PDA

Zobacz pełną wersję : spalanie tłuszczyku a utrata miesni

mateoDG
31-01-08, 20:55
Witam wszystkich KUlturystów

Moje pytanie dotyczy L-katrnityny, mam zamiar zaczać ja brac by przyspieszyc redukcjie tłuszczyku którego odłozyło mi sie troche sporo , czy spozywanie tej odzywki moze jakos wpłynac na miesnie ?? dodam ze zazywam białko NitroProGen i glutamine . dzieki za odpowiedzi :)

tom
31-01-08, 21:34
nie
wsuwaj duzo białka

mateoDG
31-01-08, 21:50
nie ??? nie zaszkodzi czy nie strace miesni bo nie skumałem

Symu
31-01-08, 22:09
L-carnityna nie jest spalaczem, nie ma jakiegos wplywu na rospad tkanki miesniowej, aczkolwiek wiadomo ze na redukcji jest sie narazonym na ubytki miesni z powodu ujemnego bilansu kalorycznego .

Chesterxxxxx
02-02-08, 19:56
Witam wszystkich KUlturystów

Moje pytanie dotyczy L-katrnityny, mam zamiar zaczać ja brac by przyspieszyc redukcjie tłuszczyku którego odłozyło mi sie troche sporo , czy spozywanie tej odzywki moze jakos wpłynac na miesnie ?? dodam ze zazywam białko NitroProGen i glutamine . dzieki za odpowiedzi :)

Jesli moge Ci podpowiedziec to Polecam L-Karnityne Liquid L-30000 Vitalmax`a 500ml + 500ml Gratis za 59zl, starcza na 2 miechy, ja zrzucilem z talii 11cm a z bioder 7cm wiec mysle, ze godna polecenia i to przy treningu na mase...

Punisher
02-02-08, 20:18
Jesli moge Ci podpowiedziec to Polecam L-Karnityne Liquid L-30000 Vitalmax`a 500ml + 500ml Gratis za 59zl, starcza na 2 miechy, ja zrzucilem z talii 11cm a z bioder 7cm wiec mysle, ze godna polecenia i to przy treningu na mase...
Brałeś jedną porcję dziennie?
Z czym połączyłeś to? Jakies aeroby itp? Jakieś spalacze do tego?

Chesterxxxxx
03-02-08, 22:15
Bralem 7,5ml zaraz po przebudzeniu i 7,5ml albo przed treningiem jakas 1h albo na noc, najwazniejsze zeby na pusty zoladek i 30min po zazyciu mozna dopiero jesc i tak robilem...trening 3 razy w tygodniu i tylko przed treningiem jakies 10minut rozgrzewki-aerobow no i dieta beztluszczowa i nisko-weglowodanowa...i do tego BCAA tez Vitalmax`a (bardzo dobre swoja droga)
To chyba wszystko tak mi sie wydaje, wiesz tez jest taka sprawa, ze ja zrzucalem z wysokiego pulapu konkretnie z 117 do 110 w biodrach i z 111 do 100 w talii wiec jak masz 100 w biodrach i 90 w talii to tyle nie zrzucisz, a wczoraj sie wazylem i co sie okazalo? Schudlem tylko jakies 1-2kg, ale to dobrze bo to znaczy, ze masa tluszczowa spadla a miesniowa wzrosla:D Od jutra zaczynam znow cykl z bialkiem Syntraxa-Matrix 5,0 i jak tylko cos zarobie to lece po ta L-Karnityne...Zycze szybkiego Chudniecia:D

Punisher
03-02-08, 22:47
Zajrzyj do supli godnych polecenia i się rozpisz.

Ja pytałem z ciekawości:)