Zobacz pełną wersję : przedramie
Mam taki problem że przy wykonywaniu niektórych ćwiczeń boli mnie lewe przedramie. Szczególnie bicepsu już normalnie nie moge zrobic. Myślałem o tym żeby przez tydzień utrzymywać formę czyli robić wszystkie ćwiczenia ale mniejszym ciężarem.co sądzicie? (dodam że lewą ręke mam słabszą) Dodam że jestem w trakcie cyklu na kreatynie(mono) i HMB.
mam rowniez okropny bol w obu przedramionach przy wykonywaniu nie tylko bicepsu...Ale bylem chory troche przeszlo i teraz znowu wrocilo.Ja zaciskam zeby i robie co do mnie nalezy;)
Nie wiem co Ci poradzic bo ja zrobilem przerwe a i tak bol wraca..;/
Wypadaloby zebys zrobil dluzsza przerwe 2-3 tygodnie moze przejdzie,a zrob ja po cyklu.
pozdrawiam
VegetaSSJ3
20-01-08, 09:00
Witam jesli koniecznie niechcecie przerwac treningow to mozecie sprubowac kupic sobie w aptece termo zel jest to taki woreczek z zelem nie jest to drogie a skuteczne cos mniej wiecej jak krioterapia wsadzacie ten termozel do zamrazarki a przed treningiem kladziecie w miwjsce bulu mozecie tez ten termo zel zrobic na goraco czyli wrzucic go gotujacej sie wody jesli to juz nie pomoze proponuje regeneracje ok 2 tyg pozdrawiam
Sprobujcie robic cwiczenia nie na gryfie prostym, tylko na łamanym.
ale na łamanym na modlitewniku najbardziej napier.....
VegetaSSJ3
20-01-08, 16:32
Wiec proponuje wykorzystac moje wskazowki pozdrawiam
I do tego glukozamina jeszcze by się przydała.
Ja mam bół przedramienia na prostym gryfie, natomiast na łamanym spoko, nic nie boli. A przyznam, że ostro ćwiczę bic, tric i przedramie.
VegetaSSJ3
21-01-08, 18:10
Glukozamina na bolacy przedramie niby poco no chyba ze go boli staw lokciowy to inna sprawa bo glukozamina jest na regeneracje stawu i zapobiega czyli opuznia zwyrodnienia i pozwala wykonywac ruchy bez bulu