Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : prosze o pomoc

yosiff
25-01-08, 23:40
elo.mam 24 lata 75kg wagi.trenuje jakies 1,5 roku.tranuje 4 razy w tygodniu czaem 3 w zalezności od ilości wolnego czasu..
................................
mam taki zestaw i troche nie wiem co do niego dokupic
1.kreatynke mono-OLIMP
2.dextro juice-OlIMP
3.HMB-1250mg-OLIMP
4.BCAA mega caps-OLIMP
5.VITALIFE Amino 4600 -to dostałem za darmo nie jest to pełne opakowanie.ale darowanemu koniowi...
6.**odżywka jeszcze nie wiem jaka**

pytanie 1 : jaką odzywke go tego dobrać?czy dobra bedzie OLIMP Profi Whey Mass czy jakaś inna?

pytanie 2 : donosi się hmb czy brać czy też nie brać w takim zestawieniu?przyznam szczerze ze różne są opinie co do hmb i mam mieszane zdanie.
oczywiście chce przytyć.....trzymam diete (nie jest ona idealna ale podstawa to odżywianie więc się staram )
prosze o konkrety

dzako18
26-01-08, 08:36
elo.mam 24 lata 75kg wagi.trenuje jakies 1,5 roku.tranuje 4 razy w tygodniu czaem 3 w zalezności od ilości wolnego czasu..
mam taki zestaw i troche nie wiem co do niego dokupic
1.kreatynke mono-OLIMP
2.dextro juice-OlIMP jesli juz bardzo chcesz to brac to tylko po treningu z kreta bo to sam cukier
3.HMB-1250mg-OLIMP jesli robisz mase to raczej HMB nie musisz brac zostaw sobie na rzezbe bo lepiej sie sprawdza jak antykatabolik
4.BCAA mega caps-OLIMP
5.VITALIFE Amino 4600 -to dostałem za darmo nie jest to pełne opakowanie.ale darowanemu koniowi...
6.**odżywka jeszcze nie wiem jaka** Nitroprogen czekolada pyszna
lub gainer mass xll zalezy czego w diecie brak

pytanie 1 : jaką odzywke go tego dobrać?czy dobra bedzie OLIMP Profi Whey Mass czy jakaś inna?

pytanie 2 : donosi się hmb czy brać czy też nie brać w takim zestawieniu?przyznam szczerze ze różne są opinie co do hmb i mam mieszane zdanie.
oczywiście chce przytyć.....trzymam diete (nie jest ona idealna ale podstawa to odżywianie więc się staram )
prosze o konkrety
jeszcze pewnie ktos cos doradzi :-)

Sliski
26-01-08, 09:56
na stówę dorzuć gainera, wybierz sobie sam jakiegoś, mass xxl, gain bolic, monster mass, magnum 8000 i inne. Jak masz skłonności do tłuszczyku to bierz te które zawierają dużo białka a mniej węglowodanów

możesz także białko dokupić...

gainer między posiłkami, przed/po treningu jako uzupełnienie diety, białko rano, po treningu, przed snem, tylko uważać na odstępy między kreatyną a białkiem (no chyba że w wodzie rozrobisz)

Punisher
26-01-08, 12:28
1.kreatynke mono-OLIMP
2.dextro juice-OlIMP
3.HMB-1250mg-OLIMP
4.BCAA mega caps-OLIMP
6.**odżywka jeszcze nie wiem jaka**
1. 1porcja 4kaps na czczo (kaps 1250mg)
dt
rano, po treningu
dnt
rano, +opcjonalnie 8h pozniej
2. ^
3. Podwieszone
4. 5-6 kaps przed,po treningu, przed snem
5. zamiennie z ^

SEBAN
26-01-08, 13:58
BCAA tylko po treningu i wieczorem?? A rano nie???