Zobacz pełną wersję : owijanie folią
arnold5551
30-01-08, 19:20
Witam. Czy dobrym pomysłem jest owijanie sie w pasie folią w celu zwiększenia potliwości przy aerobach i zwiększyć spalanie fetu?
lepiej kup pas neoprenowy, podobno bardziej się w nim poci.
znajomy uzywa i naprawde zwieksza pocenie
choc dla mnie tracenie wody to zadna utrata. Wypijesz podczas treningu wiecej i juz masz zapas odnowiony ;)
Ja uzywam podczs treningu tego pasa i oczywiscie wiecej sie czlowiek poci.
ryniu moze masz i racje, ale ja boczki stracilem :), teraz mi troche tluszczyku z przodu zostalo :)
Kup pas, on nie jest drogi a pomaga ;)
To juz lepiej kup Sobie spodenki neoprenowe bardziej sie oplaca niz pas.
arnold5551
30-01-08, 22:24
Pocenie to tylko tracenie wody , tylko że w każdych ćw aerobowych chodzi o to żeby sie jak najwięcej pocic, im więcej potu kapie tym bardziej fet ubywa!
Coś takiego jest warte uwagi?
http://allegro.pl/item299798230_pas_neoprenowy_25_cm_wyszczuplajacy_ okazja_.html
le wg mnie lepiej bedzie wydluzyc cwiczenie o 20min niz pasek nosic:P
arnold5551
31-01-08, 10:34
mi sie jednak zdaje odwrotnie
prosze o wypowiedź o tym artykule
Dlaczego czlowiek sie poci? Organizm wydziela pot z gruczołów potowych żeby ochłodzić nasz organizm podczas wysiłku(i nie tylko). A jezeli nosimy pas neoprenowy badz jakakolwiek odzierz tego typu wsiaka on pot i podwyzsza temperature w danym odcinku na ktorym mamy zalozona odzież. Przez ta temperature zwieksza sie metabolizm w tym miejscu i organizm szybciej zabiera sie za spalanie tłuszczu a efekty sa lepsze wiec czemu nie skorzystac? Uzupelniac wode cwiczyc a tluszczyk szybciej sie spali proste. "Im wiecej potu sie traci tym wiecej fetu ubywa" to nie pot jak widzisz niweluje tłuszcz tylko zapobiega przegrzaniu, efekt = spowalnia spalanie tkanki tłuszczowej przez ochładzanie nas ;-) Pozdro
arnold5551
31-01-08, 14:07
ok. ile na taki pas musze liczyć? Czy ten z allegro co link podałem wystarczy czy to shit?
Skoro neporenowy to chyba dobry tylko cena cos az zbyt kusząca ;)
arnold5551
31-01-08, 17:16
Dlatego też pytam żeby shitu nie kupić!! W jakie są optymalne ceny dla takich pasów?
Wedlug mnie wszystko w jakis sposob działa ale ja bym nie pokladal nadzieji w fantach tylko wlozyl w to wiecej wysiłku i pobiegal na bierzni te 30min wiecej
nooo zwolennik ciezkiej pracy :)
arnold5551
31-01-08, 22:33
A ja tak sie składa zwolennikiem cięzkiej pracy nie jestem i pytam po raz kolejny czy taki zakup ma sens, abym własnie nie musiał biegac te 30min dłużej , bądź abym musiał biega jedynie te 15 min. , bo to juz ogromna róznica! I pYtam w jakich cenach kupować taki pas żeby tandety nie kupić? Nikogo tu nie stać na kilka rzeczowych odpowiedzi BEZPOSREDNIO na kilka prostych pytań?
Polecam : http://mmo.pl/neoprenowy-waist-trimmer-p-70.html
Kolega z siłowni cwiczy w takim mial troche fatu pozbyl sie w miesiac 12cm z brzucha, pytalem specjalnie aby ci odpowiedziec wiec jezeli on polecił to i ja polecam!
arnold5551
31-01-08, 23:10
Spoko dzięki :-D Jednak nie wiem czy to aby na pewno zasługa pasa...?
Ale dziękuje za zainteresowanie!
Oczywiscie ze nie tylko pasa, cwiczenia, czwiczenia i jeszcze raz cwiczenia samo nic sie nie zrobi.
arnold5551
01-02-08, 13:17
Czytaj: zastanawia mnie jaki mógł w ty byc udział tego pasa? Na ile jest to zakup sensowny?
arnold5551
04-02-08, 20:42
czy pasy neoprernowe to wszystko co dodajecie do teningów czy warto jeszcze dodać spodenki i koszulke? czy taka inwestycja ma sens?