Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : meta

gelolbn17
21-01-08, 19:18
witam chce zrobic cykl na mecie w tabletkach
mam diete ,trening dobry

120tabsów wystarczy?
i czy do mety normalnie mozna pic białko czy pod koniec cyklu ?
poradzcie mi jakies oslonki nie mówie o sylimarolu bo to wiadomo

jaką mete najlepiej? cieżko mi narazie polska dostac mam w zasiegu reki ruską
a moze inna jakąś ?
na spadki cos itp

Rynju
21-01-08, 19:38
jesli diete masz, suple tez, trening tez, staz tez i to twoja pierwsza przygoda ze sterydami to zrob tak:
przez 5 tygodni 3 tabletki mety (ruska-scan/polska-metanabol, byle oryginal). 3 to znaczy po 1, nie 3 naraz! zawsze po lub w trakcie posilku. W wypadku 3 to proste po sniadaniu, obiedzie, kolacji. Przy stosowaniu anabolikow mozesz dodac sporo do diety, szczegolnie bialek. Przyspieszone reakcje anaboliczne beda je szybko wiazac. Pij sporo wody, ze 2-3l. 12 godz. po ostatniej tabletce mety zazyj clomid 2 tabletki i potem do konca po jednej dziennie (by wyszlo razem 8-12 tabletek)
mozesz do tego dozucic kreatyne

_ADIN_
21-01-08, 20:42
nie zapominaj o uzupelnieniu wszystkich witamin podczas cyklu, kup magnez i witamine b6, do odbloku mozesz zastosowac hepatil aby zregenerowac szybciej watrobe.

pozdrawiam

Rynju
21-01-08, 20:46
co do watroby ja polecam mimo wszystko sylimarol, nie ma sie co go czepiac. Jest good. Biore jedna tabletke tego 70mg do 1 tabletki mety. Gdybys mial problemy skorne to do cyklu walnij cynk
nie zapomnij tez o magnezie i wapniu z witamin

vold
21-01-08, 21:02
Zadając pytanie czy do mety można pić biało świtczy to tylko o tym że nie jesteś gotowy na doping , jakiekolwiek odzywki w celu uzupelnienia diety są najważniejsze napewno ważniejsze od mety bo bez odpowiedniego żywienia, sterydy nic nie dają.

kogut2
21-01-08, 22:33
voldemor masz racie ma zero pojecia i lapie sie za doping ,i pytanie czy 120 tabs wystarczy albo bierzesz 100 albo 200 a nie jakies dziwadla wymyslasz a moze wes 123 tabsy poczytaj troszke natemat steryduw

dzako18
22-01-08, 07:17
nigdy tu nie pisalem ale jak widze ze ktos tak pisze "czy moge brac białko" to jest to smieszne stary zastanów sie czy nie lepiej kupic jakis stack czy cos a nie pchac sie w doping od razu

Seba87
22-01-08, 22:44
ilosc tabsów zalezy od wagi od 100 do 200 tak to wyglada, a bialka wiadomo ze pasowałoby brac zeby diete poszerzyc o budulec a po jakies mono z jabczanem

200 mety
07-01-09, 09:17
hej jestem skoczonym sterydem i zjadlem 700mety mam 16 lat i 48cm w bicepsie dieta moim zdaniem to lipa najwazniejsza jest meta z tym ze teraz jak ja biore to juz mnie nie pobudza i musze ladowac deke i winstrol depot

Sandro
07-01-09, 11:27
aha :) 200mety :) to ile miales lat jak zaczoles brac mete ?? 13 lat ?? :)

lg team
07-01-09, 13:25
jesli diete masz, suple tez, trening tez, staz tez i to twoja pierwsza przygoda ze sterydami to zrob tak:
przez 5 tygodni 3 tabletki mety (ruska-scan/polska-metanabol, byle oryginal). 3 to znaczy po 1, nie 3 naraz! zawsze po lub w trakcie posilku. W wypadku 3 to proste po sniadaniu, obiedzie, kolacji. Przy stosowaniu anabolikow mozesz dodac sporo do diety, szczegolnie bialek. Przyspieszone reakcje anaboliczne beda je szybko wiazac. Pij sporo wody, ze 2-3l. 12 godz. po ostatniej tabletce mety zazyj clomid 2 tabletki i potem do konca po jednej dziennie (by wyszlo razem 8-12 tabletek)
mozesz do tego dozucic kreatyne

ruski scan nigdy nie byl i nie bedzie oryginalem wiec o czym tutaj mowa...
poza dawnym reactorem i akrihinem nie bylo oryginalnych ruskich metek, reszta to walki, podszywki, wymyslone wersje, dzialajace lepiej lub gorzej,

2-3 litry wody to raczej standard a nie wiecej wody,

clomidu za duzo, branie go w nadmiarze tez powoduje swoje wiec po setce mety nie ma potrzeby zrec 12 tablet i jeszce wchodzic frontem 100mg,

przy mecie (szczegolnie) jak i przy wiekszosci saa nalezy dodac mono a nie mozna,

to tak w kwestii drobnych uscislen,

pomeran
07-01-09, 15:38
hej jestem skoczonym sterydem i zjadlem 700mety mam 16 lat i 48cm w bicepsie dieta moim zdaniem to lipa najwazniejsza jest meta z tym ze teraz jak ja biore to juz mnie nie pobudza i musze ladowac deke i winstrol depot

ten post to chyba żart, bo chyba nikt był nie był na tyle tępy żeby coś takiego napisać
jeśli ktoś sie bierze za doping powinien pamiętać kolejność WITAMINY ,BIAŁKA i WĘGLOWODANY, STERYDY jeśli nie jest wstanie zapewnić tych dwóch pierwszych nie powinien sie brać za trzecie

pomeran
07-01-09, 15:45
tak poza tym polskiej mety już nie ma