PDA

Zobacz pełną wersję : Co można osiągnąć??

bless8
01-02-08, 19:09
Elo. Pisze to po raz drugi, ponieważ wcześniejszy post został usunięty (nie wiem dlaczego) i nawet nie przeczytałem co napisaliście :D dlatego proszę o kolejną odpowiedź.
Co maksymalnie można osiągnąć w miesiąc przy dobrej diecie, dobrym treningu itd.?? Tzn. ile kg można przybrać na masie, ile cm w bicepsie, ile kg więcej na klatę itd.??
Jak to było w waszych przypadkach??
Pozdro i dzięks za odp.

Mieczu93
01-02-08, 19:25
dokładnie 5,25kg, 1,1cm w bicu, 2,37kg więcej na klate i 3,13kg więcej w przysiadzie.

Ja cie, weź nie zadawaj takich pytań, i później sie dziwisz że ktoś usuwa takie posty. Przecież to od Ciebie zależy ile Ci przybędzie i nikt Ci tego dokładnie nie powie, a nawet w przybliżeniu. Każdy ma inną genetyke, inną przemiane materii itd.

bless8
01-02-08, 20:59
Wiem o tym doskonale. To zależy od tego jak każdy ćwiczy, co je itd. ale chciałem się dowiedzieć tak mniej więcej co można osiągnąć.

Sliski
01-02-08, 21:29
mniej więcej:

łapka 0cm-5cm
klatka 0cm -10cm
wycisk 0kg - 30kg
waga 0kg - 10kg

:)

Paluch
01-02-08, 23:41
Przy dobrej diecie i znakomitej genetyce zysk 5kg na miesiac jest realnym przedsiewzieciem... ale sadzac po tym co piszesz, to nie masz znakomitej genetyki, co najwyzej przecietna. Wieksze przyrosty masy sa po prostu mocno niezdrowe, groza kontuzja...
Moze na poczatku skonczyc wiecej niz 5 kg w miesiac, ale watpie w to...

Sliski
02-02-08, 09:28
mam poradnik z allegro (wydaje się mądrym gościem), gdzie bez nawet gainerów czy białka przedstawia sposoby na podajże max 7kg z kawałkiem (wyliczona wartość). Zasadę ma prostą, co 3h 40g białka (oprócz nocy...), do tego dużo węgli, trochę tłuszczy.

Wątroba może i dostaje po dupie ale po każdym miesiącu powinien być tydzien przerwy gdzie tylko rano i przed snem 40g białka (wg poradnika) ;)

tylko nie wiem kto ma taki żołądek, bo napewno nie ja aby tyle jeść ^^