Zobacz pełną wersję : szybki przyrost masy mięśniowej i masy ciała
cześć czy możecie mi polecic jakieś suplementy/odżywki , które pomogą mi osiągnac moj cel który opisalem w termacie ?? dodam , że proszę o nazwy suplementów , które nie są gainerami i kreatynami wole raczej aminokwasy bądź peptydy . za tydzień rozpoczynam masówkę.
same aminokwasy bez białka to raczej dużo nie zadziałają
ułuż sobie dobrą diete
bcaa-są rózni producenci,wszystkie są raczej podobne jakościowo wiec firma nie gra duzej roli ,tylko nie megabol lub śmiecie z allegro
glutamina-tak samo jak bcaa
nie mam pomysłu na wiecej z tych aminokwasów ,jeśli zdecydujesz sie na amino to radziłbym wyposazyc sie w białeczko jesli $ skromnie to wal ostrowie do amino powinna wystarczyc
jesli nie chcesz kreatyn gainerów to nie wiem według mnie lepiej walnac krete gainera białko i jazda ..
rafalkomando
19-01-08, 21:55
stary.... zeby zwiekszyc masy nie musisz kupowac odzywek., tak jak juz wiesz i wydaje ci sie pewnie smieszne to DIETA-robi cuda. zrób diete dozuc białko,gainera jesli bedziesz miał braki i masa co tydzien rosnie jak złotko tylko trzeba sie troszke wysilic a nie dupy nei ruszyc.
a szybko to sobie mozesz piwa isc kupic, bo na silowni Ci nic szybko nie urosnie :)
szybko to sobie mozesz piwa isc kupic, bo na silowni Ci nic szybko nie urosnie jak nie weterynaryjny koks dla koni 2 tyg i mariusz :lol: