Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Przybrac na masie

PROSTO
20-01-08, 11:04
Witam wiec tak w ogole niechodze na silownie nic nie maham itd...
Mam 18 lat waze 64 kg mam jakies 176 cm i chcialbym przybrac na masie.
Wiec co byscie mi polecali zeby se wziasc zeby szybko i troche przybrac na masie oczywiscie niebede chodzil na pakernie itd...

Riddick
20-01-08, 11:17
zacznij jesc.

Rynju
20-01-08, 11:46
chcesz przybrac w sam tluszcz ak? nie chodzisz na silownie i chcesz przybrac zwykla mase. Proste Dieta z ogramna iloscia wegli prostych i zlozonych. Efekty beda lepsze niz sterydy :D

mały huba
20-01-08, 12:01
Węgle proste +tłuszcz . Wszystko co ma czekoladę, co jest z owocami,tłuste mięsa,makarony,ryże,sosy,fast foody...długo by wymieniać.

Proszę moda o przeniesienie do działu dieta :)

MhL
20-01-08, 12:13
Nie zapomnij dodawac do wszystkiego majonezu.
Jedz duuuzo po 18 najlepiej o 24.
Miedzy posilkami slodkosci; slodkie bulki, paczki. O i piwko pod laysy.

Riddick
20-01-08, 12:33
jedz w srodku nocy

Ikar
20-01-08, 12:45
a tak serio to zajzyj do dzialu dieta i poczytaj troche

PROSTO
20-01-08, 13:04
Mam bardzo dobrą przemiane materi więc czy to nieprzeszkodzi ?

lesiu
20-01-08, 13:56
nie zaszkodzi! przyjdzie ci po tym troche masy ciala

vold
20-01-08, 13:57
Napewno doping tutaj nie jest wskazany, proponuje dział dieta.

Riddick
20-01-08, 14:02
jak juz bardzo sie uprzesz to mozesz wziąć megace.

PROSTO
20-01-08, 15:15
No ale bede jadl i jadl na sile przez 3miesiace i przytuje 2 kg a po jakiejs mecie czy cos to zdecydowanie szybciej i wiecej ? Chyba ze sie myle ?

lesiu
20-01-08, 15:45
myslisz ze jak zjesz 100 metki to przytyjesz duzo i szybko.Znasz wogole ciwczenia technike ich wykonywania diete co jest a co nie jak brac wogole mete z czym ja łączyć jakie oslonki stosowac diete cwiczenie renegeracje potreningowa?Masz wogole jaka kolwiek wiedze na temat SAA? B mi sie wydaje ze zadnej.Więc zmień dział na DIETA i TRENING tam ci chlopaki pomoga wybrac cos dla ciebie odpowiedniego a za doping wez sie za kilka lat.Chociaż sam nie jestem swiety i mam 17 lat a w tym wieku nie powinno się sięgać po doping ale cóż moj wybór,ale zanim zabralem sie za doping duzo bardzo duzo czytalem i wiedze teoretyczna posiadam a teraz zdobywam praktyczna:)najpierw opanuj trening i diete suplementacje a za kilka lat mozesz myslec o dopingu:)
pozdrawiam

PROSTO
20-01-08, 16:02
Jak już pisałem ja niechce trenować !!!! Chce tylko szybko przybrać na masie i tyle !! A wedlug mnie najszybszym i przynoszącym największe efekty jest coś z odżywek czy nie ?

lesiu
20-01-08, 16:12
jesli nie bedziesz trenowal to odzywki i sterydy nic ci nie dadza
najwyzej jedzienie musisz jesc tylko tluste rzeczy duzo fast fudow

Riddick
20-01-08, 17:13
megace nie jest koksem tylko lekiem na anoreksje. Podaje sie go takze chorym na aids. Po tym napewno pare ładnych kilo złapiesz.

PROSTO
20-01-08, 17:58
Hmm zainteresowało mnie to megace brał to ktoś kiedyś ? I czy niema po tym jakiś skutków obocznych

Paluch
20-01-08, 18:11
Tego jeszcze nie bylo... koles nie cwiczy, a chce koksy brac... Sa ludzie i parapety, krzesla i taborety, ale zeby kredensy? ;-)

Masz wage prawidlowa, po co chcesz tyc? 5 piw dziennie i jedzenie fastfoodow i Ci brzuch urosnie...tylko po co?

Rynju
20-01-08, 18:27
64 kg mam jakies 176 cm <-- tu rpzyznaje miesisz sie w dolnej granicy
jak chesz przytyc duzo wegl. prostych i tluszczy zwierzecych, do tego z odzywek kup carbo i jedz na noc, tak ze 100g na noc carbo a w ciagu dnia dojadaj pomiedzy posilkami. Zreszta carbo sobie pij kiedy chcesz jako dodatek do posilkow hehe :D bedzie w tedy ci sieduzo odkladalo na pewno.

Co do melace to srodek zwiekszajacy laknienie jedynie, nie zadne koksy, po ktorych jak ci sie wydaje rosniesz czy chcesz czy nie chcesz i to w zastraszajacym tempie. Jesli masz problemy z laknieniem to polecam preparat Black Hole (czarna dziura :P)

Hehe vold ten avatar to jak sie przebierasz na silke?