Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : suplementacja na mase

pawelo89
29-01-08, 17:55
Witam wszystkich forumowiczów

Zamierzam wydać około 100-150 zł na suplementy. moim celem jest zwiekszyc mase i przedewszystkim SIŁE. siłownie do tej pory odwiedzam bardzo nieregularnie, czasami 3 razy w tyg czasami raz a bywa ze wogole nie mam czasu. I tak sie toczy w kółko przez około 1.5 roku. z pół roku temu wrzucilem kreatynke mono, a jeszcze jakis czas wczesniej mega mase. Teraz mam wiecej czasu wiec chcialbym zrobic dobry trening , diete i suplementacje. Jakie suple polecacie do 150 zł ? Jestem juz w posiadaniu około 500 g białka. Myslalem zeby wrzucić nitrobolon i pozniej wpieprzać białko. Co o tym myslicie czy zostanie cos po tym nitro ? Mozecie podpowiedziec czy warto kupic aminokwasy i dlaczego.. aha, jestem sucharem i masa mi ciezko wchodzi, nie wiem moze dlatego ze bardzo duzo biegam, treningi itp.. waże 70 kg przy 180 cm i mam 18 lat

Licze na Waszą pomoc

Rynju
29-01-08, 18:12
no to skup sie na masie .
Uloz diete, do tego dodaj gainera (np. mass XXL), bialko (np. ostrowie WPC 80) i trening.
Wez jeszcze raz mono, albo jablczan. Zalezy jakich efektow sie spodziewasz.
PS
Co sie tak wszyscy uparli na tego nitrobolona!?

Symu
29-01-08, 19:11
Dobry nitrobol neie jest zly :D Supelek dobry aczkolwiek lekko przereklamowany. Jeśli nie dysponujesz dużym budżetem to jak kolega mowi mono lub jablczan.

Punisher
29-01-08, 20:54
Sam Nitrobolon2 nic ci nie da. Ja bym nie polecał tobie.
Skup się głównie tak jak ryniu mówi na masie. Do tego dodaj kreatynkę.
Czyli kreatyna+gainer w zupełności starczy.
Kreatyna - 50zł, a za reszte kup gainera, może byc Gain Bolic(4kg).
Wydaje mi się, że to będzie najbardziej optymalne rozwiązanie dla Ciebie.