PDA

Zobacz pełną wersję : melissadettwiller

axion
17-01-08, 11:41
"nie wdaję się w dyskusje, jak coś pisze to czytaj uważnie i nie neguj... bo wiem lepiej... z praktyki, teorii i nie tylko..."

podpis uzytkownika MELISSADETTWILLER (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=6432),dodawany do kazdego z postów. I ten jego text zawsze na koncu "hush".
Powiem jedo: zarozumialy bufon Jak dla mnie najbardziej wkurzajacy czlowiek na forum Dobrze, ze nie jestesmy z tego samegoo miasta bo bym sie chyba pochlastał bleeee

47
17-01-08, 13:07
sam o sobie napisal ze jest nieobliczalny:

O mnie:... jest nieobliczalny...Skąd:z polskiej ziemiStaż[miesięcy]:180wiec nie przejmuj sie xDD

rafalkomando
17-01-08, 13:16
co to za temat panie autorze? obraza innego? prosze wyjasnic czemu ten post miał służyć

axion
17-01-08, 13:37
To jest hydepark, wiec odpwiednie miejsce dla postu. A czy obraża ? Chcialbym, zeby wypowiedzial sie sam melissadettwiler czy czuje sie obrazony. Post mial na celu sprowokowanie do ujawnienia wlasnych czesto skrywanych opinii o kolegach z forum, ale nienacechowanych wulgaryzmami. Co was w niektorych wkurza? wady, ktore dostrzegliscie wsrod piszacych itp. Moze chcecie by ktos zmienil wlasne zachowanie itp. Ja osobiscie przyjmne krytyke i nie obraze sie

rafalkomando
17-01-08, 13:52
nie no spoko niech zostanie.,., daje czas 3 dni na wypowiedzenie sie tego goscia później temat usuwam.

MELISSADETTWILLER
29-06-08, 17:06
axion, idioto bo tylko tak ci moge nazwać, dzieki mnie pewne osoby wygrały w tym sezonie złoto, nie bede pisal juz ze srebro, az mi szkoda slow na takich debili jak ty, ja tworze ten sport, w polsce, austrii i anglii, do pary was zlaczyc idiotów razem z lg...

MELISSADETTWILLER
29-06-08, 17:09
sam o sobie napisal ze jest nieobliczalny:

O mnie:... jest nieobliczalny...Skąd:z polskiej ziemiStaż[miesięcy]:180wiec nie przejmuj sie xDD

a ty panie 47 podziel sobie 180 miesiecy na 12 i wyjdzie ci moj staz w latach...

Symu
29-06-08, 18:36
Moglbys przyblizyc swoja osobe?? (jesli chcesz oczywiscie)

Rynju
29-06-08, 19:02
nie ma co sie wypowiadac o uzytkowniku jedynie na podstaiwe jego podpisu ;) Ale z postow mozna wywnioskowac ze pan MELISSADETTWILLER (http://e-kulturystyka.info/member.php?u=6432) jest w goracem wodzie kapany