Zobacz pełną wersję : Przybrac na masie
Witam wiec tak w ogole niechodze na silownie nic nie maham itd...
Mam 18 lat waze 64 kg mam jakies 176 cm i chcialbym przybrac na masie.
Wiec co byscie mi polecali zeby se wziasc zeby szybko i troche przybrac na masie oczywiscie niebede chodzil na pakernie itd...
chcesz przybrac w sam tluszcz ak? nie chodzisz na silownie i chcesz przybrac zwykla mase. Proste Dieta z ogramna iloscia wegli prostych i zlozonych. Efekty beda lepsze niz sterydy :D
Węgle proste +tłuszcz . Wszystko co ma czekoladę, co jest z owocami,tłuste mięsa,makarony,ryże,sosy,fast foody...długo by wymieniać.
Proszę moda o przeniesienie do działu dieta :)
Nie zapomnij dodawac do wszystkiego majonezu.
Jedz duuuzo po 18 najlepiej o 24.
Miedzy posilkami slodkosci; slodkie bulki, paczki. O i piwko pod laysy.
a tak serio to zajzyj do dzialu dieta i poczytaj troche
Mam bardzo dobrą przemiane materi więc czy to nieprzeszkodzi ?
nie zaszkodzi! przyjdzie ci po tym troche masy ciala
Napewno doping tutaj nie jest wskazany, proponuje dział dieta.
jak juz bardzo sie uprzesz to mozesz wziąć megace.
No ale bede jadl i jadl na sile przez 3miesiace i przytuje 2 kg a po jakiejs mecie czy cos to zdecydowanie szybciej i wiecej ? Chyba ze sie myle ?
myslisz ze jak zjesz 100 metki to przytyjesz duzo i szybko.Znasz wogole ciwczenia technike ich wykonywania diete co jest a co nie jak brac wogole mete z czym ja łączyć jakie oslonki stosowac diete cwiczenie renegeracje potreningowa?Masz wogole jaka kolwiek wiedze na temat SAA? B mi sie wydaje ze zadnej.Więc zmień dział na DIETA i TRENING tam ci chlopaki pomoga wybrac cos dla ciebie odpowiedniego a za doping wez sie za kilka lat.Chociaż sam nie jestem swiety i mam 17 lat a w tym wieku nie powinno się sięgać po doping ale cóż moj wybór,ale zanim zabralem sie za doping duzo bardzo duzo czytalem i wiedze teoretyczna posiadam a teraz zdobywam praktyczna:)najpierw opanuj trening i diete suplementacje a za kilka lat mozesz myslec o dopingu:)
pozdrawiam
Jak już pisałem ja niechce trenować !!!! Chce tylko szybko przybrać na masie i tyle !! A wedlug mnie najszybszym i przynoszącym największe efekty jest coś z odżywek czy nie ?
jesli nie bedziesz trenowal to odzywki i sterydy nic ci nie dadza
najwyzej jedzienie musisz jesc tylko tluste rzeczy duzo fast fudow
megace nie jest koksem tylko lekiem na anoreksje. Podaje sie go takze chorym na aids. Po tym napewno pare ładnych kilo złapiesz.
Hmm zainteresowało mnie to megace brał to ktoś kiedyś ? I czy niema po tym jakiś skutków obocznych
Tego jeszcze nie bylo... koles nie cwiczy, a chce koksy brac... Sa ludzie i parapety, krzesla i taborety, ale zeby kredensy? ;-)
Masz wage prawidlowa, po co chcesz tyc? 5 piw dziennie i jedzenie fastfoodow i Ci brzuch urosnie...tylko po co?
64 kg mam jakies 176 cm <-- tu rpzyznaje miesisz sie w dolnej granicy
jak chesz przytyc duzo wegl. prostych i tluszczy zwierzecych, do tego z odzywek kup carbo i jedz na noc, tak ze 100g na noc carbo a w ciagu dnia dojadaj pomiedzy posilkami. Zreszta carbo sobie pij kiedy chcesz jako dodatek do posilkow hehe :D bedzie w tedy ci sieduzo odkladalo na pewno.
Co do melace to srodek zwiekszajacy laknienie jedynie, nie zadne koksy, po ktorych jak ci sie wydaje rosniesz czy chcesz czy nie chcesz i to w zastraszajacym tempie. Jesli masz problemy z laknieniem to polecam preparat Black Hole (czarna dziura :P)
Hehe vold ten avatar to jak sie przebierasz na silke?