero za 2 miechy jak zacznę nowy cykl??
A właśnie jeszcze jedno... Lepiej gainerka czy białko??
co ma piernik do wiatraka? :p
gainer zawiera mało białka (te popularne około 20-25%)... jak masz kasę to i to i to, ja tak robię... 60g gainera + 30g białka 80% i jedziem :P
jak jesteś chudy bierz gainera ;) jak masz problemy z tłuszczem weź białko
No czyli Gainerek wygrywa... Jestem EKTO... Na obie mnie niestety nie stać... na razie
Aha!! W jak dawkować gainera polecacie??
Sliski Jeszcze jedno... ile porcji dziennie bierzesz?? (chodzi mi o te połączenie gainera z białkiem)
pablo91prg
05-02-08, 19:26
wg brakow w diecie
w szkole jedna porcja, po teningu druga (w dni niećwiczące 2-3 godzinki po obiedzie) i na noc same białko :)
w sumie 2 porcje gainera (100-130g dziennie), 3 białka
narazie w 4 dni widzę 1kg do przodu... tylko nie wiem czy to coś źle nie jest :P byłoby dobrze, na miesiąc 7-8kg... ważę się rano w gatkach tylko przed jedzeniem więc wyniki chyba miarodajne :P